Du3lisT (01-02-11)
Du3lisT (01-02-11)
ποσο τη σιχαινομαι αυτη την ομαδα. μου βγαζει οση απεχθεια μου βγαζει και η σιτι
ο Παναθηναικος του Πειραια.τυχαιο που οι περισσοτεροι Εθνικακηδες ειναι και(φιλο)βαζελοι?
Ποιο χωράφι είναι αυτό το γήπεδο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
βαλτους μισους μισους να εισαι μεσα χαρη!
βασικα το κομπλεξ του εθνικου κ η ολη βλακεια του ειναι οτι για την καταστροφη του νομιζουν οτι φταιει ο ολυμπιακος!
φυσικα την πρωτη φορα που επεσαν στην β' εθνικη,ηταν μετα απο αγωνα με τον οφη στο καραισκακης!
ο οφη δεν πηγαινε για τιποτα(ομαδα βαρδινογιαννεων απο τοτε)ο εθνικος καιγοταν για νικη αλλιως επεφτε,εχασε απο τον οφη κ παρτον κατω!προεδρος?ο ΠΑΤΕΡΑΣ,οοοο ναι,ο γνωστος μπαμπουινος-κοτεραρχιδας!
μετα πηγε στον τσιαμακη ο εθνικος με τα γνωστα ασανσερ απο α στην β κ τουμπαλιν!
οταν πηγε ο πετραν να αγορασει τον εθνικο με κατι χιλιαρικα ο τσιαμακης ζητησε τον ουρανο με τα αστρα με αποτελεσμα ...την γνωστη καταντια του εθνικου!
η ολη κοντρα ξεκινησε με την πωληση του μπατσινιλα στο παναθηναικο και οχι στον ολυμπιακο!
μετα με μπατιστα στην αεκ κ παει λεγοντας!
αλλα ο ολυμπιακος εχει παρει αρκετους παιχτες απο τον εθνικο κ κατα το παρελθον κ κατα το πιο προσφατο παρελθον!
εγω θεωρω ολο αυτο το καταντημα του εθνικου,βλακεια δικια τους καθαρα,αφου καταφεραν να διωξουν κοσμο του ολυμπιακου απο το πλευρο τους!
καποτε το καραισκακη γεμιζε ειτε εθνικος ηταν ειτε ολυμπιακος!
μετα οι 300 του λεο και ΑΝ....
Μένιο στα Μανιάτικα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Γέννημα θρέμμα Κερατσίνι, η γυναίκα μου από Ταμπούρια τώρα στα Ταμπούρια.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ντροπή δε θεωρω ΚΑΜΜΙΑ ποδοσφαιρική ομαδα. Και δε βρισκω τον λογο να ασχοληθώ με τον εντελως ξένο για μενα Εθνικό και οχι με την ομαδα της περιοχής μου (οπως θα επρεπε ο καθενας).
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ανακάλεσε η ΕΠΟ τα δελτία 10(;) ποδοσφαιριστών του Εθνικού και 24(;) παικτών του Ιωνικού που μεταγράφησαν τον Ιανουάριο και θα προχωρήσει σ' έλεγχο όλων των δελτίων που εκδώθηκαν.
΄
Ρε τι γίνεται εκεί κάτω 10 μεταγραφές τον Γενάρη ο ένας 24 ο άλλος μπλέκεται κι ο Θρασύβουλος, πάνε και για έλεγχο όλα τα δελτία.
Μπράααααααααααααβο κε Πιλάβιε πόσο περισσότερο σκατά μπορείτε να τα κάνετε.
Κε Μπαταξή Μπιτσαξή μας, όπως πως ακριβώς σας λένε, κάντε και καμμία δήλωση για τις ικανότητες της ΕΠΟ.
Και για όσους έχουν κέφι η ανακοίνωση
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
τς τς τς τς τς .... κακίες !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ποσο ηρθε με τον οφη?
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
κερδισες ο οφη 1-0
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ανεβηκε στη γ' εθνικη εχθες. αντε μακαρι να παρει τα πανω του ο εθνικος να ανεβει superleague.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
dtakis80 (02-06-14)
Που έχουν έδρα αυτοί τώρα που δεν παίζουν στο Καραϊσκάκη?
να πάνε να γαμηθούν οι βάζελοι του πειραιά
sirkostas (03-06-14)
Ο Εθνικός είναι μεγάλη ιστορία για τον Πειραιά. Θα δικαιούται να παίζει στο Καραϊσκάκη εφ' όσον ανέβει στην πρώτη εθνική και εφ' όσον δύναται να καλύπτει τα έξοδα του γηπέδου όταν είναι γηπεδούχος.
ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ
Bookmarks