Kαλή αρχή έκανε ο Βέλγος. Ομάδα που είναι προτελευταία στη Γ' εθνική βέβαια η Οριεντ, αλλά έστω κι έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση του Κέβιν.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς, η Έβερτον επικράτησε με σκορ 5-0 της Λέιτον Όριεντ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Δύο γκολ (16’, 29’) σημείωσε ο Βέλγος επιθετικός που μοίρασε επίσης δύο ασίστ και φρόντισε να «συστηθεί» με εντυπωσιακό τρόπο μπροστά στο κοινό των «ζαχαρωτών».
Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα του Ντέιβιντ Μόγιες και μέσα σε ένα ημίωρο σκόραρε δύο φορές, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 16ο λεπτό, ενώ ήταν αυτός που έκανε το 3-0 στο 29’ της αναμέτρησης.
Η Έβερτον είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς του «Γκούντισον Παρκ» και φρόντισε να «καθαρίσει» από το πρώτο μέρος την υπόθεση-πρόκριση (4-0).
Όσμαν (22’), Ανιτσέμπε (35’) και Γκιγιέ (67’) τα υπόλοιπα γκολ για τα «ζαχαρωτά», με τον Απόστολο Βέλλιο να μένει στον πάγκο. Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν το τέλος ο Φιλ Νέβιλ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kαλή αρχή έκανε ο Βέλγος. Ομάδα που είναι προτελευταία στη Γ' εθνική βέβαια η Οριεντ, αλλά έστω κι έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση του Κέβιν.
BrazHlias (30-08-12)
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Με βαση αυτα που ειπε ο Μιραλας στο ΦΩΣ φαινεται οτι ζητησε νεο συμβολαιο με καλυτερες αποδοχες και απο την διοικηση δεν το ειδαν με καλο ματι και οταν ηρθε η προταση της Εβερτον προτιμησαν να τον δωσουν. Ο ιδιος λεει οτι προτεραιοτητα του ηταν να μεινει στην ομαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Χέσε μας ρε Μιραλάς ....που είσαι και οπαδός του Ολυμπιακού και θέλεις να γυρίσεις και σαν παίκτης ή σαν στέλεχος .
Σε ευχαριστούμε αλλά σάλτα και γ@μησου τράβα παραπέρα .
BrazHlias (08-09-12), consigliere (08-09-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12), sirkostas (08-09-12)
Μπορεί να τον καταλαβαίνω τον Κέβιν, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένανε να δεις.. που πριν καμια 15αρια μέρες ξημεροβραδιαζόταν όξω απο το τσαρδί μου η Κέλυ η Μπρουκ και δε μ' άφηνε σε ησυχία. Σε λέω για χοντρό πρόβλημα. Να θέλει, ντε και καλά, να αφήσω την Κική την κομμώτρια που φασόνομαι και το 2αρι στο Μπουρνάζι για να πάω μαζί της στις Αγγλίες.
-"Ρε δε θέλω"..
-"Όχι θα έρθεις!"
-"Ρε κορίτσι μου αγαπάω"..
-"Όχι, θα σου περάσει!"
Μέχρι που τα μαθαίνει ο γέρος μου και μου κάνει έξωση (δικό του το 2αρι, δεν είχα προλάβει να τον βάλω να μου το γράψει) καθώς βλέπει την τύχη που μου ανοίγεται και έφυγα/να 'μαι τώρα στο πουστονήσι. Τραγική ιστορία, ασ' τα. ΑΛΛΑ, όλα κι όλα, εγώ το πα στην Κικίτσα και της υποσχέθηκα πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε εκείνη. Δε 'πα να αποκτήσει κυτταρίτιδα και να γίνει σαν φαλαινοθηρικό (έχω γνωρίσει, την κ.Καίτη, την μάνα της) εγώ θα γυρίσω.
