estai (14-10-18)
Τελικά η τσατεν ήξερε περισσότερα απ'όσα νομιζαμεν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sadi (14-10-18)
estai (14-10-18)
sadi (14-10-18)
Εγω μπορώ να ρίχνω μπαν;
There is a Dude in town
flessanto (14-10-18)
Γιατί δεν τα βάζετε κατευθείαν στο οφτοπικ να γλιτώσετε κανένα κλικ στον celticfrost;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ ξέρω ότι μόλις εξαφανίστηκε η τσάτεν, αμέσως επέστρεψαν Κουζουλό και Σάκης μπρόεδρος. Ακούω προβλέψεις.
Ο σακης κανει κατι τετοια.
Φημες λενε, πως μετα απο τα συνεχη δημοσιευματα σκοτους και τριταθλητη, ο σαλμανης ειχε φτασει μια ανασα απο την συμμετοχη του στην Εθνικη και την μεταγραφη του στην Μπαρτσελονα. Και μιλαμε για τον Σαλμανη, ο οποιος δεν υπαρχει καν.
Κι υστερα λεει εμενα τρολ για ξεκαρφωμα.
Έλα γαύροι ετοιμαστείτε. Θα πέσουν τα ιντερνέτς.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-04-23), Nikolaos_Kokkinos (20-04-23)
Καλα ας ερθει να δειξει σε ορισμενους στο ρεντη τι κανουμε με τη μπαλα οταν μας ερθει πανω μας, και ας αφησει τους μπεταραδες
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιατί και ο Σαλμάνης που μένει εδώ, ασχολείται καθόλου να πάει; Αφού δεν μαθαίνουν τα παιδιά.
Εδώ ο Ελ Αμπντελαουί, έβλεπε με μισό μάτι (πριν το ατύχημα) τον Γεωργάτο, σαν να είναι κανένας περίεργος παλαίμαχος και μία φορά έστω και σε ασκήσεις ο άλλος, ο αφιλότιμος, δεν μπήκε στον κόπο να μπει για να τους δείξει τί είναι αυτοί παρά μόνο τον παρέπεμψε στο youtube...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και δηλωσε κ προσφατα στο διαμαντοπουλο οτι κανεις δεν εκανε για τη θεση του λεει μετα απο αυτον, εκτος λιγο απο τον τσιμικα και οτι καταλαβε λεει οταν τον ειδε, οτι θα εχει προοδο, επειδη οταν παιζει εχει ανοικτο το στομα κ δαγκωνει τη γλωσσα του κ του θυμησε τον εαυτο του..
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (21-04-23)
Εν τω μεταξύ τώρα είναι στα καλύτερά του σε φυσική κατάσταση, όταν ήταν εν ενεργεία ψωλοβάραγε. Ανάποδα.
flessanto (21-04-23), Nikolaos_Kokkinos (20-04-23)
Bookmarks