Καλά, βασικά, όποιος πήρε παίκτη από την Ρόμα για παρόμοια χρήση αποδείχτηκε (ως προς τον λόγω ακατλληλότητας - αν με πιάνεις).
Όχι τόσο λόγω αξίας, αλλά επειδή οι ομάδες της πόλης είναι ποδοσφαιρικά κάτι από Μπαοκ, τους βγαίνουν βιτσιόζοι. Στο θέμα μας, πάντως, σε άλλη περίπτωση, θα λέγαμε τι θα γινόταν αν πήγαινε σε άλλη ομάδα. Εμένα αυτό, δεν με αφορά και πολύ καλά έκανε και έμεινε εκεί, όπως βλέπω να μένει και ο Ντε Ρόσι, σε αντίθεση με όποιον προπονητή τον είχε βάλει στο μάτι.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
πολυ μεγαλος παιχτης οτι και να πουμε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μεγαλη κινηση και πολλα μπραβο στον Τοτι. Ανεβηκε κατα πολυ στην εκτιμηση μου.
Ωραίος ο Τόττι.
Τρομερό ξεκίνημα για τη ρόμα, 7Χ7 20 γκόλ και μόλις ένα παθητικό.
Τρομερή δουλειά από τον Γκαρσία με την ομάδα που την άλλη εβδομάδα υποδέχεται τη Νάπολη στη Ρώμη.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Λέτε να δούμε τον Τοροσίδη πρωταθλητή Ιταλίας? Γιατί όχι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μάλλον όχι γιατί και να το πάρει η Ρόμα, αυτός θα είναι δανεικός αλλού...
There is a Dude in town
Πολύ δύσκολο να πάρει πρωτάθλημα η Ρόμα, όχι ακατόρθωτο αλλά θα πρέπει να γίνουν τέρατα για να το χάσει η Γιούβε.
εχει κανει ενα φοβερο ρεκορ, το κακο για αυτους ειναι πως δεν μπορεσαν να το εκμεταλλευτουν. εκαναν ενα τετοιο τρομερο σερι και παρολα αυτα η διαφορα τους απο τους δυο που ακολουθουν ειναι μολις 2 ποντοι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ε, τί να κάνουμε που και οι άλλοι κάνουν ρεκόρι;!Με 6-1-0 είναι και οι ξεπλένηδες...
There is a Dude in town
Βασικα στόχος της Ρόμα είναι η έξοδος στην Ευρώπη γιατί 2 χρόνια χωρίς Ευρώπη ειναι πολλά.
Αποθεώση για Τότι από Πραντέλι
![]()
Ο Τσέζαρε Πραντέλι χαρακτήρισε φανταστικό παίκτη τον Φραντσέσκο Τότι και παραδέχτηκε πως αν το Μουντιάλ γινόταν τον ερχόμενο μήνα θα τον έπαιρνε σίγουρα στην αποστολή.
Ο Φραντσέσκο Τότι πραγματοποιεί εξαιρετικέςί εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν με τη Ρόμα και παρότι έκλεισε πρόσφατα τα 37 του, όλοι και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιθυμούν την επιστροφή του καπιτάνο στην Εθνική Ιταλίας ενόψει Μουντιάλ.
Φυσικά, η "δεύτερη νιότη" που περνάει ο ηγέτης των "τζαλορόσι" δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τον Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας εξομολογήθηκε μάλιστα πως αν η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξαγόταν τον ερχόμενο μήνα, τότε ο Τότι θα συμπεριλαμβανόταν 100% στην αποστολή της "σκουάντρα ατζούρα" για τα γήπεδα της Βραζιλίας.
"Θα σας πω ένα πράγμα. Εάν το Μουντιάλ ήταν μέσα σε έναν μήνα, ο Τότι θα είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αυτό είναι σίγουρο", δήλωσε αρχικά ο Πραντέλι και συμπλήρωσε:
"Ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο όπως ο Φραντσέσκο, όπως ο Κασάνο, είναι πάντα υπό παρακολούθηση, και ο πρώτος που τους προσέχει είμαι εγώ.
Με τα δύο γκολ του κόντρα στην Ίντερ, ο Φραντσέσκο Τότι συνέβαλε τα μέγιστα στο να κάνει η Ρόμα το "7 στα 7" και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Serie A
Όμως το Μουντιάλ είναι σε οκτώ μήνες από τώρα και θα πρέπει να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Στο Μουντιάλ θα πάρω 22 παίκτες και θα πρέπει να είναι 22 παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαδρομή του γκρουπ που δημιούργησα.
Δεν έχω μιλήσει με τον Τότι αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει λόγος. Είναι ένας φανταστικός πρωταθλητής, θα αξιολογήσω την κατάστασή του έναν μήνα πριν την τελική φάση αλλά ο Φραντσέσκο έχει αφήσει ήδη το στίγμα του.
Δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα από τους υπόλοιπους παίκτες, οι παίκτες θα αποδεχτούν οποιονδήποτε παίκτη κάνει τη διαφορά".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Καλα μωρέ το Κασανο τι τόν υπολογίζει ήθελα να ήξερα. Τόσους παίκτες έχει στην επίθεση τον Κασανο κοιτάζει
—John Lennon
μεγάλη μπάλα φέτος η roma
την καθάρισε σαν αυγό την milan χθες
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
sirkostas (26-04-14)
Ε καλά, δεν υπάρχει και καμιά Μίλαν εδώ που τα λέμε φέτος..
ε ναι αλλα γενικά παίζει καλή μπαλίτσα ο παοκ της ιταλίας τούτη την χρονια
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
Bookmarks