Galletti97 (06-09-09)
Galletti97 (06-09-09)
περασαν 48 ωρες.....![]()
Συγνώμη για την καθυστέρηση........
Μία πανεύκολη και ίσως ξέρετε το γήπεδο για κάποιο λόγο...
Χρώμα μαύρο.
Θέλουμε το όνομα του γηπέδου και ποια ομάδα αγωνίζεται σε αυτό....
![]()
Επίσης θα έλεγα στο επόμενο παιχνίδι να μπει ένας επιπλέον κανόνας.....
αυτοί που βάζουν ερώτηση και δεν υπάρχει απάντηση σε 48 ώρες,να παίρνουν ένα πόντο και στην συνέχεια να βάζουν άλλη ερώτηση.......(το λεω επειδη πρωτη φορα ενιωσα πώς είναι να βάζω 2 ερωτήσεις και νομίζω πως πρεπει να παίρνουμε εμείς τον πόντο.............)
Τώρα τι χρώμα θα είναι θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί εάν επίσης δεχτείτε την πρότασή μου...
Ίσως να παίρνουμε έναν πόντο στο χρώμα που έχουμε τους περισσότερους,ή τους λιγότερους πόντους....δεν ξέρω εσείς αποφασίζετε!
![]()
ffyiannis (08-09-09)
Galletti97 (08-09-09)
σταθαρε χωρις πλακα το ειχα βρει αλλα δεν ηθελα να το ποσταρω μηπως το βρει κανενας αλλος και αποκτησει ενδιαφερον το παιχνιδι.
απο εκει και περα εγω προτεινω στον mastermind και master of disasterτου παιχνιδιου zoupan να τελειωσουμε αυτη την παρτιδα εδω και να ξεκινησουμε μια οργανωμενη προσπαθεια για ενα κανονικο trivial στο οποιο θα μπορουν να παιξουν περισοτεροι.να το οργανωσουμε σωστα,να μπουν συγκεκριμενοι κανονες και συγκεκριμενα δεδομενα στο παιχνιδι.
FUCK PAO AND THE AVENUE
Galletti97 (08-09-09), sirkostas (08-09-09)
Galletti97 (08-09-09)
Galletti97 (08-09-09)
Galletti97 (08-09-09)
Είχα δεν είχα το δικό μου πέρασε τελικά
Το παιχνίδι θα γίνει γενικού περιεχομένου.
Παναγιώτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Δώσε άδεια να ξεκινήσουμε.
"Τα παιδία παίζει"
![]()
Galletti97 (08-09-09)
Galletti97 (08-09-09)
Αν συμφωνείτε όλοι να τελειώσει εδώ το παιχνίδι, να δουμε λίγο τους κανόνες με τις όποιες προσθήκες και να ξεκινήσουμε πάλι απο την αρχή, κανένα πρόβλημα
Galletti97 (09-09-09)
εγινε παναγιωτη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks