Aρχίζω να πιστεύω οτι και το Κουμορτζί δύσκολα θα τον πάρουμε.
Μετα το φιασκο με βαλβερδε ο κοκκαλης αν ειναι μαγκας θα πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει αλλο και να δοκιμασει την πολυμετοχικοτητα με λαβρεντιαδη και μαρινακη με συμφερον ορους προς αυτους.Ετσι το μπατζετ θα ανεβει σε πολυ καλα επιπεδα και θα εχουμε την δυνατοτητα να αγορασουμε καλους παικτες.Αν γινει αυτο που δεν νομιζω θα εχουμε 15-20εκ. για μεταγραφες.Ετσι θα παρει για κοουτς τον μανθανο που ειναι προπονηταρα με συστημα 4-4-2.
4-4-2
HILDEBRAND(1,5EK)
pardo-παναγοπουλος
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ-ΑΒΡΑΑΜ-MELBERG-ΤΖΑΒΕΛΑΣ(1,5ΕΚ)
γκαλιτσιος-παπαδοπουλος-παπαζογλου(500χλδ)-βαλεριανος
LUIS GARCIA(3EK)-ΝΤΟΥΝΤΟΥ-POULSEN(3ΕΚ)-ALBIN(5ΕΚ)
zairi-παπαδοπουλος-cardoso(500χλδ)-vaderson/σοιλεδης
SCOCCO(2EK+LEDESMA)
φετφατζιδης
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
derbyshire
διαμαντακος
ΣΥΝΟΛΟ=17ΕΚ-ΜΑΡΕΣΚΑ(1,5ΕΚ)+ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ(1,5ΕΚ)+ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ(1,5ΕΚ)+ΝΤΙΟΓΚΟ(4ΕΚ)+ΟΣΚΑΡ( 1,5ΕΚ)=17-10=7ΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ.
Aρχίζω να πιστεύω οτι και το Κουμορτζί δύσκολα θα τον πάρουμε.
!!
.
!!
.. -
..
.. , .. ,
.. ..
...
6 ....
, , . .
( 1883-1957 , )
Από αυτούς που έγραψες ούτε έναν δεν πρόκειται να πάρουμε, απλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διώξουμε τον Bravo και στη θέση του να πάρουμε τον Τζαβέλλα, που μπορεί να σου βγει Σπυρόπουλος. Έτσι και αλλιώς ο πρώτος θα σου κοστίσει 1.5εκ και ο άλλος μαζί με αγορά και συμβόλαιο 2εκ.
O Poulsen θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω από 3εκ., αφού ούτε ελεύθερος είναι και σίγουρα για να τον πάρεις θες 4-5εκ. στη Γιούβε και ένα αρκετά τσιμπημένο συμβόλαιο στον παίκτη. Άμα είναι να σπαταλήσεις τέτοια χρήματα μπορείς να βρεις καλύτερους και σε καλύτερη ηλικία (πχ. Matuidi), αλλιώς πας σε ελεύθερους ή πιο φτηνές λύσεις που και πάλι μπορείς να βρεις αξιόλογους παίκτες.
Μετά γιατί να πουλήσεις τον Ledesma και να τον αντικαταστήσεις με τον χειρότερο και αγωνιστικά και σε θέμα επαγγελματισμού κτλ. Μας χαλάει ο Ledesma για 2ο αμυντικό χαφ?
O Luis Garcia είναι τελειωμένος και δε νομίζω ότι πρόκειται να κινηθούμε, δεν είναι καν ελεύθερος να πεις "ντάξει ελεύθερος είναι, γιατί όχι".
O Albin, αν λέμε τον ίδιο (της Χετάφε), νομίζω δεν είναι ελεύθερος και κοστίζει γύρω στα 5-6εκ. Πιστεύει ότι πρόκειται να δώσουμε τέτοια λεφτά? Εξάλλου μπορούμε να βρούμε καλές λύσεις και ελεύθερες (Castillo, Petrov, ένας τύπος που μου διαφεύγει το όνομά του και γράφηκε στον Γαυρο πριν 1-2μέρες).
Μετά λες σύστημα 4-4-2 και μου έχεις 4-4-1-1.
Και πιστεύεις βγαίνει 4-4-2 (και 4-4-1-1 ή ότι άλλο) με μόνους επιθετικούς τον Μήτρογλου, τον Derbyshare και τον Διαμαντάκο (?)?
Μετά, τον Maresca πρέπει να τον κρατήσουμε, γνώμη μου πάντα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ.![]()
, . .
panahs7 (03-06-10)
, ?
sirkostas (03-06-10)
Αμάν!
Που το θυμήθηκες αυτο το Φάντομ?![]()
Κοκκαλη , Κοκκαλη σε παρακαλώ, φέρε Μπαμπαγκίντες στον Ολυμπιακό!
;
Καλύτερο κελεπούρι απο τον χθεσινό Πρω έχεις δει; ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ αφιερωμένη στους "μαγκες του Πρω, που με 20 πρωτοσελιδα αποκαλυψαν οτι ερχεται ο Βαλβερδε, γιατι εμεις στον Πρω κανουμε δημοσιογραφία και οχι κιτρινισμό και λαϊκισμο". Το δε αρθρο του Πουλοπουλου ειναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ. Οποιος δεν αγόρασε πρωταθλητή χθες απλα ΕΧΑΣΕ. Απο τις λίγες συλλεκτικές εφημερίδες που ΑΞΙΖΕΙ να έχεις στο αρχείο σου.
;
o Τριπορδινιο ποτε ερχεται?
inter?εγω νομιζω οτι παει γιουβε
τεσπα..πρεπει να το ψαξουμε το θεμα με τον γιοβα
ειναι και ελευθερος..
, , . .
( 1883-1957 , )
Bookmarks