Σελίδα 78 από 156 ΠρώτηΠρώτη ... 28384858687475767778798081828898108118128 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.541 έως 1.560 από 3120

Θέμα: Γιάννης Φετφατζίδης

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Γιάννης Φετφατζίδης

μονος του να δουλεψει??? αφου ειναι προφανες οτι κανεις δεν ασχολειται μαζι του η δεν ασχολειται σωστα. Περυσι ακομα και στο τελος της σεζον τον ετρωγε η εξεδρα γιατι ακουγαμε γι αυτα τα ¨προγραμματα ενδυναμωσης". και τελικα το αποτελεσμα ποιο ηταν?? ενα παιδι με μεγαλο ταλεντο να το χανατακωσουν, αυτο εκαναν! Κυριος υπευθυνος ο προπονητης και μετα οι υπολοιποι.
    Ενας ποδοσφαιριστης δεν εξελισσεται μεσα απο τις προπονησεις, θελει και αγωνιστικο ρυθμο. κι ο φετφα δεν εχει καθολου. Δε μπορω να πιστεψω οτι δε τον νοιαζει το θεμα, οτι δε θελει να γινει καλος ποδοσφαιριστης! Μπορω να πιστεψω οτι του χει γαμηθει η ψυχολογια απο τους διαφορους επιστημονες που ναι γυρω απ την ομαδα!
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Δεν φταίνε οι οπαδοι και ο προπονητής του αν θέλει να μείνει απλα ένα "ταλέντο" στα χαρτιά.Το να τύχει και βρεθεί σε μια κακή μέρα να το δεχτώ.Αυτό που με νοιάζει πολύ είναι ο παίκτης να έχει την θέληση να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε.Δυστυχώς σε αυτό το θέμα ήταν απογοητευτικός.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

μα ειναι δυνατον απο ΕΝΑ ματς να λεμε οτι δε θελει να εξελιχθει???!
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.670
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.919 φορές σε 2.488 μηνύματα
    Ignore User

Οχι και ενα ματς Μαργαριτα. Απο το παιχνιδι με τον ποα στο οακα περυσι δεν θυμαμαι να εχει καταφερει να κανει μια καλη εμφανιση. Εχει παρει ευκαιριες αλλα δεν εχει καταφερει αν εκμεταλλευτει καμια. Καθε παιχνιδι και χειροτερος. Ειδικα τα τελειωματα του ειναι για κλαματα.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Χειροτερος του γηπέδου.Εχεις τελειώσει μικρέ.Καλό είναι να πας δανεικός να βάλεις μυαλό.
    Mexri proxtes vrizate to valberde pou den ton evaze.Gia mena prepei na paizei basikos gia na deiksei thn aksia tou.Apo ena paixnidi tha vgaloume symperasma?Mhpws to X to ferame apo ton Fetfatzidh?

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Να μην πάει πουθενά, κάποιος να του μιλήσει και όλοι να τον βοηθήσουν! Αν φύγει και ο Φετφατζίδης, δεν πάμε πουθενά!
    www.f1rstlap.com

Το avatar του χρήστη captain-cook

Thanks
    4.739
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.128 φορές σε 1.793 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονος του να δουλεψει??? αφου ειναι προφανες οτι κανεις δεν ασχολειται μαζι του η δεν ασχολειται σωστα. Περυσι ακομα και στο τελος της σεζον τον ετρωγε η εξεδρα γιατι ακουγαμε γι αυτα τα ¨προγραμματα ενδυναμωσης". και τελικα το αποτελεσμα ποιο ηταν?? ενα παιδι με μεγαλο ταλεντο να το χανατακωσουν, αυτο εκαναν! Κυριος υπευθυνος ο προπονητης και μετα οι υπολοιποι.
    Ενας ποδοσφαιριστης δεν εξελισσεται μεσα απο τις προπονησεις, θελει και αγωνιστικο ρυθμο. κι ο φετφα δεν εχει καθολου. Δε μπορω να πιστεψω οτι δε τον νοιαζει το θεμα, οτι δε θελει να γινει καλος ποδοσφαιριστης! Μπορω να πιστεψω οτι του χει γαμηθει η ψυχολογια απο τους διαφορους επιστημονες που ναι γυρω απ την ομαδα!
    Στους διάφορους επιστήμονες περιλαμβάνονται και οι οπαδοί μας; Γιατί αυτοί σίγουρα του γάμησαν την ψυχολογία..

