Εκτακτο διαβημα λεμε,με υπομνημα.
Εκτακτο διαβημα λεμε,με υπομνημα.
Το υπομνημα το αφηνουμε σε σενα , Ζουραρη μου εσυ
έπρεπε να μπει νωρίτερα κατά την άποψη μου. σιγουρα κάτι παραπάνω από εμένα ξέρει ο κόουτς
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Από το 60' που είμασταν στο 3-0 έπρεπε να είχε μπεί,αντί αυτού έκανε ζέσταμα μέχρι το 80'![]()
Cool!!!!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi (18-03-11)
chill out,pals...
πάμε ξανά:
κάθε μέλος του φόρουμ έχει ένα nickname για να το ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα
κάθε μέλος του φόρουμ έχει και ένα avatar για να το ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα
όταν θα μιλάς στον Red Sting λοιπόν, θα απευθύνεσαι στον Red Sting και όχι σε κάποιον που θα μπορούσε κάποιος κάπου κάποτε να πει αυτά που λες...δεν με ενδιαφέρει τι λένε/θα έλεγαν/θα λένε οι άλλοι....σου το έχω πει τουλάχιστον 3-4 φορές....
απευθύνεσαι σε έναν άνθρωπο που έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη συμπάθεια του στον Βαλβέρδε και μάλιστα πιάνεσαι από ένα ποστ μου , το οποίος εκφράζει την άποψη μου για ένα γεγονός, συμπληρώνοντας όμως πως "σίγουρα κάτι παραπάνω από εμένα ξέρει ο κόουτς" . εεε μάθε να διαβάζεις λοιπόν...και υποδείξεις δεν δέχομαι, σε ευχαριστώ πολύ!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
σε μια μονομαχια καταφερε και εκτοπισε τον αντιπαλο του που για μενα ειναι πολυ θετικο. εδειξε παντως οτι φοβοταν να κανει ντριμπλες και τα συναφη δινοντας πασες μεχρι να ληξει το ματς. προφανως ειτε του τα απαγορευουν (οχι με την κακη εννοια) και θελει να δειξει κατι διαφορετικο στον προπονητη του ειτε δεν του βγηκαν
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΦΕΤΦΑ!
Στην Εθνική άρσης βαρών κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο ομοσπονδιακός ντοπ....προπονητής περνώντας βόλτα για καφέ από το Ρεντη είδε τον Γιάννη να κανει προπόνηση ενδυνάμωσης. Καποια στιγμή σήκωσε το προπονητήριο και το μετέφερε σε πιο σκιερό μέρος, στην απέναντι μεριά του δρόμου. Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο του ο κόουτς τον κάλεσε αμέσως στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (18-03-11), Du3lisT (08-03-11), redHEART7 (08-03-11)
Bookmarks