Galletti97 (07-08-09)
Galletti97 (07-08-09)
οπότε η βαθμολογία είναι
ffyiannis 1μπλε και 1ασπρο
Galletti97 1πράσινο
οι υπόλοιποι συμμετέχοντες από 0
Rob Rensenbrink
το βρήκα εεε;;εε; εε;!
woohoo
ffyiannis (07-08-09)
Πρώτα Cruiff google search, delete και νέο όνομα...
1ον Εφόσον μπορούμε να κάνουμε πάνω από 1 απαντήσεις,αυτό που έκανα δεν είναι λάθος.Είδα ότι είναι λάθος αυτό το ονοματεπώνυμο και για να μην κάθονται να μου απαντάνε το διέγραψα και έγραψα το σωστό.Εγώ δεν έχω πρόβλημα.Το λέω.Έγραψα στην αρχή τον Cruiff.Το να απαντήσεις πάνω από μία απάντηση(εφόσον η πρώτη σου είπαν ότι δεν είναι σωστή)στο παιχνίδι γίνεται να το κανεις.
2ον Μόνο και μόνο επειδή το παιχνίδι παίζεται στο ίντερνετ,ο καθένας μπορεί να ψάξει και να βρει την απάντηση από το ίντερνετ.αν δεις την ηλικία μου <---θα καταλάβεις γιατί έψαξα στο google.Τώρα αν ήμουν μεγάλη και πάλι δεν το ήξερα,πάλι θα έψαχνα.
οκ, δεν είχα διαβάσει τους κανόνες. Μη νομίζεις ότι είμαι και πολύ μεγαλύτερός σου για να το ξέρω. 6 χρόνια σε περνάω. Αλλά από τη στιγμή που σου έβαλε το κουίζ δε θα σου έβαζε αν απάντησες σωστά ? Άρα και σε περίπτωση που το έλεγες λάθος? Αν και το πανηγύρισες κιόλας. Τέσπα... Ας σταματήσει εδώ, συγγνώμη αν σε πρόσβαλα.
σωστη απαντηση.αλλα το αφηνω στον παναγιωτη να το επικυρωσει![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
α οκ.αν υπάρχει πρόβλημα δεν το 'ξερα.ν'ομιζα πως έτσι ήταν.
πείτε μου άμα είναι για να μην το ξανακάνω και συγνώμη(δεν το λέω ειρωνικά ούτε νευριασμένα.)![]()
Προτείνω να έχετε δικαίωμα μόνο για μια απάντηση στην σειρά.
Δλδ, αν απαντησετε λάθος να πρέπει να περιμένετε για να απαντησει άλλος, και αν και αυτός έχει λάθος, τότε να μπορείτε να ποστάρετε την επόμενη (ίσως σωστή) απαντησή σας.
Οσο για την επιβεβαίωση της σωστής ή όχι απάντησης, εφόσον 2 ή παραπάνω συναγωνιστές σας το επιβεβαιώνουν μπορείτε να συνεχίσετε και να μην περιμένετε τον Zoupan. Εκτός αν μπορείτε με κάποιο επίσημο λινκ ή φωτό να επιβεβαίωσετε την ορθότητα της απαντησής σας και να συνεχίσετε. Οσα λάθη γίνουν μπορούμε να τα διορθώσουμε αφού τα ποστ μένουν και έχουμε ιστορικό.
Φυσικά αν συμφωνήσει και ο zoupan και οι υπόλοιποι οι κανόνες αυτοί θα ισχύουν απο εδώ και πέρα
Υ.Γ. Ενημερώθηκε το 1ο ποστ![]()
Galletti97 (07-08-09)
Γιαννη Ναι, αφού είναι σύμφωνη με τους ως τωρα κανόνες που δεν απαγορευουν τις συνεχεις απαντήσεις μέχρι να βρεις την σωστή. Εφόσον μάλιστα επιβεβαίωνεις την ορθότητα της απάντησης συνεχίζει το Μαράκι με την δική της ερώτηση και χρώμα
Μαράκι συνεχίζεις
Galletti97 (07-08-09)
Bookmarks