Εγώ δεν θέλω να μπαίνουν Ολυμπιακοί,απ'αυτούς που όταν χάνει η Ομάδα φταίει το λιμάνι που είναι βρώμικο και όταν κερδίζουμε τους φταίει το καραϊσκάκη που είναι μικρό...
ήλιος, παραλία, μαζοχισμός ... καλώς να έρθουν![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Εγώ δεν θέλω να μπαίνουν Ολυμπιακοί,απ'αυτούς που όταν χάνει η Ομάδα φταίει το λιμάνι που είναι βρώμικο και όταν κερδίζουμε τους φταίει το καραϊσκάκη που είναι μικρό...
BrazHlias (06-11-14), pirateeeeeee (02-11-14)
Να μπαίνουν μέσα στον φόρουμ για να μπαίνουμε εμείς μέσα σε αυτούς...![]()
There is a Dude in town
Εχω επιλεξει το τελευταιο καιρο να γραφω σε βαζελικα και χανουμικα φορουμ. Το τι τους γραφω δεν λεγεται, φυσικα και συμφωνουν μαζι μου σε ολα γιατι τα λεω οπως τους αρεσουν.
Τωρα θα ξεκινησω και στα παοκτζιδικα που οπως μου ειπε φιλος βγαζουν τρελο γελιο..
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι nick χρησιμοποιείς εκεί ρε τρελέ? pipilogaroulis13 και byzantine chanoum 21?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (10-11-14), voskos_7 (10-11-14)
Πριν από χρόνια μπήκα σε ένα παοκτζήδικο φόρουμ, σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να πώ ότι υπήρξαν αντιδράσεις, μιλάγαμε κανα δυο βδομάδες για γενικότερα θέματα χωρίς να ακουμπάμε τα επίμαχα. Μετά δε ξέρω τι τους έπιασε και άρχισαν προοδευτικά να μου τα χώνουνε. Δεν άργησαν τα καριολίκια εκατέρωθεν. Δεν τους πάμε δεν μας πάνε. Απλά αυτοί μας μισούνε κι όλας πραγμα που εμείς δεν τόχουμε...
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
Οι άνθρωποι γιατί να μισούν τα βλήτα; Τα βλήτα όμως μισούν τους ανθρώπους γιατί τα χέζουν και τα κατουράνε.
There is a Dude in town
Οποιος εχει τετοια βιτσια να διαβαζει τις μαλακιες των αλλων που για οτιδηποτε φταιει ο Ολυμπιακος κι ο Μαρινακης,ας περασει μια απ τα σχολια του γκαζετα.
Εγω αν θελω να ξερασω προτιμω να πιω δυο λιτρα putinoff μονορουφι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εγω λεω για σημερα να μπουν κατ'εξαιρεση παοκτσιδες.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-12-14)
Red&White-Nick-7 (18-12-14), The Dude (18-12-14)
Έχουμε έναν Παναθηναϊκό κι έναν Αρειανό στο φορουμ αν δεν κάνω λάθος. Ειδικά ο φίλος ο konax είναι και κάμποσα χρονάκια εδώ...![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-12-14)
voskos_7 (18-12-14)
Εγώ, γενικά, κουβαλάω την γραμμή των αντι-Ολυμπιακών, εδώ μέσα και με σιγοντάρουν διάφοροι: Στο τέλος, η ερώτηση θα γίνει αν θέλουμε οπαδούς του Ολυμπιακού να μπαίνουνε στο φόρουμ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δεν εχει σημασια ρε παιδια, αφου και να το απαγορευουν οι κανονες παλι θα μπορει να μπει.
Bookmarks