Ας μην πω τις προβλέψεις μου γιατί τώρα τελευταία ό,τι λέω το αντίθετο βγαίνει![]()
σημερα δεν παιζουν αυτοι?? Στην εδρα της πορτο ειναι?? πως τα βλεπετε τα πραγματα??
Ας μην πω τις προβλέψεις μου γιατί τώρα τελευταία ό,τι λέω το αντίθετο βγαίνει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Tσο και Λο τελικά για τα κίτρινα υποβρύχια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
φωτιά και λάβρα οι Ρόσι και Νιλμάρ
αφού όμως δεν έβαλαν αυτοί 2-3 στο πρώτο μέρος
στο δεύτερο ήρθε η καταιγίδα και ο βιαστής Φαλκάο !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ω,ρε την καημένη τη Βιγιαρεαλ ακομα ρεύεται τα @@ του Φαλκάο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως πέρα από την πλάκα το να φας 5 γκολ σε ένα ημίχρονο είναι μεγάλο κατόρθωμα.
Γκαρίδο στην ΑΕΚ τώρα να σπάσουμε το ρεκόρ του χρόνου![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ομαδάρα...ο Φαλκάο τους έκανε να βλέπουν αστεράκια!
www.f1rstlap.com
kαλη συνεχεια στην καριερα σου...Και επίσημα στο Κατάρ ο Νιλμάρ!
18/07/2012, 16:14 | Αποστολή
Μόλις στα 28 του χρόνια ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Νιλμάρ αποφάσισε να αφήσει το υψηλό επίπεδο των ευρωπαϊκών γηπέδων και να μετακομίσει στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ράιαν.
Η πρώην ομάδα του, Βιγιαρεάλ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και ήταν δεδομένη η επιθυμία του να μην συνεχίσει στα... κίτρινα. Τα πετροδόλαρα που έριξαν στα… πόδια του παίκτη οι Άραβες ήταν αρκετά για να τον κάνουν να μεταπηδήσει σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα.
Την περασμένη σεζόν η νέα πλέον ομάδα του Νιλμάρ είχε κατακτήσει την τρίτη θέση σε πρωτάθλημα 12 ομάδων. Το «κίτρινο υποβρύχιο» επιβεβαίωσε την μεταγραφή του 28χρονου φορ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ωραίος!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κλείνει ενάμιση μήνα στον πάγκο της Βαλένθια με έναν σχεδόν άριστο απολογισμό.
Από σήμερα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα, αφού οι «νυχτερίδες» θα αντιμετωπίσουν 3 φορές τη Ρεάλ Μαδριτης μέσα σε 7 μέρες!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κυριοι Mods Βαλτε και ενα εικονιδιο στης νυχτεριδες.
Reds (15-01-13)
Λαθος παιδες,δεν ξερω με εχει τρελανει ο Valverdes_7με την Βαλενθια του Ερνεστο..![]()
VALVERDES_7 (16-01-13)
Δηλαδή τώρα που το ξεθάψατε θα τρεχω εγω να φτιανω σήμα της Βιγιαρεαλας;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι εικονίδιο μωρέ, κλειδώστε το να πάει στο καλό. Άντε να το κλείσουμε και με ένα τραγουδάκι
Bookmarks