Δεν το ήξερα αυτό για τη βου εθνική νόμιζα ότι μόνο στην πρώτη μπορούσαν. Όπως και να έχει όσο είναι θέμα χρημάτων δε φαίνεται φως γι' αυτούς.
Και στη βου έχουν δικαίωμα, πριν κάτι χρόνια το σκέφτηκαν αλλά όταν είδαν το μπουγιουρντί, άντε γειά... με κλανιές δε βάφουν αυγά...![]()
There is a Dude in town
Δεν το ήξερα αυτό για τη βου εθνική νόμιζα ότι μόνο στην πρώτη μπορούσαν. Όπως και να έχει όσο είναι θέμα χρημάτων δε φαίνεται φως γι' αυτούς.
ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ
Δεν έχει νόημα να παίζεις σε ένα γήπεδο το οποίο δεν μπορείς να γεμίσεις ούτε κατά το 1/3.
Δεν έχω καμία αντίρρηση να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ο Εθνικός το Καραϊσκάκη, αλλά το όλο θέαμα θα είναι κωμικοτραγικό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
η αλήθεια είναι πάντως ότι ούτε εσύ το γέμισες στο 1/3 φέτος στο 80% των παιχνιδιών. ο εθνικός είναι μια ομάδα μικρή με λίγο κόσμο και η γ' εθνική είναι ακριβώς ότι της πρέπει. τυπικά μπορεί όποτε θέλει να πάρει το καραϊσκάκη αλλά το μέγεθός και οι δυνατότητές του είναι μικρότερες από τον α.ο.ζακύνθου.
Σωστός, μόνο που εγώ ψωλάριζα, τα είχα τα παιχνίδια δεμένα με το λουκάνικο και στον δεύτερο γύρο, πήγαινα να δω τον Πέρεζ και τον Βαλτέζ.
Η Εθνικάρα και πανστρατιά να κάνει, με τόσα χρόνια στην αφάνεια και τόσο δυνατό "γείτονα" 10.000, δεν νομίζω να τους μαζεύει πλέον, γιατί, κακά τα ψέμματα και εμείς, σαν λαός, δεν είμαστε από αυτούς που διαλέγουν ομάδα με κριτήρια άλλα από τους τίτλους, ή την αντιπάθεια σε αυτούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Επισης ενα μπραβο στον Εθνικο για την ανοδο του στην Α2 του μπασκετ!
Και απ'οτι μαθαινω εχει μπει και πολυ δυνατα στο παζαρι των μεταγραφων με προσθηκες ποιοτηκων για την Α2 παιχτων!
BrazHlias (03-06-14)
Μετά την απόκτηση των Βαβάτσικου, Ζούμπου, Γκιζόγιαννη και Τσιότρα, άλλος ένας έμπειρος παίκτης προστέθηκε στο ρόστερ του Εθνικού. Ο λόγος για τον Κώστα Μαχαίρα ο οποίος συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος Βασίλη Δέρβο να συνεχίσει την καριέρα καριέρα του στην ομάδα μας. Ο 30χρονος έμπειρος σέντερ με ύψος 205 cm έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τα χρώματα του Κολοσσού, της Νήαρ Ηστ στην Α2 (μέσο όρο 6,9 πόντους και 3,2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι), του Παγκρατίου, του Πανερυθραϊκού ενώ τη χρονιά που μας πέρασε έπαιξε στη Β’ Εθνική και το Μαρούσι.
Ο Κώστας Μαχαίρας αποτελεί μία ακόμα επιλογή του Τζίμη Κουστένη, ο οποίος πιστεύει στις ικανότητες του, κυρίως στον επιθετικό τομέα, ενώ ποντάρει τα μέγιστα και στην εμπειρία του καλύπτοντας παράλληλα ένα από τα δύο κενά που άφησαν οι Κώστας Τζιάλλας και Δημήτρης Γιανναλέτσοος μετά την αποχώρησή τους από την ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στα υπόλοιπα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα.
στη μπαλα να δουμε τι θα κανει το εθνικακι, αντε να ανεβουν α' να χαρει λιγο ο παππους μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (03-06-14)
BrazHlias (03-06-14)
Bookmarks