αν δεν κάνει καλό γιούρο τα @@ μου θα πάρει.
Εντάξει ρε δεν πειράζει. Ας φύγει. Καλή συνέχεια του ευχόμαστε. Απλά να μην μην τον ξεπουλήσουμε να τον πωλήσουμε!
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
αν δεν κάνει καλό γιούρο τα @@ μου θα πάρει.
Ο Μιραλας ειναι παιχταρας, τουλαχιστον για το δικο μας επιπεδο φτανει και περισσευει. Τωρα, αν τον ζητησει καμια Μπαγερν και δωσει και καλα λεφτα με τις ευχες μας ο ανθρωπος να παει στο καλο. Για ομαδες πιο χαμηλου επιπεδου ο παιχτης δεν φευγει αφου λατρευει τον Ολυμπιακο και την Ελλαδα και το εχει πει και το εχει δειξει απειρες φορες.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
VALVERDES_7 (26-05-12)
Καλά, ας τον ζητήσει έστω κι η Γουέστ Χαμ και θα δούμε αν θα πάει τρέχοντας.
Παιχτούρα! Να μείνει στο λιμάνι για τουλάχιστον ακόμη 1 χρόνο! Έχουμε δουλειά να κάνουμε .. στας Ευρώπας!
www.f1rstlap.com
ναι...με τον Βλαχοδημο και τον Γιαννιωτα προβλεπονται σπουδαια πραγματα!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι οπως ο Γιαννης παπαδοπουλος, ο Φετφατζιδης(κυριως) και τοσοι αλλοι......
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τον Βλαχοδημο και αλλα ταλεντα δεν τους παιρνουμε σαν ετοιμες λυσεις αλλα σαν παιχτες-επενδυση οι οποιοι μεσα στα επομενα 1-2 χρονια εφοσον αξιζουν θα καθιερωθουν. Αρα δεν υπαρχει λογος να κανουμε παραπονα, η ομαδα θα παρει και ετοιμους παιχτες που θα μπορουν να μπουν αμεσα στην ενδεκαδα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πρεπει να ειναι πολυ καλη η προταση για να φυγει ο Μιραλας απο την ομαδα,αν δεν φυγει φετος του χρονου σιγουρα.
Ποια επενδυση βρε παιδια για τον ολυμπιακο μιλαμε! Εδω δεν αξιοποιησαμε τον Φετφα που ηθελε δυο βλαχοδημους απο πλευρας ταλεντου. Οι νεοι παιχτες δεν αξιοποιουνται στην κερκιδα ουτε δινοντας τους δανεικους σε οφη κλπ
Μαργαριτα ο Βαλβερδε ειναι αυτος που καταφερε να αξιοποιησει τον Μιραλας, τοσο σαν φορ οσο και σαν ακραιο. Αν θυμασαι ολο αντιδρουσε ο παιχτης οταν επαιζε εξτρεμ και μετα οταν καταλαβε και ο ιδιος οτι μπορουσε να τα καταφερει σταματησε την μουρμουρα. Ποιος εδωσε ευκαιριες στον Μανιατη και τον καθιερωσε σαν βασικο χαφ στον Ολυμπιακο? Αρα ο Ισπανος εδινε ευκαιριες σε παιχτες. Ε λοιπον γιατι ο Φετφατζιδης δεν τα καταφερε μεχρι σημερα? Δεν πηρε ευκαιριες μηπως? Ο παιχτης δυστυχως εδειξε οτι εχει ταλεντο αλλα υπολειπεται σε αλλα πραγματα που δεν του επιτρεπουν ακομα να καθιερωθει σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος. Δεν λεω, εχεις δικιο οτι αρκετα ταλεντα χαθηκαν επειδη δεν πηραν ευκαιριες. Ομως καποιες φορες νομιζω γινομαστε καπως υπερβολικοι. Δηλαδη οταν βλεπεις καποιους παιχτες που επρεπε να ειναι ψημενοι να δινονται δανεικοι και να μην μπορουν να διακριθουν σε μικρομεσαιες ομαδες τοτε πως θα πιασουν στον θρυλο? Θελω να πιστευω οτι αυτοι που αξιζουν θα παρουν ευκαιριες και θα δειξουν την αξια τους. Ελπιζω ο νεος προπονητης να ειναι ανθρωπος που πιστευει στους νεαρους παιχτες και να δουμε καποιους Ελληνες να βρισκουν θεση στην ενδεκαδα.
panahs7 (02-06-12)
δεδομένου οτι είναι ο κορυφαίος του δεν θέλω να προκόψω , για αυτο μαζι με τον Τζιμπούρ κανουν ένα ταιριαστό δίδυμο , για αυτό ο ΜΗτρογλου πάει πολύ να ξαναγυρίσει.
ο ρομπεν και ο ριμπερι τρομαξαν στην ιδεα οτι θα παει ο μιραλας φοβουμενοι μη χασουν τη θεση τους και ασκησαν βετο να μην παει στη μπαγερν.
ετσι ο καλυτερος γαμιας εχασε την ευκαιρια που εψαχνε και θα αναγκαστει να μεινει στον Ολυμπιακο.
υ.γ.το πολυ για καμια λιλ ειναι ο μιραλας ας μην ονειροβατουμε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-06-12)
Πάλι μου επιμένεις και πάλι θα χάσεις στις προβλέψεις σου
Θυμάσαι τι λέγαμε και με τον Αμπντούν.....
Ο Μιραλάς θα πάει σε πολύ μεγάλη Ευρωπαική ομάδα, μια από τις 7,8 καλύτερες της Ευρώπης, διότι είναι παιχταράς,υπερσύγχρονος ποδοσφαιριστής.
*Μια από Μπαρτσα, Ρεαλ, Μαν.Γιουναιτεντ,Ιντερ, Μπαγερν, Αρσεναλ, Μαν.Σιτυ, Μιλαν θα τον αποκτήσουν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
θυμαμαι τι λεγαμε για τον αμπντουν αλλα δεν νομιζω να επεσες περισσοτερο μεσα απ'οτι επεσα εγω. μετριος παιχτης ηταν και παραμενει, εδεσε με την ομαδα και με το συγκεκριμενο ρολο που ειχε βοηθησε παρα πολυ. μεχρι εκει ομως.
για το μιραλας τα λογια περιτευουν, μακαρι να μεινει γιατι δυσκολα θα βρουμε παιχτη να τον αντικαταστησουμε αλλα αυτο μεχρι να αυτο που λες εσυ απεχει πολυ. επισης το θεμα δεν ειναι απλα να παει σε μια απο τις παραπανω ομαδες που αναφερεις αλλα να μεινει εκει. το να πας απλα σε μια τετοια ομαδα δεν μου λεει και πολλα.
επισης στις ομαδες που αναφερεις μπορω να σου βρω 2-3 παιχτες σε καθεμια ξεχωριστα που ειναι καλυτεροι απο τον μιραλας. βαζεις ψηλα τον πηχη και δυσκολα θα δικαιωθεις.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-06-12)
Eιδικά στη Μπαρτσελόνα παίζει άνετα ο Μιραλλάς. Ούτε κατά διάνοια δεν έχουν τέτοιον παίχτη.
Στη Μπαρτσελόνα Β' αναφέρεστε, έτσι?
dimace (02-06-12), sabar77 (03-06-12), vasilis-thrylos7 (02-06-12)
Bookmarks