Ανακοίνωση στο Sport Tv: "Η εκπομπή της Θύρας 7 θα μεταδωθεί εκτάκτος απόψε στης 20:00"
..και γ@μώ τις ορθογραφίες μάγκες..
"Σισε κανε τατουαζ το καραισκακη"
"Ο γυρος του θριαμβου.Μας βαλατε ιδεες και Θο το κανουμε και εμεις."
Παντως ειδε δικιο για το σισε.Προσφατα βγηκε και αλλος βαζελος που ηρθε απο λυων να μιλησει για το κακο ελληνικο πρωταθλημα και για το οτι θελει να γυρισει πισω στη Λυων και η μονη παρηγορια του ειναι οι σισε γκοβου κλπ.
Ελεος πια με την κλαψα των παικτων της βαλεζοομαδας.Δε φτανει που δουλευεουν ακομα ,εστω και στο ελληνικο πρωταθλημα,μιλανε και απο πανω.
Ανακοίνωση στο Sport Tv: "Η εκπομπή της Θύρας 7 θα μεταδωθεί εκτάκτος απόψε στης 20:00"
..και γ@μώ τις ορθογραφίες μάγκες..
Serafeim (30-05-11)
Ο Ιησούς!
Ουτε ο Φιλιππας να την εγραφε(ο χοντρουλης με τα 'τοτες",τα 'ποτες¨" και τα "επειδης",αν θυμαστε).
Ο άλλος βγήκε τώρα και λέει "Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη"..
Ήμαρτον, τί μας βάζετε και βλέπουμε ρε παιδιά μέχρι ν`αρχίσει η εκπομπή..![]()
ω ρε μαλακια πρεπει 8.20 να φυγω και θα χασω μπινελικι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κάποιος με διαβάζει... το διόρθωσαν τώρα...
Ευχαριστώ που εισακούσθην παιδιά.
(και ξέρετε ε, αν χρειάζεστε κανέναν διορθωτή κειμένων στο κανάλι εδώ είμαστε)
Τλκ τι ειπαν;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
για να δούμεΑναστολή της λειτουργίας των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και κατάργησή τους με τη σημερινή τους μορφή, προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παύλος Γερουλάνος. Με τη μορφή λεσχών θα λειτουργούν από εκεί και πέρα, ενώ θα συνδέονται άμεσα με τις αντίστοιχες ΠΑΕ. Οριστικό «στοπ» και στις μετακινήσεις.
«Οι σύνδεσμοι θα πάψουν να λειτουργούν με τον τρόπο που γίνεται σήμερα και δεν νομίζω πως θα κλάψουν πολλοί από αυτήν την εξέλιξη», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε πως πρόθεση της Πολιτείας είναι το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά και εφόσον υπάρξουν ποινές για ομάδες, αυτές να ισχύσουν στην πορεία.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγώ είμαι από αυτούς που δε θα κλάψουν.
Εγω μπορει να κλαψω γιατι παω κατω να καθαρισω κρόμμυα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
εγω δεν ξερω να κλαψω ή να γελασω? θα το σκεφτω και θα σας απαντησω αυριο. αλλα το λεω απο τωρα, αν στον υπνο μου ερθει ο τακης ο τσουκαλας και μου δωσει μια σημαια της θ7 λεγοντας μου "εν τουτο νικα" τοτε ναι θα κλαψω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακουγα εχθες στο σπορτ τβ!!!οτι η θυρα 7 δεν θα ξανακανει εκπομπη με το καναλι!!!επειδη θα μεταφερθει στο νεο ηρακλειο!!![θα γινει συγχωνευση με αλλο καναλι]γιατι φοβονται μην φανε ξυλο σε αυτην την περιοχη!!!![]()
γερουλανο γαμιεσαι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ffyiannis (24-08-11)
Bookmarks