BrazHlias (02-03-12)
Παίζεις στον Εργοτέλη; Μια καλή ενέργεια, 10 μαλακίες, ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑ ΜΟΥ!!!
Παίζεις στον Ολυμπιακό; Δυο καλές ενέργειες, δέκα μαλακίες, είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!
Παίζεις στη Ρεάλ; Δέκα καλές ενέργειες, πέντε μαλακίες, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΟ ΑΧΡΗΣΤΕΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Ο CHEAT
ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ SETTINGS ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ 99
![]()
BrazHlias (02-03-12)
Coach (02-03-12), consigliere (02-03-12), differance (02-03-12), vasilis-thrylos7 (02-03-12)
Όχι φίλε μου, δεν τα ξέρεις καλά
Η Μπαρτσελόνα δεν είναι πως δεν τον αφήνει.
Απλά ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ να τον δώσει στον Ολυμπιακό.
Σου λέει ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΝΑ δώσεις τώρα ΤΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΣΟΥ, επειδή νομίζεις ότι κάτι θα κάνει, στον υπερδοξασμένο Ολυμπιακό
ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, με ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΛΙΓΚΙΑ, να δωσεις παίκτη στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΜΟΝΟ η Ρεάλ Μιλάνουμε τα δεκαέξι Τσαμπιονσλίγκια
δικαιούται να τολμήσει για να δώσει παίκτη στον Ολυμπιακό.
Αλλά και ο παίκτης που θα δώσει, που θα πρέπει να είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών από τα δεκάξι του χρόνια,ακόμα και αυτός ο παίκτης για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ΤΗΣ ΘΡΥΛΑΡΑΣ πρέπει να ντοπαριστεί να πούμε
δωδεκάμισι κιλά κόκα και τετρακόσιες σουπερμαντολίνες πρέπει να πάρει για να ΣΚΕΦΤΕΙ ο Ερνέστιος Βαλβέρδιος να τον έχει δεκαοχτάδα τρίτη αλλαγή του Ντιόγκουρα του Λουδοβίκου να πούμε
![]()
Gtakis (03-03-12)
Τι έγινε ρε Πριξτιάνο των Φτωχων και των Χαζών; Έβαλες κανα γκολ στην Ευρώπη ή ακόμα περιμένουμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βέλγε ψωλόπουστα.
Στα ντέρμπι στην Ελλάδα, πάντως, τους έχει περάσει ΟΛΟΥΣ από ένα χέρι (πολλά χέρια, μάλλον, 8 γκολ σε 10 ντέρμπι δεν έχει;)!!! Αυτό μου παραφτάνει μέχρι τώρα, να τρελλαίνονται βαζελοχανουμομπαόκια και τί στον κόσμο..............
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Και ο Μήτρογλου τους πέρναγε τακτικά. Και ο Ντάρμπισιρ. Και , και ,και...
Ενταξει για μένα ο Βέλγος ειναι ενας καρκίνος στο σώμα του Ολυμπιακού που πρέπει να αφαιρεθεί χωρίς αναισθητικό.
Χαχαχα, όνειρα θερινής νυκτός, κι εγώ τους θυμάμαι, 35 είμαι, τον Ανάστο πιο αχνά, βέβαια, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει κάθε λίγα χρόνια, καλός ο Κέβιν για το στυλ παιχνιδιού που επικρατεί στα χρόνια μας!!! Ορίστε, πολύ ωραία προσπάθεια του Μιραλάς, ακούω στο ράδιο, χαχαχα! Πάλι την έκανε την ενέργειά του το παλιόπαιδο..........![]()
Ε, ένα σουτ άουτ έκανε και είπε για καλή προσπάθεια, δεν ξέρω τί είδε ο...Πούλιτζερ!!!![]()
Δε με καλύπτει παντως. Εχει τα δεδομένα (ταχύτητα, ομορφιά, κάθεται σε οποιον βρει), του λειπουν κάποια (δεν ξέρει να σουτάρει, δεν ξέρει να πασάρει, δεν ξέρει τι να κάνει τη μπάλα) αλλά είναι απλά ένας καλός παίκτης που θα ήμουν ευτυχής να τον είχαμε πάγκο. Φυσικά το στυλακι του και η αδερφοσύνη του ειναι τα επιπλέον πλην για τα οποία θα προτιμούσα να έκοβε τη μπάλα, δεν ειναι οτι δεν μπορώ να τον βλεπω στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να τον βλέπω γενικώς.
Γελοίος ακόμα ένα παιγνίδι. Δέκα κλάσεις κατώτερος του Σισέ ο "παικταράς" μας που "δεν παιζει η ομάδα γι' αυτόν" αλλά παρ' όλα αυτά γκόλ βάζει μόνο αν του το "στήσουνε". Και μετά από 10-15 αποτυχίες. Οποιοσδήποτε, και το εννοώ, οποιοσδήποτε επιθετικός στη θέση του , με τις ευκαιριες που του έχουν εμφανιστεί γιατι ολος ο Ολυμπιακός παίζει γι' αυτό το τσογλάνι, θα είχε πετύχει πάνω από 25 γκολ.
Γι' αυτό και στην Ευρώπη που δεν έχει "λόγια" η συγκομιδή του είναι αντάξια του ταλέντου του. Το απόλυτο μηδέν.
Βάσει του υλικού μας ... είναι υπερπολύτιμος ... αν είχαμε το ρόστερ της Μπαρτσελόνα θα μου ξίνιζε η επιμονή στη συμμετοχή του.
Οι τελικές του όμως, είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ "γαμωτηνπουταναμουγαμω" και ήμαρτον δεν κάνει για φορ.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
chainsaw (06-03-12)
Θα βαλει χατ τρικ στο Χάρκοβο. Και ο Σαλπιγγίδης θα σκοράρει εναντίον της Μπανάθας.![]()
Είσαι ο καλύτερος χαλβάς
Μιραλάς... Μιραλάς...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κακή η βραδιά απόψε.Δεν πειράζει.Οι πολύ μεγάλοι παίκτες έχουν και κακές βραδιές.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Gtakis (04-03-12)
Κακές βραδιές έχει τα τελευταία 2 χρόνια Σάκη. Με 2 ή 3 ματς εξαίρεση. Και λεω και πολλά. Πότε θα έρθει αυτή η "καλή βραδιά" του επιτέλους, να πάψει να καταστρέφει την ομάδα;
Bookmarks