Στρανιέρο + Κική = Λ.Φ.Ε
captain-cook (08-09-12), chainsaw (08-09-12), consigliere (08-09-12), sabar77 (08-09-12), sirkostas (08-09-12)
Μπορει να βγει ενας απο την διοικηση να διαψευσει το κωλοπαιδο που ειχε το θρασος ναΗ πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
ζητησει επιπλεον λεφτα? στον Ολυμπιακο του Βαγγελα ρε? ΟΥΣΤ στο Λιβερπουλ αμπαλε
να σε παρουν χαμπαρι και εκει...
Ήρθε η πρόταση, αυτός ζήτησε ανανέωση με περισσότερα χρήματα(λογικό) κι όπως ήταν λογικό απ' την πλευρά της διοίκησης, του έβαλαν φιογκάκι στο κεφάλι και τον έστειλαν στο νησί για τα 7,5 εκ όνειρα του Βαγγέλα.
BrazHlias (08-09-12), consigliere (08-09-12), Gtakis (09-09-12), iakov7 (08-09-12), nikos7 (08-09-12), VALVERDES_7 (08-09-12)
ναι ρε μιραλάς σε ΟΠΟΙΑ αυνέντευξη κι αν έκανες πριν την προετοιμασία κρα έκανε το μουνάκι σου για να φύγεις. άνευ λόγου και ουσίας δηλώσεις
Ας βγουνε να το διαψευσουν
Τζαμπα ειναι οι διαψευσεις στο κατω κατω
Το θεμα ειναι, εχει κινητρο ο παιχτης να πει ψεματα? Δηλαδη θα μπορουσε να βγει να πει οτι ημουν ευχαριστημενος αλλα ηταν η ευκαιρια μου να παιξω Πρ. Λιγκ και δεν ηθελα να την χασω, κανενας δεν τον κατηγορησε που εφυγε αλλωστε. Αλλα αυτος δηλωσε οτι ηθελε να μεινει και ζητησε περισσοτερα χρηματα και απο την διοικηση προτιμησαν να τον δωσουν. Τωρα τι ακριβως ισχυει δεν μπορουμε να ξερουμε, παντως το οτι ο παιχτης γουσταρε που ηταν στην ομαδα αυτο το ξεραμε και αυτα που δηλωσε οτι νιωθει οπαδος κλπ εγω τα πιστευω. Απο κει και περα ο παιχτης αποτελει παρελθον και εμεις παμε παρακατω.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τι να πω.....εγκληματα εγιναν το καλοκαιρι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
υστεροφημία , θα τον δούμε και στην συνέχεια εγώ είμαι επιφυλακτικός για το ποσο θα μείνει στην πρεμιερ , εκτός εάν εργαστει πολύ
Μιραλάς: "Κάποτε θα επιστρέψω"
| Δημοσίευση:Σάββατο 08, Σεπτέμβριος 2012 10:20
Ο Κέβιν Μιραλάς σε δηλώσεις του τόνισε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να φύγει, "έσταξε μέλι" για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι θα είναι πάντα στην καρδιά του.
Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κέβιν Μιραλάς τον Αύγουστο του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον και πλέον θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Premier League.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο Βέλγος διεθνής κυνηγός μίλησε στο "ΦΩΣ" και εξέφρασε την πεποίθηση αλλά και επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό είτε σαν παίκτης, είτε για να υπηρετήσει την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο!
Ο 25χρονος άσος αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να δεχθεί την πρόταση της Έβερτον, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ερνέστο Βαλβέρδε τονίζοντας πως πρόκειται για έναν καταπληκτικό προπονητή τον οποίο σέβεται πολύ και σαν άνθρωπο.
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μιραλάς στο "ΦΩΣ":
Για τις αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είπε: "Καταρχάς για μένα ήταν οι δύο καλύτερες χρονιές που είχα στην καριέρα μου.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τον Ολυμπιακό πανηγύρισα τρεις τίτλους. Το πιο άσχημο για μένα, η χειρότερη στιγμή, ήταν όταν έφυγα".
Για τον λόγο που αποχώρησε:"Θέλω να πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγα και σε όσους άκουσαν κάποιες ανοησίες που ειπώθηκαν για μένα τα εξής. Πρόκειται για πράγματα που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν τόσο έξω, όσο και μέσα στον σύλλογο.
Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Εξακολουθεί πάντως για μένα να είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση το ότι έφυγα από τον Ολυμπιακό".
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει μία μέρα στον Ολυμπιακό: "Ό,τι και να συμβεί, το έχω πει πολλές φορές, η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Για μένα είναι σίγουρο ότι είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν στέλεχος, κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Δεν ξέρω σε ποιο πόστο, αλλά ξέρω ότι θα επιστρέψω. Ή τέλος πάντων θα το ήθελα πολύ".
Για το αν έμαθε τι συνέβη όταν έφυγε: "Όταν έφυγα αρκετός κόσμος από μόνος του μου είπε ότι θα είναι δύσκολο να με αντικαταστήσουν... Ως οπαδός του Ολυμπιακού, μιλάω από καρδιάς όταν λέω ότι εύχομαι είτε να βρεθεί παίκτης γι΄αυτή τη θέση, είτε με ομαδική δουλειά, όποιο κενό τυχόν άφησα να καλυφθεί 100%.
Από την άλλη, δεν μπορώ να μην πω ότι ως Κέβιν, εύχομαι όλοι στην καρδιά και στο μυαλό τους να προτιμούσαν να είμαι εκεί".
Για τη συνεργασία του με τον Βαλβέρδε: "Πρώτα θα επέλεγα μία λέξη για να πω τι νιώθω απέναντί του: σεβασμό. Και μετά θα διάλεγα μία λέξη για να τον χαρακτηρίσω ως προπονητή: καταπληκτικός".
Τέλος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: "Δεν είχα την ευκαιρία να έχω πολλές επαφές μαζί του, να τον ζήσω. Η πρώτη εικόνα, η πρώτη αίσθηση που μου έδωσε είναι ενός πολύ συμπαθητικού ανθρώπου και ενός προπονητή που έχει πολύ μεγάλα πλάνα για τον Ολυμπιακό".
Καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε?
Μα εδώ πονέσανε τα μάτια μας στο Χάρκοβο και στο Καζάν με το ταμπουροποδόσφαιρο του.
nikos7 (08-09-12)
και 20 χρονια να περασουν ακομα θα ασχολουμαστε με το αν ειναι προπονηταρας ή μιζαδωρος...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Την πρώτη χρονιά ειδικά που ο Μιραλάς φυσικά παρακολουθούσε την αρμάδα του Βαλβέρδε, είχε αθμπωθεί από το ποδόσφαιρο που δίδαξε.... Και φυσικά τον "κέρδισε" αμέσως τον Μιραλάς ο Βάσκος, ως θεατή από την Γαλλία και λάτρη του σύγχρονου και επιθετικού ποδοσφαίρου, επειδή έπαιξε "ποδόσφαιρο κυριαρχίας" και "πίεζε ψηλά".
Στην ίδια περίοδο που διατυπώθηκε η κομβική διδασκαλία τακτικής ανάπτυξης προς τους μπακ "ποτέ την μπάλα προς τα χαφ, γίομα την αμέσως μπροστά"....
Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες.
Από εκεί και πέρα, επειδή φυσικά ο Βαλβέρδε άσχετος δεν ήταν (το ότι δεν ήταν ο θεός- τί λέω, Ημίθεος, όπως μας έχουν ζαλιστεί τα τσουρέκια τόσο καιρό, δε σημαίνει ότι ήταν μυρωδιάς.... αλλά ούτε και το αντίθετο), τον είδε τον Μιραλάς και τον έπαιξε στήνοντας την ομάδα επάνω του. Πράγμα που όποιος κάνει τον κόπο να προσέξει λίγο πιο πάνω θα το δει να το λέει ο ίδιος ο Μιραλάς. Έτσι του έδωσε και αυτού την ευκαιρία να κωλοφτιαχτεί.
Τί θα έλεγε δηλαδή ο Μιραλάς; "Σιγά μωρέ τον καραγκιοζάκο" ή "'νταξ μωρέ, δε λέω, καλόοος είναι...";
... there's no such thing as "too much"...
Du3lisT (08-09-12)
Bookmarks