ψαχνουμε απο αυτη την ομαδα τον παικτη που ειναι στην κατω σειρα και στη μεση.για βοηθεια επαιξε πολλα χρονια σε αυτη την ομαδα και τωρα ειναι προπονητης σε αντιπαλο της.
ναι,αφου απαντησες σωστα
ψαχνουμε απο αυτη την ομαδα τον παικτη που ειναι στην κατω σειρα και στη μεση.για βοηθεια επαιξε πολλα χρονια σε αυτη την ομαδα και τωρα ειναι προπονητης σε αντιπαλο της.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καμμια λιγοτερο ευκρινης φωτογραφια δεν μπορουσε να παρατεθει?
οχι χαρουλη.ψαξε.δεν ειναι τοσο δυσκολο.αν δεν το βρειτε θα σας πω εθνικοτητα ομαδας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε Σταθη βαλε μεγαλυτερη φωτογραφια ρε συ μας βγικαν τα ματια!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
δυστυχως γιωργο δεν εχω μεγαλυτερη.αναγνωρισες την ομαδα;αν την βρεις θα το καταλαβεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κατι μου θυμιζει η διαφημιση στη φανελα του τερματοφυλακα. Και νομισα οτι αναγνωρισα και τον τυπο κατω δεξια, αλλα τζιφος μεχρι στιγμης.
Ειναι κι η φωτο μικροσκοπικη. Παντως ο μουστακιας κατω αριστερα μου θυμιζει...Εσταβίλιο κι ο αλλος που ειναι δευτερος απο δεξια κατω, μου κανει για Νίκος Τσιαντάκης!![]()
συνεχισε κωστα.αν δεν το βρειτε μεχρι αυριο θα σας πω την εθνικοτητα της ομαδας και ισως το βρειτε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ffyiannis (18-08-09)
ffyiannis (18-08-09)
βαλε μαυρο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1. ffyiannis 2 μπλε 2 άσπρα 3 μαύρα 3 κίτρινα 3 κόκκινα
2. Galletti97 1 πράσινο 1 κίτρινο 1 μπλε 2 κόκκινα
3. ZouPan 1 κόκκινο 1 μπλε 1 άσπρο
-. Giwrgos7Alexpoli 1 πράσινο 1 κίτρινο 1 μαύρο
-. sirkostas 1 πράσινο 1 κόκκινο 1 άσπρο
6. sk12072 1 μπλε
7. Ηaris1984
Παιδιά για να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση και η συμπλήρωση της βαθμολογίας έφτιαξα κάτι σαν πίνακα. Εάν θέλετε τον ακολουθείτε
ΟΝΟΜΑ --- ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ
ffyiannis --------- 3 ----- 3 ------- 2 ----- 3 ----- 2 ----- 0
Galletti97 -------- 1 ----- 2 ------- 0 ----- 0 ----- 1 ----- 1
ZouPan ---------- 0 ----- 1 ------- 1 ----- 0 ----- 1 ----- 0
Giwrgos7Alexpoli - 1 ----- 0 ------- 0 ----- 1 ----- 0 ----- 1
sirkostas -------- 0 ----- 1 ------- 1 ----- 0 ----- 0 ----- 1
sk12072 --------- 0 ----- 0 ------- 0 ----- 0 ----- 1 ----- 0
Ηaris1984 -------- 0 ----- 0 ------- 0 ----- 0 ----- 0 ----- 0
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pandragon (20-08-09)
Δεν το έκανα στο Excel για να μπορεί ο καθένας να το ενημερώνει εύκολα και απλά. Διαφορετικά θα πρέπει κάποιος να αναλάβει την ενημέρωση μέσω του Excel, να παίρνει εικόνα και να την ανεβάζει κάθε φορά. Εάν πάντως το κάνεις στο Excel πρόσθεσε και μια στήλη με το άθροισμα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Galletti97 (20-08-09)
Καλα ολ' αυτα.
Η ερωτηση που ειναι?
Galletti97 (21-08-09)
Bookmarks