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από captain-cook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στους διάφορους επιστήμονες περιλαμβάνονται και οι οπαδοί μας; Γιατί αυτοί σίγουρα του γάμησαν την ψυχολογία..
    Για πες μου λιγακι πως ακριβως του χει γαμησει την ψυχολογια ο κοσμος γιατι θα τρελλαθω.
    Οποτε μπαινει τον χειροκροταει ολο το γηπεδο,συνθημα εχει γινει,γκρινια δεν εχει,ισα ισα που κραζαμε τον Βαλβερδε που δεν τον τον εβαζε,πως ακριβως του γαμησαμε την ψυχολογια?
    Του πηραμε τα φραγκα απ την τσεπη?
    Μονος του χαντακωθηκε,καβαλησε το καλαμι και σταματησε την δουλεια,ποια ψυχολογια τωρα...
    Αντι να κανει βηματα προς τα μπρος ειναι σε καθε παιχνιδι και χειροτερος,το κεφαλι του φταιει,αλλοι στην ηλικια του σκιζονται στη δουλεια για να παιξουν,αυτος μου φορεσε τα παπουτσια του Μεσι,μαλλον πιστεψε τις μαλακιες των εφημεριδων οτι ειναι ισα κι ομοια...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (30-10-11)

Thanks
    82
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για πες μου λιγακι πως ακριβως του χει γαμησει την ψυχολογια ο κοσμος γιατι θα τρελλαθω.
    Οποτε μπαινει τον χειροκροταει ολο το γηπεδο,συνθημα εχει γινει,γκρινια δεν εχει,ισα ισα που κραζαμε τον Βαλβερδε που δεν τον τον εβαζε,πως ακριβως του γαμησαμε την ψυχολογια?
    Μονος του χαντακωθηκε,καβαλησε το καλαμι και σταματησε την δουλεια,ποια ψυχολογια τωρα...
    Αντι να κανει βηματα προς τα μπρος ειναι σε καθε παιχνιδι και χειροτερος,το κεφαλι του φταιει,αλλοι στην ηλικια του σκιζονται στη δουλεια για να παιξουν,αυτος μου φορεσε τα παπουτσια του Μεσι,μαλλον πιστεψε τις μαλακιες των εφημεριδων οτι ειναι ισα κι ομοια...
    Se posa paixnidia exei paiksei gia na ginei xeiroteros?Traymatias htan toso kairo kai den epaize.Gia mena den epaikse asxhma xtes.Apla de diakrithike.Epeidi dhladh ferame X tha kraksoume tous pantes?

Thanks
    4.739
    Ignore User

Προφανώς και φταίει ο Φετφατζίδης για το ότι έχει μείνει στάσιμος. Δεν είπα πως αυτός είναι το καλό παιδί και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν..

Χρόνια τώρα λέμε να κάνουμε ακαδημίες, να βγάλουμε παίκτες και και.. Βέβαια άμα μπει μέσα ο Φέτφα, ο Βαλεριάνος, ο Ποτουρίδης και χάσουμε από κανέναν Εργοτέλη ή ΟΦΗ κατευθείαν θα πάμε να τους κρεμάσουμε.

Άμα κερδίζει η ομάδα όλα καλά, γαμάμε να 'ούμε, άμα στραβώσει το πράγμα σήκω φύγε Βαλβέρδε, πήγαινε παίξε σε καμία αλάνα Φετφατζίδη κτλ.

Κάτι τέτοια άκουγα χτες μετά το 2-2. Άμα δεις ο μικρός από ένα σημείο και μετά με το που έπαιρνε την μπάλα κοιτούσε να την ξεφορτωθεί γιατί άμα έκανε λαλακία θα τα άκουγε..

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (01-11-11)

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Giovanni10^ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Se posa paixnidia exei paiksei gia na ginei xeiroteros?Traymatias htan toso kairo kai den epaize.Gia mena den epaikse asxhma xtes.Apla de diakrithike.Epeidi dhladh ferame X tha kraksoume tous pantes?
    Οπως ειπε κι ενας φιλος, πιο πριν απ το παιχνδι με τον βαζελο εχει να παιξει μπαλα.
    Και δεν ειπα να τον στησουμε στον τοιχο,κριτικη του κανουμε οπως κανουμε σε καθε παικτη του Ολυμπιακου.
    Για την ωρα χαλια τον βλεπω,αδυναμο,ατομιστη και χωρις καμμια ουσια στο παιχνιδι του.
    Και κυριως δεν βλεπω διψα στο παιχνιδι του,δεν βλεπω παθος να πει εγω εδω ειμαι διακαιουμαι να παιζω βασικος.
    Καποτε στη θεση του ηταν ο Καστιγιο και μολις εμπαινε στο λιγο που επαιζε ετρεχε σαν παλαβος για να αποδειξει οτι αξιζει.Βλεπεις πουθενα τετοιο παθος απ τον Φετφα να δειξει οτι αξιζει?
    Εγω βλεπω μπλαζε υφος λες και ειναι φτασμενος ποδοσφαιριστης που η πουτανα η κενωνια τον αδικησε.
    Και ειναι πολυ κριμα για το ταλεντο του δυστυχως...

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iakov7 (30-10-11)

Thanks
    82
    Ignore User

Οπως ειπε κι ενας φιλος, πιο πριν απ το παιχνδι με τον βαζελο εχει να παιξει μπαλα.
    Και δεν ειπα να τον στησουμε στον τοιχο,κριτικη του κανουμε οπως κανουμε σε καθε παικτη του Ολυμπιακου.
    Για την ωρα χαλια τον βλεπω,αδυναμο,ατομιστη και χωρις καμμια ουσια στο παιχνιδι του.
    Και κυριως δεν βλεπω διψα στο παιχνιδι του,δεν βλεπω παθος να πει εγω εδω ειμαι διακαιουμαι να παιζω βασικος.
    Καποτε στη θεση του ηταν ο Καστιγιο και μολις εμπαινε στο λιγο που επαιζε ετρεχε σαν παλαβος για να αποδειξει οτι αξιζει.Βλεπεις πουθενα τετοιο παθος απ τον Φετφα να δειξει οτι αξιζει?
    Εγω βλεπω μπλαζε υφος λες και ειναι φτασμενος ποδοσφαιριστης που η πουτανα η κενωνια τον αδικησε.
    Και ειναι πολυ κριμα για το ταλεντο του δυστυχως...
    Mhn antimetwpizeis thn periptwsh tou san ena paixth pou den exei deiksei tipota.Mhn ksexnas ti exei deiksei me thn ethnikh kai me ton Olympiako oso epaikse.Den vrisketai tyxaia vasikos ston Olympiako.1 paixnidi meta apo poly kairo de leei apolytws tipota.Kai den epaikse kan asxhma.Apla krinoume apo ta kaka sout pou ekane pou den eixe pote kalo sout.

Gia mena den exei desei akoma me th vasikh omada.Tha ginei ki ayto.Pantws den prokeitai na paizei o abdun kai na menei ston pagko o fetfatzidhs.

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από captain-cook Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και φταίει ο Φετφατζίδης για το ότι έχει μείνει στάσιμος. Δεν είπα πως αυτός είναι το καλό παιδί και φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν..

Χρόνια τώρα λέμε να κάνουμε ακαδημίες, να βγάλουμε παίκτες και και.. Βέβαια άμα μπει μέσα ο Φέτφα, ο Βαλεριάνος, ο Ποτουρίδης και χάσουμε από κανέναν Εργοτέλη ή ΟΦΗ κατευθείαν θα πάμε να τους κρεμάσουμε.

Άμα κερδίζει η ομάδα όλα καλά, γαμάμε να 'ούμε, άμα στραβώσει το πράγμα σήκω φύγε Βαλβέρδε, πήγαινε παίξε σε καμία αλάνα Φετφατζίδη κτλ.

Κάτι τέτοια άκουγα χτες μετά το 2-2. Άμα δεις ο μικρός από ένα σημείο και μετά με το που έπαιρνε την μπάλα κοιτούσε να την ξεφορτωθεί γιατί άμα έκανε λαλακία θα τα άκουγε..
    Θελω να βλεπω τον Φετφα ως παικτη της ομαδας και οχι ως ελπιδα για το μελλον γι αυτο και ειμαι αυστηρος μαζι του.
    Περσι μου δειξε στην αρχη της χρονιας οτι ειναι ετοιμος να αφησει εποχη,μετα?Ξαναγινε ελπιδα που αν βγει...
    Δεν πιστευω οτι υπαρχει κοσμος που να μην θελει να βγει ο Φετφατζιδης αλλα πανω απ ολους ειναι και η ομαδα φιλε μου.
    Ε δεν θα βαλω το καλο του Φετφα πανω απ το καλο της ομαδας...

