εγω δεν γουσταρω!κρυφοπληγες ειναι ολοι τους!αργα η γρηγορα το κομπλεξιλικη τους θα το βγαλουν!
Íá ìðáßíïõí èÝëù íá ãåëÜù ìáæß ôïõò.ÃïõóôÜñù âÜæåëïõò...
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
εγω δεν γουσταρω!κρυφοπληγες ειναι ολοι τους!αργα η γρηγορα το κομπλεξιλικη τους θα το βγαλουν!
Coach (22-12-09)
Ναι υπο προυποθεσεις.
Αμα μπορουμε να κανουμε διαλογο χωρις τσακωμους και μπινελικια, μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα. Συνηθως ομως ολοι μπαινουν για να δυναμιτισουν την ατμοσφαιρα λιγο πριν τα μεταξυ μας παιχνιδια και στο τελος καταληγουν να βριζουν αλλα μελη του φορουμ και την ομαδα μας. Μπαινουν σε ενα οπαδικο φορουμ και θα πρεπει να σεβαστουν το χωρο που τους φιλοξενει. ΝΑΙ στον διαλογο ΟΧΙ στην προκληση.
Ôåëåõôáßá åðåîåñãáóßá áðü ôï ÷ñÞóôç smageo : 22-12-09 óôéò 16:06
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
εγω σμαρουλα μου οταν μπηκε ο αλλος κ μας εβριζε μανες κ τετοια δεν ειδα κανεναν να τον στειλει!ακομα μπαινει κ κανει βολτες κ λεει τις παπαριες του!ποια η προστασια λοιπον?να μην μπαινουν καθολου κ να πανε στο διαολο!ακου ανθρωπιστικες αξιες!ποτε οι βαζελοι κ τα λοιπα βρωμοσκυλα εγιναν ανθρωποι
stelios-7- (22-12-09)
Ìüíïé ìáò & üëïé ôïõò
Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ õðÜñ÷ïõí êáíüíåò êáé ôçñïýíôáé êáé äåí æïýìå óôçí åðï÷Þ ôïõ ×ïõíôÝìðëåé, êáëþò íá ïñßóïõí.
stelios-7- (22-12-09)
ναι αλλα οταν καποιος σου βριζει την μανα..σε προσβαλει.και οι μοδ καθοντε και τους κοιτανε εγω τι να πω μετα?οκ ας μπαινουν?οχι εγω δεν γουσταρω.
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
Δηλαδή στέλιο μπήκε ο Αρειανός με το πρώτο post έβρισε μάνες και τον αφήσαμε μέσα;Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι -δε θεωρώ οτι ο ρόλος του mod είναι ο μπαμπούλας-μυαλό έχετε όλοι και πρέπει να ξέρετε το πως θα απαντήσετε.Δημοκρατικό επίσης είναι να ακούς-στα θεμιτά πλαίσια-μια αντίθετη άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς.Αντίθετη άποψη όμως δε σημαίνει απάντηση στον άλλον με άντε γαμίσου και διάφορα άλλα εκεί ακριβώς το χάσαμε το παιχνίδι και τρεχάτε mods να μπανάρετε σχόλια.Γιαυτό από δω και στο εξής όποιος οπαδός άλλης ομάδας μπαίνει και αναλώνεται σε συζητήσεις καθαρά ποδοσφαιρικές έχει καλώς,αν αρχίζει να βρίζει θα μπανάρετε αμέσως από όποιον mod είναι εκείνη τη στιγμή μέσα στο φόρουμ!
differance (22-12-09)
Äå ìå áðáó÷ïëåß. Áò ìðáßíïõí áëëÜ ôï ìüíï ðïõ èá ãßíåôáé åßíáé áðëÜ ìýëïò áöïý ï ïðáäüò ôçò êÜèå ïìÜäáò èåùñåß ôçí ïìÜäá ôïõ áäéêçìÝíç êáé öõóéêÜ üëá åßíáé õðÝñ ôïõ èñýëïõ.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
dtakis80 (22-12-09)
ÐáéäéÜ íá îåêáèáñßóïõìå êÜôé.Äåí Ý÷åé âãåß êáíÝíá ðñüãñáììá óå õðïëïãéóôÞ ðïõ áõôüìáôá äéáãñÜöåé êÜðïéïí ðïõ êÜíåé åããñáöÞ óôï RED-DNA êáé åßíáé ïðáäüò Üëëçò ïìÜäáò!Ïðïéïò åßíáé ëßãï ìáæï÷éóôÞò êáé ìðáßíåé åßôå íá óõæçôÞóåé åßôå íá ðñïêáëÝóåé-åãþ ãéá ðáñÜäåéãìá äå èá ôï êáíá óå öüñïõì áëëüèñçóêùí-óôï ÷Ýñé ìáò åßíáé ìå åðé÷åéñÞìáôá íá ôïí ôáðþóïõìå.Áí áñ÷ßóåé íá âñßæåé áíáëáìâÜíåé ôï kouzoulo ìáò êáé êáèáñßæåé!ÁðëÜ ðñÜãìáôá!
