Εχεις ακομα τα Πανίνι απο τοτε?
Μωρε μπραβο.
Μη μου πεις ομως κανεναν...Γκουερίνο!![]()
Εχεις ακομα τα Πανίνι απο τοτε?
Μωρε μπραβο.
Μη μου πεις ομως κανεναν...Γκουερίνο!![]()
Οχι. Φορ της Λεβερκουζεν.
Και για τις δυο, καθως και για τη Ντάρμσταντ!
Αλλα με τον δικο μου ασιάτη τι θα γινει ορε λεβεντες?![]()
τσου λα λιγκ μηπως;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μονο στον γιαχα της καστοριας παει το μυαλο μου.
περιοδος 1979/1980.
την σεζον που πηρε το κυπελλο δηλαδη.
FUCK PAO AND THE AVENUE
Η ερώτηση πρέπει να έχει βρεθεί σε 10 ώρες και 30 λεπτά περίπου,αλλιώς θα έχουν περάσει 48 ώρες και έτσι ο sirkostas θα συνεχίσει με μία άλλη ερώτηση.
Keep searching, ladies and gents!
Nα αναφερω και κατι για τον εν λογω. Πριν λιγα χρονια, στο MEGA εκανε τη πρωινη εκπομπη "Χαμογελάτε Ειναι Μεταδοτικο" ο Μικρουτσικος. Κι ενα φεγγαρι ειχε μαζι του τον Σωτηρακοπουλο και μπορουσαν οι τηλεθεατες να του κανουν ερωτησεις αθλητικου περιεχομενου. Αν ο Σωτηρακόπουλος αδυνατουσε να απαντησει (πράγμα που συνεβη ελαχιστότατες φορες) ο τηλεθεατης κερδιζε καποιο δωρο, ξερετε, 14αρα τηλεοραση ή κατι τετοιο. Ε, λοιπον, μια απο τις ελαχιστες φορες που πιαστηκε αδιαβαστος ο Σωτηρακόπουλος ηταν και με τον παιχτη που ζηταω εγω τωρα. Ειχε παρει τηλεφωνο φιλος μου απο Λαμία.
Να βαλω και μια βοηθεια τωρα που τελειωνει ο χρονος. Η ομαδα ειναι επαρχιακη κι ο παιχτης καταγεται απο χωρα που ειναι μουσουλμανικη.
Αποδειχτηκε οτι χωρις γκουγκλ....δύσκολα τα πραματα, λεβέντες.
Το παλικαρι που ζηταγα ηταν ο Ιρανός Χάσεμπουργκ της Λάρισας!
Πιο εύκολο κι απο το προηγουμενο, μπας και το βρειτε.
Ομογενης της Μπαναθας, περιπου την ιδια εποχη με τον Χασεμπουργκ. Η απαντηση ΔΕΝ ειναι ο Μπουμπλης. Παντως και γι'αυτον ειχε ακουστει οτι ηταν τοσο Ελληνας οσο κι ο Ρότσα.
Χρωμα μπλε.
Αν δεν το βρειτε κι αυτο, καλα σαραντα και στα δικα μας οι λεύτερες.
(Άρακεν Ντεμέλο)Δέμελος![]()
Οχι! Αλλος!
Bookmarks