Ποια χρονολογία κατέκτησε η Σέλτικ Γλασκόβης το πρώτο της(και μοναδικο;δεν εχει σημασια στην απαντηση)Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης;
edit:χρώμα μαύρο
Ποια χρονολογία κατέκτησε η Σέλτικ Γλασκόβης το πρώτο της(και μοναδικο;δεν εχει σημασια στην απαντηση)Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης;
edit:χρώμα μαύρο
Μου αρέσει που παίζουμε και 6 συμμετέχοντες! Ανάσα δεν πήραμε βρε! Κουλάρετε!
Συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του pandragon για μία μόνο απάντηση και αν είναι λάθος να συνεχίζει κάποιος άλλος.. επίσης δεν χρειάζεται να περιμένετε εμένα για επιβεβαίωση.. αν το επιβεβαιώνει ο παίκτης που κάνει την ερώτηση εγώ περισεύω.. μπορείτε και μόνοι σας πάντως να το "επιβεβαιώσετε" προς τους άλλους.. πχ στην ερώτηση για το όνομα του Ολλανδού παίκτη, θα μπορούσε να μπει και μια άλλη φωτό του παίκτη δίπλα έτσι ώστε η φωτό της ερώτησης με την φωτό της απάντησης να δίχνουν το ίδιο άτομο και να επιβεβαιώνεται από μόνη της η ορθότητα της απάντησης.. ένα παράδειγμα είπα..
Υ.Γ. Και μια συμβουλή: Καλό θα ήταν ο παίκτης που πέρνει σειρά να θέσει ερώτηση να μην το κάνει αμέσως μετά την σωστή του απάντηση.. ας αφήνουμε και ένα χρονικό περιθώριο για να "ευνιδιάζουμε" τους αντιπάλους και να έχουμε και συμμετοχή όλων των παικτών.. και τέλος, ελπίζω να μην έχουμε και τίποτα συμμαχίες μέσω πμ..FAIR PLAY!
Όπως και να 'χει πάντως η κριτική και οι αντίθετες γνώμες από το πρώτο μου κιόλας post σε αυτό το παιχνίδι, δείχνουν ότι σας άρεσε η ιδέα μου και χαίρομαι γι' αυτό γιατί όπως προαναφέρθηκε στην 2η έκδοσή του θα μπορέσει να οργανωθεί περισσότερο από πολλούς με δώρα κτλ
ffyiannis (07-08-09), Galletti97 (07-08-09)
Δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα για να παιξω αλλα μια λυση θα ηταν μια ομαδα 2-3 ατομων που θα αναλαμβανε να βγαλει "πακέτα" ερωτησεων και θα ρωταει μονο αυτη. Ο πρωτος που θα απανταει σωστα (τυχερος αφου θα ειναι μεσα) θα παιρνει τον ποντο. Αυτοι που θετουν τις ερωτησεις δεν θα μπορουν να παιξουν. Τα πακέτα μπορουν να αποσταλουν στους αντμιν και θα ειναι σε κρυφη περιοχη που θα βλεπουμε μονο εγω και ο Πανος. Και θα ανεβαινει μια ερωτηση καθε φορα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
1993-94 1-2 Κωστης-Τσιαντακης, Τσαλουχίδης
Για να διευκολύνουμε τον Παναγιώτη...
1. ZouPan
2. sk12072
3. sirkostas
4. Galletti97 1 πράσινο 1 κίτρινο
5. ffyiannis 1 μπλε 1 ασπρο 1 μαύρο
6. Giwrgos7Alexpoli
Galletti97 (08-08-09)
1. ZouPan
2. sk12072
3. sirkostas
4. Galletti97 1 πράσινο 1 κίτρινο 1 μπλε
5. ffyiannis 1 μπλε 1 ασπρο 1 μαύρο
6. Giwrgos7Alexpoli
Χρώμα Κόκκινο
Ποιο είναι το πλήρες όνομα του εικονιζόμενου Goalkeeper και πόσα παιδιά έχει;
Υ.Γ.να θυμήσουμε ότι στους κανόνες λέει για ερωτήσεις για ότι αφορά τους κανόνες του ποδοσφαίρου μέχρι και την lifestyle ζωή των παικτών
πάαααααλι σωστός!εσείς οι υπόλυποι sirkostas(λέω συγκεκριμένα εσένα γτ είσαι μεσα.δεν είσαι υποχρεωμένος.λέω ΜΗΠΩΣ το έιχες ξεχάσει)γιατί δεν παίρνετε μέρος,για να γίνει πιο ενδιαφέρον;
και η βαθμολογία
1. ZouPan
2. sk12072
3. sirkostas
4. Galletti97 1 πράσινο 1 κίτρινο 1 μπλε
5. ffyiannis 1 μπλε 1 ασπρο 1 μαύρο 1 κόκκινο
6. Giwrgos7Alexpoli
α επίσης εγώ δηλώνω από τώρα ότι αν κερδίσω δεν θέλω το πληκτρολόγιο λόγω του laptop!ας το πάρει ο 2ος Γιάννης
!
Bookmarks