Εγώ ψηφίζω ναι υπό προυποθέσεις
1. Όποιος μπαίνει και θέλει να συζητήσει ήρεμα και ωραία ας το κάνει. Από τη στιγμή που προσβάλει κάποιον σε προσωπικό επίπεδο ας πάρει πόδι
2. Όποιος μπει μέσα να μας πει για 'πεσίματα' και τα λοιπά 'οπαδικά' να βγαίνει
3. Όποιος στέλνει πμ για να βρίσει, εάν υπάρξει καταγγελία, να βγαίνει
Γιατί εγώ είδα και έναν αρειανό που δεν βγήκε μόνο χθες που κέρδισε η ομάδα του αλλά έχει βγει και σε άλλα ματς δικά μας και, μάλιστα, μας έχει δώσει και συγχαρητήρια. Προωπικά, μιλάω και με αλλόθρησκους που ξέρουν όμως μπάλα και δεν προκαλούν. Δεν έχω πρόβλημα λοιπόν ούτε εδώ να μιλάω με αλλόθρησκους αρκεί να τηρούνται τα παραπάνω. Εξ' άλλου τι δημοκρατία έχουμε αν δεν μπορεί κάποιος να πει τη γνώμη του ελεύθερα; Αρκεί όμως να σέβεται και τον συνομιλητή του.
ÌéëÜìåååå
ÖõóéêÜ íá ìðáßíïõí, áí êáé ïé 2 åßìáóôå óùóôïß äåí èá õðÜñ÷ïõí ïé âñéóéÝò êáé ïé ôóáêùìïß.
èïäùñç êáëá ôá ëåò öéëå êáé íá óõìöùíéóù ìáæé óïõ!èá ðïóôáñù ðáëé áõôï ðïõ åé÷å óâçóåé ç åëåõèåñéá!ôï åé÷å óôåéëåé ðñéâå ôï óêïõëéêé!
~~~~~~~ åéóáé êáé öáéíåóáé,ãåëïéå êáñáãêéïæáêï.Äåí áíåâáéíåéò êáé êáìéá âïëôá áðï èåóóáëïíéêç íá äïõìå ðùò ãáìáò?Ðïõ ôçí å÷åéò äåé ìïíï áðï öùôïãñáöéá?Áéíôå low-lifer, óêáôïãõöôå áðï ôá êáìéíéá,ôñáâá ìáæåøå ôç ìáíá óïõ áðï ôá ìðïõñäåëá êáé áóå ìå çóõ÷ï åìåíá.Ëéãå,å ëéãå
áõôïõò áöçíåôå íá áëïíéæïõí åäù ìåóá!
ïôáí ôï áíáñôçóá êáíåíáò äåí ðïëõóõãêéíçèçêå áðï åóáò!óáò áãáðù óáò åêôéìù åéóôå öéëáñáêéá,áëëá ôï íá ìå âñéæåé åíá ìïõíé åìåíá óôï ðñéâå,åðåéäç ôïõ åéðá íá ðáåé áëëïõ íá êëáöôåé ê äåí ãéíåôáé ôéðïôá ïôáí ôï ëåù,ìå óõí÷ùñåéò áëëá åéíáé óáí íá ìå ãñáöåôå óôá @@ óáò!ï ôõðïò áíôé ëïéðïí íá ôïí óôåéëåôå óôï ÷ùñéï ôïõ áðï ôá ìðáí,áëïíéæåé ìå÷ñé ê óçìåñá åäù ìåóá!öõóéêá ê ôïõ áðáíôçóá ôá äåïíôá åôóé,áãéïò äåí èá ôï ðáéîù!áëëá ðïéïò ìïõ ëååé ñå öéëå ïôé áõôï äåí èá îáíáãéíåé?ãéáôé äçëáäç íá ìðáéíåé åäù ï êáèå ìáëáêïðçôïõñáò ê íá åñ÷åôáé ðñéâå ê íá ìïõ æáëéóåé ôá @@?åêôïò áí ôï ðñéâå äåí ìåôñáåé!ôé íá ðù!åãù ôïí ìðáìðïõëá äåí óáò æçôçóá íá ôïí êáíåôå!ìåñéêá ðñáãìáôá ïìùò ðïõ åãù äåí ìðïñù íá ôá êáíù êáíôå ôá åóåéò!áëëç äïõëåéá äåí åé÷á íá êáèïìáé íá áó÷ïëïõìáé ìå ôïí êáèå óôåñçìåíï êáé íá ìçí ìéëáù ìïíï ãéá ïëõìðéáêï ê áõôï ðïõ ìå åíäéáöåñåé óôï öéíáëå!
