Μα είναι δυνατόν ομάδα με τον Βαλβέρδε στον πάγκο να κερδίζει??? Σε λίγο θα μας πείτε κι' όλας ότι έχει πάρει και ντάμπλ στην καριέρα του...
Η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 3-2 και ανατροπή την Χετάφε, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 50'.
Μόλις στο 3' ο Πέδρο Λεόν άνοιξε το σκορ για τουε φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει ο Καπντεβίλα στο 17'.
Η Χετάφε πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 52' με την εκτέλεση πέναλτι του Σολδάδο, ενώ στην παράβαση είχε αποβληθεί ο Κάνι για τους γηπεδούχους.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε στο ματς τον Καθόρλα στο 66' και αυτός ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, ενώ την σπουδαία ανατροπή ολοκλήρωσε ο Καπντεβίλα με το δεύτερο γκολ του στο 86'.
To "κίτρινο υποβρύχιο" ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, καθώς στο 95' αποβλήθηκε και ο Άνχελ Λόπεθ.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Άνχελ Λόπεθ, Γκοντίν, Μαρκάνο, Καπντεβίλα, Μπρούνο, Σένα, Κάνι, Πιρές (66' Καθόρλα), Νιλμάρ (62' Χοσέμπα Γιορέντε), Τζουζέπε Ρόσι.
ΧΕΤΑΦΕ: Ουστάρι, Κορτές, Κάτα Ντίαθ, Ράφα, Μανέ, Ντέρεκ Μπόατενγκ, Σελεστίνι, Κασκέρο (56' Αντριάν Γκονθάλεθ), Πέδρο Λεόν, Γκαβιλάν (57' Παρέχο), Σολδάδο.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Lq_uENfcwTc&feature=player_embedded[/youtube]
(Γκολαρα του Καθορλα..)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Μα είναι δυνατόν ομάδα με τον Βαλβέρδε στον πάγκο να κερδίζει??? Σε λίγο θα μας πείτε κι' όλας ότι έχει πάρει και ντάμπλ στην καριέρα του...
kritikia (07-12-09)
Airness (07-12-09)
Για να μην το απαντησουνε κι αλλοι , που θα μπορουσανε, και να προλαβω και κανεναν καμια φορα, τιτλους και νταμπλ εχει και ο μεγιστος Σερ Τακης Λεμονής, και ο ταβερνιαρης Ντελ Μποσκε (που παρεπιπτοντως τσιμπησε και ενα μικρο Τσαμπιονλιγκακι).
Επισης τιτλους Ελλαδος εχουν μεταξύ άλλων ο Θρυλικος Πιετρ Πάκερτ, ο Γιατσεκ Γκμοχ, ο τιτανομέγιστος Ματζουράκης ο αξεπέραστος Αλμπερντίνο Καμπαρντινο Μπιγκόν, ο Σάλιαγκας, ο Μάλιαγκας και αλλοι....
Ετσι για να γινει κουβεντα δηλαδη, και χωρις να λεω οτι δεν ειναι καλος προπονητης ο Βαλβερδε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αντιθετως δε βλεπω κατι κακο σε οτι εκανε ο Ουσταρι.
Στο πρωτο γκολ η μπαλα περναει μεσα απο την τρυπα της βελονας και εχει φορα ψηλα στη γωνία. Και μονο που εκτιναχθηκε καλα ειναι. Ισως ειναι το μοναδικο που του δινω λιγη ευθυνη αλλα με τιποτα "πνιξιμο". Στο δεύτερο γκολ εχει κανει οτι καθε γκολκηπερ παγκοσμιως οταν ο επιθετικος ξεμαρκαρεται στα ορια της περιοχης του. Λιγα βήματα μπρος για να κοψει το πεδίο ορατοτητας. Στο δε τριτο γκολ με την αμυνα πληρως απουσα καλύπτει την κλειστη του γωνια απεναντι σε εναν παικτη που εχει κινηση πλαγια προς τη μικρη του περιοχή.
Mπα, τι βλέπω? Ποδοσφαιρική κουβέντα σε αυτό το forum? Πώς κι έτσι?
Εdit: σε αυτό το thread εννοώ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κατα λαθος. Θα επανορθωσουμε.
Κοιτα απ' οτι θυμαμαι η μπαλα περναει μεσα απο σωματα αρκετων παικτων μεχρι να "φανει" στο οπτικο του πεδιο. Η εκτιναξη δεν ειναι κακή, είναι απλως καθυστερημένη. Ευθύνη περισσοτερη εχουν οι αμυντικοι που αφήνουν αντίπαλο να σουταρει απο εκει (γενικα ο καθε αμυντικος δεν πρεπει να αφηνει σουτ γυρω απο την περιοχή) παρα ο γκολκήπερ. Θα το ξαναδω, αλλα εχω την εντυπωση (επειδη το δειχνει και απο καμερα πισω απο το τερμα) οτι η μπαλα αργει πολυ να μπει στο "οπτικο πεδιο" του Ουσταρι, και γι' αυτο δεν του ριχνω ευθύνη στο συγκεκριμενο.
Το ξαναειδα. Βαλε το βιντεο και δες τη φαση "πισω απο το τερμα" για να δεις ποσο αργα "φαινεται" η μπαλα απο τον γκολκήπερ. Παρ' ολο που εχει σχετικα καλη θεση ειναι πολυ δυσκολο να αντιδρασει σωστα.
Προς αποφυγη παρεξηγησης, δεν τον θεωρω καλο γκολκηπερ. Ειμαι φανατικος της Πριμερα και βλεπω συχνα, και ο τυπος δεν παιζεται. Οι παπαριές του ειναι απροσμετρητες. Απλα στα συγκεκριμενα γκολ δεν φερει ευθύνη.
Du3lisT (10-12-09)
Kalpazei i armada tou Tsimpoukli.
Kai pou n' arxisei na kerdizei kai kana va8mo ektos edras. Poios ton pianei meta?
Ama exeis syni8isei na ton roufas ektos tis oikias sou, glykainesai kai den to koveis eukola!
Δεν το βλεπω να μένει για πολύ καιρό ανοιχτό το θεματάκι.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
gdk7 (08-12-09)
Ποιος ειχε ΠΑΛΙ δικιο Κοσμα;
Και σε ποδοσφαιρικα και σε εξωποδοσφαιρικα ζητηματα εχω ΠΑΝΤΑ δικιο... Γιατί; Είναι απλο... Σκεφτομαι. Χρησιμοποιω το ρημαδι μου.
Το θεμα ειναι απλο. Δεν με αφορα αν ο Βαλβιδας ήταν Τσιμπουκλής ή Γαμικουλιάρης. Δεν με αφορα καν ο Βαλβιδας. Καταλαβες; Εγω βλεπω μπαλιτσα. Και φυσικα οποιον γραφει εδω, απο το πρωτο ποστ τον μαθαινω. Ευκολάκι.
Gavros4life (08-12-09)
kouzoulo (08-12-09)
σε ευχαριστουμε δον που εισαι στην ισπανια γιατι αν ησουν εδω παλι ουεφα θα παιζαμε.....
ενω τωρα καναμε το 2χ2 στο τσ.λ. με τις απανωτες προκρισεις.αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτες....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (10-12-09)
Bookmarks