consigliere (24-11-09), Eleni7 (24-11-09), Gavros4life (27-11-09), Red$mile (01-12-09)
Συνέντευξη με τον Χατζηθεοδώρου - Μέρος 1ο
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Η κουβέντα ξεκίνησε νωρίς στο Pure-Red και χαλαρά με καφέ για να ανοίξει το μάτι Μέχρι να μαζευτεί η ομάδα του Red-Dna (karytheod, nbqgr, masingun) οι δύο Πρόεδροι (sadi-pandragon) είχαμε την τιμή και την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Θοδωρή. Η κουβέντα ξεκίνησε με την σχέση του με τους υπολογιστές. «Μικρή η σχέση μου, πήρα υπολογιστή πέρσι και ο κολλητός μου με έβαλε στο facebook. 3.000 φίλους έχω και είναι ζήτημα να ξέρω τους 100. Μια φορά μπήκα και είχα πρόσκληση να μιλήσω online με 200 φιλάθλους! Δεν ήξερα πώς να απαντώ στα ίδια και τα ίδια που με ρώταγαν». Και φυσικά έπεσε η θανατηφόρα ατάκα «να του μάθουμε το copy paste». Η συνέχεια ήταν απολαυστική και μίλησε για όλους και για όλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (24-11-09), Eleni7 (24-11-09), Gavros4life (27-11-09), Red$mile (01-12-09)
Αν κάτι ξεχωρίσαμε στην κουβέντα μας με τον Θοδωρή ήταν το πάθος του για το θεσμό των μελών και την βοήθεια που τα μέλη μπορούν να δώσουν στο μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ο αρχηγός του Θρύλου, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δέχομαι να κάτσω πίσω από ένα γκισέ και να γράφω μέλη, όποια στιγμή μου το πούνε», ενώ εξήρε και την στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη με το χαρακτηριστικό «στον Ολυμπιακό κανείς δεν χάνει τα λεφτά του». Μόνο καλά λόγια είχε για τον κ. Συγγελίδη και τους χρηματοδότες του θρύλου, ενώ ζήτησε αρκετές φορές τη βοήθεια του κόσμου. «Ξέρω πόσο πολλά μοιάζουν τα 60 ευρώ για έναν άνθρωπο που παλεύει να ζήσει την οικογένειά του, αλλά νομίζω ότι η τιμή του να ανήκεις στον Ολυμπιακό αξίζει τον κόπο. Δεν χρειάζεται να ζητάμε προνόμια, απλά να είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στον θρύλο». Αυτός ήταν μάλιστα που μας ζήτησε να μπει ο τίτλος "Όλοι μέλη στον Ολυμπιακό".
Διαβάστε το 2ο μέρος μια συναρπαστικής συνέντευξης που παραχώρησε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στο Red-Dna. Το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], τα σχόλιά σας ευπρόσδεκτα στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
differance (07-12-09), karytheod (08-12-09), kouzoulo (08-12-09), panty (08-12-09), sadi (07-12-09)
Αργησε αλλα ήρθε. Και ειναι το πιο "ζουμερο" κομματι αφου ειχαμε παρει πλεον φορα ολοι. Και εχει τις απαντησεις στις ερωτησεις των μελων του φορουμ, και ακομα σημαντικες πληροφοριες.
Πως ο θοδωρης ξεκίνησε απο...μπασκετ και βαζελάκι, πως εγινε γάβρος, πως θα περασει τον Αλβέρτη τον δημοσιο υπαλληλο που καυχιεται για τους περισσοτερους τίτλους, για το ντοπινγκ, την πολιτική και ενα σωρό άλλα...
Ενας χείμαρος πραγματικά. Αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά ήταν ο λόγος του. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να αποτυπωθεί στο κείμενο, αλλά να ξέρετε ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα λεγόμενα του Θοδωρή και όλα είναι όπως ακριβώς τα είπε.
Μακάρι να είχατε όλοι την ευκαιρία να ήσασταν εκεί. Αν και αυτό είναι δυνατόν, αν έρθετε στο επόμενο αγώνα πόλο
«Αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό 5 φορές. Την πρώτη στο Κύπελλο με σκορ 22-10. 8 γκολ είχα βάλει και έπαιζα μόνος μου σχεδόν. Οι επόμενοι δύο ήταν για το Πρωτάθλημα. 1η Αγωνιστική και 17-8 με 7 δικά μου γκολ. Στο Πειραιά το ματς έληξε τότε 19-4. Και τα 4 γκολ δικά μου. Στα play off θυμάμαι το 1ο ματς είχε λήξει 18-6. Κατάφερα να βάλω μόνο (2 γκολ Με είχε κάνει άλογο ο Κυριάκος. (γελάει)» «Τελευταίο ματς 10-9 με τους διαιτητές να βοηθούν τον Ολυμπιακό. Έχω βάλει 7 γκολ και κρατάω το παιχνίδι μόνος μου. Μας καθάρισε ο Βενετόπουλος. Προηγούμασταν τότε με 8-9 και μπήκε ο Αρώνης να κρατήσει τον Βενετόπουλο. Αυτός όμως πήδαγε στον θεό, που να τον κρατήσει; »
Μας ξεκώλιασε ο κερατας...Ευτυχώς που τον πηραμε δηλαδη γιατι φαντασου ποσα θα μας εβαζε...