ðáíôá öéëéêá åôóé!
stelios-7- (22-12-09)
Áðü ôçí þñá ðïõ ãßíïíôáé ôÝôïéá ó÷üëéá åßíáé äåäïìÝíï ïôé èá ìðáíÜñïíôáé üóïé ôá êÜíïõí.Áõôü ðïõ èÝëù íá êáôáëÜâåéò åßíáé ïôé äå ìðïñþ íá äéáðéóôþóù áðü ðñßí áí êÜðïéïò ìðáßíåé óôï öüñïõì ìå óêïðü íá ðñïêáëÝóåé.Êáé áí Ý÷åéò êáôáëÜâåé ôüóï êáéñü åäþ óôï öüñïõì ðñïóðáèþ ðÜíôá íá óâÞíù öùôéÝò êáé ü÷é íá áíÜâù.ÔÝóðá ôÝôïéåò êáôáóôÜóåéò èá ôéò ÝëÝã÷ïõìå êáëýôåñá óôï ìÝëëïí!
ãéáôé ñå èïäùñç ìïõ,óïõ åéðá åãù ôï áíôéèåôï?ìá åéíáé öõóéêï íá ìçí ìðïñåéò íá êáôáëáâåéò áðï ðñéí!ìðïñåé åíáò ìáëáêáò âáæåëïò íá âáëåé ð.÷ èñõëïò 7 êáé íá ìðåé!áéíôå âñåò åóõ áí åéíáé ç ï÷é!ìá äåí ëåù áõôï!ëåù ãéá áõôïõò ðïõ ìðáéíïõí åäù ìåóá ê å÷ïõí óêïðï íá ìáò óðáóïõí ôá íåõñá,íá ìáò åéñùíåõôïõí,íá ìáò âñéóïõí ê ôåóðá ïëá ôá ó÷åôéêá!êáíåéò äåí æçôçóå áðï åóåíá ê ôá áëëá ðáéäéá íá åéóáé ï ïõñé ãêåëåñ!ôåóðá,ôé íá óõæçôáìå áëëï!ðáåé åëçîå áõôï!ðáìå ãéá áëëá!
stelios-7- (22-12-09)
Ãéá íá ìç ãßíïíôáé ëïéðüí ñß÷ôïõ Ýíá ìðáí ìüëéò äåéò øåõäþíõìï "¶ñçò ×áñéëÜïõ" íá ìç ðñïëÜâåé íá áíáðíåýóåé ï óß÷áìáò.
Äåí Ý÷ïõí êáìßá äïõëåéÜ åäþ ìÝóá ... áñãÜ Þ ãñÞãïñá èá îåöýãïõí ... áðëÜ ìáèçìáôéêÜ åßíáé ... ôçí Üëëç öïñÜ åß÷áìå ôïõò ÌÐÁÏÊôæÞäåò êáé åß÷å êáôáíôÞóåé ôï thread ôïõ ìåôáîý ìáò ðáé÷íéäéïý ç âéïãñáößá ôïõ Ìðáãêáãéïêïôóïêï ìå ðáñáðïìðÝò óå Ìáñáíôüíá. ¸âñéóêåò ðïóô ó÷åôéêü ìå ôïí Ïëõìðéáêü áíÜ 5 óåëßäåò.
Êáé áõôÜ ôá óôï "÷Ýñé ìáò åßíáé íá ôïí ôáðþóïõìå" åãþ ôá áêïýù âåñåóÝ. Ôá öüñïõì ôïõ Ïëõìðéáêïý åßíáé ãéá íá ìéëÜò, íá êÜíåéò ðëÜêá êáé íá ôóáêþíåóáé ìå Ïëõìðéáêïýò ãéá ôïí Ïëõìðéáêü. Áí åßíáé íá áíáëþíåóáé óåëßäåò åðß óåëßäùí íá áíôéêñïýóåéò ðïóô áíôéïëõìðéáêþí ôïõ óôõë" "ï Êüêêáëçò öôáßåé ðïõ åìÝíá ç Üôéìç êïéíùíßá ìå Üöçóå Üôéôëï áðü ôç Â' Äçìïôéêïý" ãßíïíôáé ðïëý êïõñáóôéêÜ.
dtakis80 (22-12-09), ffyiannis (22-12-09), stelios-7- (22-12-09)
Εμένα δεν με απασχολεί. Ας γράφει όποιος θέλει μέχρι να αντέξει και μέχρι να τον αντέχουμε. Επειδή όμως οι αντοχές είναι περιορισμένες και από τις δύο πλευρές, είναι χαρά μου να ρίχνω μπαν σε αλλόθρησκους. Γιατί λίγο πολύ εκεί καταλήγουμε σχεδόν πάντα.
Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο βάζελος που γράφει που και που χωρίς να προκαλεί και σέβεται απόλυτα τον χώρο που τον φιλοξενεί.
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
differance (22-12-09), IERO (25-12-09)
Bookmarks