θεωρημα χορνερ...
Eγώ νομίζω ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο κανόνας de L' Hospital στην προκειμένη περίπτωση![]()
θεωρημα χορνερ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
έπαιξε 15 ολόκληρα λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) άρα την πήρε την ευκαιρία του.
Reaper (06-01-13)
Χρόνο πολύ δεν πήρε, αλλά πάλι, δεν έκανε και τίποτα απολύτως εκτός από ένα χέρι. Αντιστοίχως, ο Πάντελιτς στο πεντάλεπτο μία φάση είχε και κάτι έκανε.
Προφανώς, κούρασε και κουράστηκε. Η λύση του δανεισμού μοιάζει μονόδρομος. Τόσοι προπονητές, δεν μπορεί να είναι τυφλοί και εμείς που φωνάζουμε για πάρτη του να είμαστε οι σωστοί.
ας τον αφήσουν να φύγει τότε, τι τον κρατάνε; για να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει από την καριέρα του; κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγει να σωθεί.
Κάποια στιγμή έκανε κάτι ωραία ο Πίνο και πάει η κάμερα στον Φέτφα που έκανε ζέσταμα. Εεε νόμιζα πως κατουρήθηκε από τον φόβο του.... Εγώ για χέστη τον έχω και για αυτό πιστεύω ότι δεν μπορεί να πιάσει τόπι. Μπήκε μέσα και ήταν λες και έβαλαν ένα πιτσιρίκι να παίξει με τους μεγάλους. Τι πάει να πει ρε φιλαράκι είσαι μικρόσωμος?? Ρίξε καμιά κλωτσιά-μπουνιά ρε να γίνεις άντρας. Εμένα να βάλεις να παίξω που είμαι μισή μερίδα θα μοιράσω μελανιές από το σπρωξίδι και σχισμένες φανέλες. Αααα ρε φλωριά γαμώ την τρέλα μου. Μπάλα παίζεις ρε φούστη μου, όχι μπαλέτο. Άιντε
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (07-01-13), vasilis-thrylos7 (06-01-13), voskos_7 (06-01-13)
μα ρε φίλε δεν ξέρεις πώς τσαντίζομαι με τα γατάκια. Εγώ έπαιζα μπάλα για τον Παλληνιακό,που στα @@ μου τον γράφω, και μάτωνα τα γόνατα μου στα χαλίκια. Αυτά τα γατάκια παίζουν για τον Ολυμπιακό και δεν σκίζουν ούτε καλτσόν. Προς θεού, δεν λέω ότι εγώ θα έκανα για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή αν με βάλεις μέσα που έχω και βγαλμένο ώμο, καλύτερα θα τζαρτζάρω από τον γατοφέτφα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (07-01-13)
Λογικό δεν είναι ρε Κρις; Αφού στις ακαδημίες δεν δουλεύονται τα παιδιά. Άλλο να μεγαλώνεις στις αλάνες και να γυρνάς
σπίτι "μισός" και να τρως και ξύλο κι άλλο να σε έχουν "στα όπα όπα" κάτι τυχάρπαστοι που παριστάνουν τους ειδικούς...
ΥΓ. Τον Παλληνιακό τον διάβασα Πανηλειακό και λέω πότε έπαιξε αυτός εκεί;![]()
Red Sting (06-01-13)
Πως κατάντησε έτσι αυτός??Μονόδρομος ο δανεισμός του για να δούμε αν πραγματικά αξίζει....
Δεν παίρνει ευκαιρίες το παιδί να δείξει την ταλεντάρα του...ούτε ο κακός Βαλβέρδε τον έβαζε και τον έκαψε! Βέβαια όταν βλέπουν τις συμμετοχές του επι Βαλβέρδε δεν ξέρω τι λένε. Μια τρύπα στο νερό πέρυσι και όσο πάει και χειροτερεύει.
Πάλι καλά που μένουν τα ποστ...
Τσάμπιονς Λιγκ
Με τη Μαρσέιγ μπήκε αλλαγή για 15'
Πρωτάθλημα
1η Αγ)Με Δόξα Δράμας έπαιξε βασικός 90'
2η Αγ)Με Λεβαδειακό έπαιξε βασικός 90'
6η Αγ)Με ΑΕΚ μπήκε για 27'
7η Αγ)Με Πανιώνιο μπήκε για 3'
8η Αγ)Με ΟΦΗ έπαιξε βασικός 90'
11η Αγ)Με Αστέρα Τρίπολης μπήκε για 24'
12η Αγ)Με Παναιτωλικό μπήκε για 49'
13η Αγ)Με Κέρκυρα βασικός 90'
14η Αγ)Με ΠΑΣ Γιάννενα βασικός 71'
15η Αγ)Με Ατρόμητο βασικός 90'
16η Αγ)Με Δόξα Δράμας βασικός 90'
18η Αγ)Με Ξάνθη βασικός 90'
19η Αγ)Με Εργοτέλη μπήκε για 16'
22η Αγ)Με Πανιώνιο μπήκε για 6'
24η Αγ)Με Άρη μπήκε για 10'
Και μονο οτι ενας παιτκης σαν τον Πινο μετα απο σχεδον 1 χρονο μπαινει στο γηπεδο και παιζει μπαλα
αρπαζοντας την ευκαιρια για εμενα λεει πολλα.
Εχασε την ευκαιρία ο Φετφατζίδης, συνεχώς αγωνίζεται οπως με τον Βαλβέρδε και δεν τα καταφέρνει. Ατιμη μοίρα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τωρα που του πηρε και την θεση ο Πινο αστα να πανε,παντως λαθος της διοικησης που δεν τον δινει δανεικο.
Τη θέση θα του την έπαιρνα κι εγώ μετά την ήττα που έφαγε από τον μυτόγκα τελείωσε σαν ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αλλος ένας τεμπελοχανάς.
πάντως έπαιξε καλύτερα από μασάντο-γκρέκο![]()
Bookmarks