8 , , , .... , ... 30 , 24 8 8 , , ,
![]()
ειχανε αρχισει να αγχωνονται οι κοπροφυλλαδες γιατι με τα διοικητικα σε μπερδεμα δεν μπορουσανε να γραφουνε τα τερατα ποιυ συνηθως γραφουνε για τις μεταγραφες..
Τωρα που παει να λυθει το διοικητικο βγηκανε παλι οι παλιες καλες συνηθειες να αραδιαζουνε οποιον τους κατεβει.,.Αδιορθωτοι!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
8 , , , .... , ... 30 , 24 8 8 , , ,
![]()
PUNK
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοελθει ο Κοκκαλης. Συγκεκριμενες εφημερίδες είχαν παρει τη λιστα των 50 κορυφαίων ποδοσφαιριστών του κοσμου και μεσα σε δύο βδομάδες τους είχαν μεταγράψει όλους στον Ολυμπιακό. Μιλάμε είχαμε φτιάξει την απόλυτη ντριμ τιμ.
;
Μην ανεβάζουμε μονοι μας τον πηχη απο θέμα ονομάτων γιατι θα απογοητευτούμε στο τέλος παιδια.
Φέτος σκοπός της Διοίκησης πρεπει να ειναι η οργάνωση του συλλόγου και η πλαισίωση της ομάδας με ταλαντούχους παίχτες που θα μέινουν χρόνια. Οχι μεγαλους ηλικιακά παιχτες που θα σταματήσουν σε το επόμενο καλοκαίρι.
Μην ασχολειστε με μπαμ μπουμ αεροδρομίου. Στην τελικη Μεγαλομέτοχο Λιμανιού έχουμε πλέον, με φρεγάτες θα έρχονται οι παικτες...(και μερικοί μερικοί σε κοντεινερ βλεπε Επστάιν
)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=rRA-u2xyPus[/youtube]
PUNK
κ ενα τραγουδακι για να γουσταρουμε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=y-XvvKzRRRs[/youtube]
PUNK
Ο Ροναλντο θα ερθει μαζι με τις πατεριτσες η θα ειναι εξτρα στο συμβολαιο?
" - , . , , , , , , , . . , , , ... !"
' ' '.
Εγω προτιμαω ενα παικτακι στα 25-28 του που να ξερει να σπρωχνει το τοπι μεσα. Ποσες φορες εχω καει απο "βομβες" ουτε που θυμάμαι...
;
KOUTOXORTO13 (20-06-10), Stelios_kf (20-06-10)
,
PUNK
Εγω πιστεύω οτι αν κατσουνε σοβαρα να ψαξουνε θα βρουνε τουλαχιστον 10 περιπτώσεις γαμάτων σκορερ, ηλικιας 25-28, με εξαιρετικα καλα λεφτα, οι οποιοι θα εχουνε τα 20 γκολ για την πλακίτσα τους. Αλλα ποιος καθεται; Αμα πεφτει ο μισθος....
Χειροτερος απο το δημοσιο ειναι ο Ολυμπιακος σε αυτον τον τομεα.
;
Du3lisT (20-06-10)
1:51 ...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=vEI1jBfX7WA[/youtube]
PUNK
Bookmarks