Καλύτερα που είναι fake το προφίλ.. Γιατί αν είχε όντως username "BIG Papanikolaou" θα ήταν μεγάλος γίλος.
voskos_7 (07-08-15)
Άμα βλέπεις και συμφωνώ, ακολούθα - το πολύ - πολύ, να ρωτήσω εγώ πρώτος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δε ξερω γιατι αλλα αυτο το θεμα με κανει να σκεφτομαι φαγητο.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Rena (07-08-15)
Παρ'το χρυσο και ελα,
με εχει πιασει τρελα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οι Ντένβερ Νάγκετς έλυσαν την συνεργασία τους με τον Κώστα Παπανικολάου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γυρνα βλαμμενο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελα Κωστακη, τι γινεται; Ολα καλα;;
Δεν τον είδα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει - τώρα, αν θέλει και τα λεφτά που έπαιρνε στην Μπαρτσελόνα, μακάρι να τα βρει και τις καρδιές μας, δεν τις χαλάμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στη κατασταση που ειναι θα ναι βλακας αν δεν ερθει σ εμας
Μονο εδω μπορει και αξιοπρεπη λεφτα να παρει και να ξαναβρει το δρομο του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θα την ψαξει πολυ για να μεινει ΝΒΑ και νομιζω καλα θα κανει.
Μπα, εγω προτιμω να μην ερθει. Μια χαρα ειναι και Λοτζεσκι και ο Παπαπετρου και στην ιδανικη περιπτωση που δεν εχουμε τραυματισμο στο 3,4 θα φαει χρονο απο τον μικρο και πιστευω οτι δε πρεπει γιατι θα γινει καλυτερος παικτης απο τον Παπανικολαου.
The Dude (27-09-15)
κάπου διάβασα σε κάτι σχόλια ότι στα εργομετρικά πάτωσε. αν αληθεύει και άρχισε τις μαλακίες, αυτό ήταν κατέστρεψε την καριέρα του μόνος του. αν δεν ισχύει και ήταν προβοκατόρικο τότε κωστάρα έλα πίσω.
Κωστάκη, κάτσε εκεί που είσαι, καλά είσαι, άραξε. Εχουμε τύπου που δουλεύει κάργα, έχει κάνει χέρια κουπιά και θα γίνει δέκα φορές καλύτερος από αυτό που μπορείς να γίνεις εσύ. Ιωάννη τον λέν, Παπαπέτρου και έχει και τον Ματ μαζί... έτσι θα καβλώσουμε φέτο, εσύ είσαι εκτός...
There is a Dude in town
Εγω βλεπω τον Στρομπερι να κλεβει την παρασταση φετος τυπε...
The Dude (28-09-15)
Κι εγω τον Παπαπετρου βλεπω φετος. Ο Στρομπερι μου φαινεται οτι θα ριχνει πολλα τουβλα μαζι με Σπανουλη στις κακες του και Χακετ, πολυκατοικια θα φτιαχνουν..
chainsaw (27-09-15)
estai (27-09-15)
Bookmarks