Thanks
    82
    Ignore User

Θελω να βλεπω τον Φετφα ως παικτη της ομαδας και οχι ως ελπιδα για το μελλον γι αυτο και ειμαι αυστηρος μαζι του.
    Περσι μου δειξε στην αρχη της χρονιας οτι ειναι ετοιμος να αφησει εποχη,μετα?Ξαναγινε ελπιδα που αν βγει...
    Δεν πιστευω οτι υπαρχει κοσμος που να μην θελει να βγει ο Φετφατζιδης αλλα πανω απ ολους ειναι και η ομαδα φιλε μου.
    Meta o valverde den ton evaze gia tous dikous tou logous.Me thn ethnikh den epaize?Den edeikse oti einai kalos gia ayto to epipedo?An htan perastikos apo ta pshla skalopatia grhgora tha evgaine kai apo thn ethnikh.

Thanks
    4.739
    Ignore User

Δεν είπα να βάλεις κανέναν πάνω από την ομάδα. Απλώς λέω η κριτική να γίνεται μετά το τέλος του αγώνα.

Με το να μουρμουρίζουμε σε κάθε λάθος δε βοηθάμε ούτε την ομάδα ούτε τον παίκτη.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον captain-cook για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (30-10-11)

Thanks
    349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 327 φορές σε 159 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ θα συμφωνήσω με τη Μαργαρίτα. Υπερβολικό να βγαίνουν συμπεράσματα για τα κίνητρα του και το αν θέλει να βελτιωθεί από το πρώτο του 90λεπτο φέτος.
    Και από πού συμπεράνατε ότι ξέρει, αλλά δε θέλει (δε θέλω να γενικεύω, απλά είδα ότι το γράψατε 2-3); Βλέπετε δηλαδή στο πρόσωπο του Φετφατζίδη ένα παίκτη με προσόντα εξτρέμ που απλά βαριέται να δουλέψει; Κατ' εμέ, έχει πολύ μέτρια χαρακτηριστικά. Έχει καλή τεχνική, ντρίπλα κι επαφή με την μπάλα, αλλά δεν έχει καλή σέντρα, έχει κακά τελειώματα, κι ενώ μπορεί να περάσει πολύ καλές κάθετες πάσες κάνει πολλά λάθη στις απλές μεταβιβάσεις, και είναι αδύναμος χωρίς να είναι ιδιαίτερα σβέλτος ή εκρηκτικός. Έτσι η ταχύτητα του δεν υπερκαλύπτει το μικρό εκτόπισμα του σώματός του.
    Εγώ νιώθω ότι δεν έχει τα προσόντα για να εδραιωθεί στα άκρα και να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Με το σημερινό ρόστερ βέβαια, και δεδομένου τις επιλογές που έχουμε στα άκρα, καλό θα είναι να παίρνει ευκαιρίες. Πριν 3-4 χρόνια με Γκαλέτι και Τζόλε, θα είχε μαραζώσει στον πάγκο ο μικρός. Το μόνο που βλέπω να ξεχειλίζει από δαύτον εγώ είναι η τεχνική κατάρτιση. Από 'κει και πέρα χρειάζεται δουλειά στα πάντα.

Παίδες, ο Φετφατζίδης δεν είναι 16-17 χρονών. Μην περιμένετε μεγάλες βελτιώσεις από κάποιον στα 21 του στο τεχνικό κομμάτι. Ακόμη κι αν λιώσει σε εκείνα τα προγράμματα ενδυνάμωσης που έλεγε ο μυτόγκας μπας και βελτιώσει τα φυσικά του προσόντα, όση δύναμη και να αποκτήσει, και τον Βίντιτς και τον Σταμ να εκτοπίζει (που λέει ο λόγος), ολοκληρωμένος εξτρέμ δεν πρόκειται να γίνει.
    Πάντως, δε διαφωνώ με το ότι στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε να έχει μείνει εντελώς στάσιμος. Σίγουρα κάποιες βελτίωσεις στο παιχνίδι του θα έπρεπε να την είχε κάνει. Σίγουρο ότι και αυτός φέρει και αυτός ευθύνη σε αυτό μαζί με αυτούς που τον προπονούν. Απλά, ξαναλέω, πως δε μου δίνει την εντύπωση ότι δε θέλει να βελτιωθεί. Εγώ βλέπω πως το ταβάνι του δεν είναι πολύ ψηλό.
    Θα του δώσω λίγο χρόνο ακόμα, όμως, για να σιγουρευτώ αν είναι όντως στάσιμος, δεχόμενος ότι έρχεται από τραυματισμό και ίσως να μην έχει φουλ αγωνιστικό ρυθμό.
    Ίδωμεν...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Καλα ολα αυτα που γραφετε αλλα κλασικά κλισεδάκια.
    Το παιδι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Τον πουλο και γρηγορα. Αλλος ενας που θα φτασει 30 χρονων και θα περιμενουμε το "ξεπεταγμα" του ή που θα φύγει νύχτα χωρις να το καταλαβουμε. ΔΕ ΘΕΛΕΙ. Και το δειχνει. Τον πουλο. Ημουν ο μεγαλύτερος υποστηρικτης του αλλα δεν θελω να τον ξαναδω με την φανελα του Ολυμπιακου στο γηπεδο , ούτε αυτόν ούτε τα αλλα σκατα που εχει ο Βαλβερδε.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