Αν κερδίσω φέτος τους δύο τίτλους, περνάω τον Αλβέρτη και γίνομαι ο πρώτος έλληνας αθλητής με τους περισσότερους (26) τίτλους στον Ελληνικό αθλητισμό.
Αντε γιατι πολυ μας τα επρηξε ο μαγκας που επαιρνε ... τιτλους απο την εξεδρα.
στη Τούμπα το τσογλάνι αν έριχνε τον Νικοπολίδη κάτω και τον σκότωνε, θα καυχιόταν μετά στους φίλους του. Και εμείς θα πηγαίναμε την άλλη μέρα στο γήπεδο και θα βάζαμε μαύρα περιβραχιόνια. Και μετά θα το ξεχνάγανε όλοι. Αν γίνει κάτι μπροστά μου, εγώ που είμαι στην κερκίδα θα τον πλακώσω.
N' αγιασει το στομα (και το χερι) σου.
Η σχέση μου με τον κόσμο είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Έχω γίνει τραμπούκος μέσα στο νερό, με φτιάχνει η παρουσία του κόσμου και όταν βλέπω την πισίνα να καίγεται η μοναδική μου ανταμοιβή είναι να βάλω γκολ και να κερδίσει η ομάδα
Τέτοιοι "τραμπουκοι" μας χρειαζονται.
Με 5 εκατομμύρια φιλάθλους που έχει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, τουλάχιστον, οικονομικά ανεξάρτητοι να είναι το ένα εκατομμύριο, είναι απαράδεκτο να μην έχουμε 100.000 μέλη
Τα λεει όλα.Ντροπή.
Eleni7 (07-12-09)
H μπλουζα που κραταει ο Θοδωρης και που την υπεγραψε για μας θα κληρωθει αναμεσα σε αυτους που έλαβαν μερος στη συνεντευξη με τις ερωτησεις τους. Η κλήρωση και το αποτελεσμα της θα γινουν και θα ανακοινωθουν την Τριτη το βραδυ μετα τις 8.
Παρεμπιπτόντως ωραία φωτογραφία! Ο Θοδωρής μπροστά και άλλοι δυο Θεόδωροι πίσω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτο δεν ξερω αν επρεπε να το βαλουμε Πανο...εχουμε και πολλες γυναικες στο φορουμΑν έχει κάποιο κατοικίδιο;
Είχαμε στην οικογένεια παλιά ένα σκυλάκι. Το χάσαμε και ήταν σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειας. Τώρα όμως που μένω μόνος μου σκέφτομαι να πάρω ένα σκυλί.![]()
Του έχουμε υποσχεθεί στην επόμενη συνάντηση να φωνάξουμε και θηλυκό πληθυσμό![]()
Γιαβολ κομμανταντ Χελεν!
Ο Θοδωρης παντως στην "οφ δι ρεκορντ" αν το θελετε κουβεντα μας ηταν απολαυστικος. Τραμπουκος κανονικα, γάβρος του κερατα, με ατάκες....που δεν γραφονται οπως και να το κανουμε αλλα μπορειτε περιπου να τις φανταστειτε...Τις ίδιες περιπου χρησιμοποιουμε κι εμεις![]()
Eleni7 (08-12-09)
Σάκη Πάνο ευχαριστούμε κάνατε καλή δουλειά, όπως και το "δικό" τον Θοδωρή που την έκλεισε.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως στον Θοδωρή τον Χ"Θεοδώρου, που κι αυτός "δικός" αποδείχθηκε, για την συνέντευξη και τιμή που μας έκανε αλλά κυρίως γι' αυτά που μες έχει χαρίσει.
Ευχαριστούμε Αρχηγέ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-12-09)
ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους μόχθησαν να φέρουν σε πέρας αυτή την καταπληκτική συνέντευξη!
όσο για τον Αθλητή Άνθρωπο Μάγκα και άλλα πολλά τι να πεις?
του εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή του, νιώθω περήφανος που ανήκουμε στην ίδια οικογένεια και σας ζηλεύω που ζήσατε αυτήν την εμπειρία μαζί του.
Θα ήθελα να μπορούσα να ήμουν κι εγώ εκεί...
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον πρωταθλητη μας. Ενα μεγαλο ευχαριστω και στα παιδια του φορουμ που αναλαβανε την συνεντευξη. Ελπιζω σε συνεχεια
ΥΓ Σακη προκαλεις..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Παίδες είμαι εκτός κλήρωσης... γιατί σκοπεύω να του πάρω το σκουφάκι του 27 τίτλου γιατί θα πάρει και το Ευρωπαικό φέτος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και η κλήρωση έγινε...
Όλα τα μέλη (32 σύνολο) που υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους και μας βοήθησαν να κάνουμε την τόσο ζουμερή συνέντευξη μπήκαν στην κληρωτίδα.
Και το αποτέλεσμα;
Eleni7
Καλοφόρετη η φανέλα με την υπογραφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου
Eleni7 (08-12-09)
μεγια το μπλουζακι ελενακι..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Eleni7 (08-12-09)
Φοριέται και σαν νυχτικό
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (08-12-09), stelios-7- (08-12-09)
Bookmarks