BOLOGNA - LAZIO
0 - 2
Βασικα η ομαδα πεταει..2η στην βαθμολογια!
Βεβαια το ροστερ τις δεν ειναι για πρωταθλημα αλλα οσο ποιο ψηλα τοσο ποιο καλα!
καλα ρε εκει στο σπορ φμ ειστε τοσο μαλακες οσο φαινεστε ή ακομα περισσοτερο?
εχουν την ειδηση για τη νικη της λατσιο επι της μπολονια και φωτογραφια του σισε. και ναι, δεν ηταν σκορερ ο σισε ουτε σε αυτο τον αγωνα. δλδ αν σκοραρει τι θα κανετε? θα αλλαξετε το λογοτυπο στο σαιτ και θα βαλετε τη μουρη του σισε?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BOLOGNA - LAZIO
0 - 2
Βασικα η ομαδα πεταει..2η στην βαθμολογια!
Βεβαια το ροστερ τις δεν ειναι για πρωταθλημα αλλα οσο ποιο ψηλα τοσο ποιο καλα!
Lazio - Catania
1 - 1
Iσοπαλια ηρθε η Λατσιο me την κατανια αλλα παρέμεινε στην δευτερη θεση με 15 Βαθμους πισω απο την Γιουβεντους.
Μην με ρωτησε για το γκολ..Δεν σκοραρε ο Σισε.
Το γκολ o Klose
και καπου διαβασα οτι αντεδρασε επειδη βγηκε αλλαγη και μετα ζηταγε συγνωμη μεσω τουιτερ![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Reds (27-10-11)
Caliari - Lazio
0 - 3
Πεταει η ομαδα!Δευτερη στην βαθμολογια!
Διπλο μεσα στο Καλιαρι..με σκορερ Sculi-Klose-Rocchi
O Σισε επαιξε βασικος μεχρι το 88'αλλα δεν σκοραρε μολις μπηκε στην Θεση του ο Rocchi αμεσως εβαλε γκολ..![]()
Όταν βάλει γκολ το ταγάρι με τη ροζ φουστούλα θα γίνει είδηση σε όλον τον πλανήτη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (05-11-11)
chainsaw (05-11-11)
Koιτα να δεις ο Σισε ειναι ενας παιχτης που θελει καποιους αλλους να δουλευουν διπλα του στον παναθηναικο τους ειχε γιατι ηταν αλλος ο τροπος
παιχνιδιου του στην Λατσιο τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
Παντως κακος επιθετικος δεν ειναι.
Στην ιταλια και ο Μεσι να παει δεν θα ειναι το ιδιο με την Ισπανια..
Ειπαμε κατενατσιο..![]()
Ο Κλόζε δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες. Ναι, αυτό το άμπαλο κριάρι που τα παστελώνει ασάλιωτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κι ο Κοβάσεβιτς πάγκο ατελείωτο έτρωγε στη Γιουβέντους. Αλλα κυβικά αυτά τα πρωταθλήματα.
Λοιπον..
Λατσιο - Ζυριχη
1 - 0
Ο Σισε δεν σκοραρε για αλλη μια φορα..
Οταν θα σκοραρει θα σταματησω να γραφω σε αυτο το θρεντ.
Lazio - Parma
1 - 0
Πολυ καλα παει η Λατσιο!
Το αγορι με την φουστα για αλλον ενα αγωνα δεν σκοραρε..ειπαμε οταν σκοραρει θα σταματησω να γραφω στο θρεντ..
IRRIDUCIBILI
Οι πρώτες ομάδες οπαδών δεν ήταν ενωμένες και έτσι το 1971, η πρώτη μεγάλη οπαδική ομάδα διαμορφώθηκε με το όνομα CommandosMonteverdeLazio, επίσης γνωστή ως C.M.L. '74.Το 1976
δημιουργήθηκε το G.A.B.A.(GruppiAssociatiBiancoAzzurri) το οποίο μετονομάστηκε σε EaglesSupporters το επόμενο έτος, με βαθιά βρετανική επιρροή.
Το 1978, μια ομάδα που ονομάζεται VIKING Λάτσιο διαμορφώθηκε, και πήρε τη θέση της στη θύρα των οργανωμένων.
Το 1987 κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Lazio -Padova, ένα πανό μήκους 10 μέτρων ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας ομάδας Ultra στη σκηνή, των IrriducibiliLazio που σχηματίζεται από τον AntonioGrinta.OiIrriducibili ανήλθαν στην εξουσία στην CurvaNord και έφεραν την επανάσταση στον συνδεσμιακό χώρο της ομάδας.
Από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις των Ιταλών οπαδών είναι 4000 στο Ντόρτουμντ και την Βιέννη, 20000 στο Παρίσι, 15000 στο Birmingham και 10000 στο Μονακό για το Ευρωπαικό SuperCup, παρόλο που τους είχαν διατεθεί 3500 εισιτήρια.
Η σεζόν 2002-03 ήταν μια σημαντική χρονιά για την Irriducibili δεδομένου ότι συμπληρώσαν το δέκατο πέμπτο έτος τους και το ίδιο έτος η Λάτσιο επέλεξε να αποσυρθεί ο αριθμός φανέλας 12 σαν μόνιμα αφιερωμένος στην CurvaNord.
Από το 2000 μέχρι και τώρα δραστηριοποιείται μια ακόμη σημαντική ομάδα η BandaNoantri η οποία ιδρύθηκε το 2000.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Reds (10-11-11)
Ενταξει αναφερθηκα στους τρελους τις Λατσιο..το τρελο αγορι οντως δεν σκοραρει με τιποτα..![]()
vasilis-thrylos7 (10-11-11)
Παντως μετα την ισοπαλια με την Ναπολι η Λατσιο ειναι πρωτη με 22 βαθμους μαζι παντα με την Γιουβεντους.
Bookmarks