ρε παιδια ψυχραιμια, ενα χ ηταν δεν εγινε τιποτα. δεν ειναι δυνατον να κερδιζουμε ολα τα εντος εδρας παιχνιδια, ακομα και αν παιζουμε με κακες ομαδες. στο πρωταθλημα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια εντος εδρας γκελα, παντως ηταν επι μπαντοβιτς.

ο φετφα δεν ηταν καλος εχθες αλλα τι να γινει, να του κοψουμε το κεφαλι? δεν γινεται να εμφανιστει απο το πουθενα και να αρχισει να σπερνει πουτσες. ποτε επαιξε τελευταια φορα βασικος? ηταν το πρωτο ματς που επαιξε βασικος μετα τον τραυματισμο του. δεν εχει την εμπειρια ουτε τα 10δες παιχνιδια στην καριερα του ωστε να μην φαινεται η μεγαλη αποχη του. ακομα ψαχνεται και καθε παιχνιδι που παιζει ειναι και μια νεα εμπειρια για αυτον.

πριν 3-4 μερες εγω ο ιδιος εγραφα οτι δεν εχει καμια εξελιξη απο περσι που πρωτοεμφανιστηκε, αλλα δεν ειναι αποκλειστικα δικη του ευθυνη και ουτε ειναι σωστο να τον καταδικαζουμε για 1 κακο παιχνιδι.

τι πρεπει να γινει δλδ? να μην τον ξαναβαλει ο βαλβερδε και να τον σουταρει ο μαρινακης τον γεναρη? τι νοοτροπια ειναι αυτη δεν μπορω να καταλαβω. ουτε απο εμας δλδ δεν θα εχει στηριξη το παιδι?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (30-10-11)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Εγω οπως ξερεις Ηλία βριζω και στις ήττες και στις νίκες.
    Απλο ειναι. Θελω να δω μπαλα και οποιος πει οτι ο Ολυμπιακός μετα το 1999 επαιξε μπάλα απλα δεν εχει δει αγώνα του Ολυμπιακού ή έχει δει 4-5 ματς μονο. Απλα και όμορφα. Ας παιξει μπαλα και ας χάνει.
    Οσο για τον Φετφατζιδη αρκετα με τα παραμύθια. Ειχε οσο χρονο χρειαζοταν. Μου δειχνει στο γηπεδο οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ (ουτε οτι δεν μπορει ειπα ουτε οτι δεν ξερει). Να παει στο καλο και να μη μας γραφει. Τι παει να πει "ουτε ενας δε θα στηριξει το παιδι"; Τι χαζομαρες ειναι αυτες;;;;!!! Ελεος!
    Ποιο "παιδι"; Δεν ειναι πια παιδι. Ο Καστιγιο στην ηλικία του με λιγότερες ευκαιριες ειχε γινει ήδη δυο φορες καλύτερος απο αυτόν. Χωρις να με νοιαζει πως κατεληξε απο το κεφαλι του. Το παλικαρακι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Παει και τελειωσε. Τι ειναι αυτα που γραφεις για "στηριξη" και τετοια αστεια ρε Λιακο; Λιγοι είναι οι παικτες που ειχαν τη στήριξή του στον Ολυμπιακό.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλο ειναι. Θελω να δω μπαλα και οποιος πει οτι ο Ολυμπιακός μετα το 1999 επαιξε μπάλα απλα δεν εχει δει αγώνα του Ολυμπιακού ή έχει δει 4-5 ματς μονο. Απλα και όμορφα. Ας παιξει μπαλα και ας χάνει.
    ή αντικαθιστώντας την υπογραμμισμένη φράση με "δε συμφωνεί μαζί μου" ...
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Σελίδα 78 από 156 ΠρώτηΠρώτη ... 28384858687475767778798081828898108118128 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές