Du3lisT (30-07-09), ffyiannis (30-07-09), Galletti97 (30-08-09), pierros (12-11-09), steliosb (31-07-09)
Βαρεθήκατε να ψάχνετε τα links για το φορουμ;
Να πατατε συνεχεια refresh για να δείτε τα νέα μηνύματα ή αν έχει δημοσιευτεί νέο άρθρο στο site του Red-Dna;
Τώρα με το νέο toolbar του Red-Dna έχετε όλα όσα θέλετε σε ένα εύχρηστο toolbar στην κορυφή, από όπου μπορείτε να δείτε τα νέα θέματα/άρθρα, να πάτε κατευθείαν στα νέα μηνύματα στα πιο δημοφιλή θέματα και επίσης να ενημερωθείτε για τον καιρό, να παίξετε παιχνίδια και άλλα εύχρηστα και διασκεδαστικά gadgets
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]την beta έκδοση, δοκιμάστε τη και κάντε τις παρατηρήσεις σας.
Du3lisT (30-07-09), ffyiannis (30-07-09), Galletti97 (30-08-09), pierros (12-11-09), steliosb (31-07-09)
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
FUCK PAO AND THE AVENUE
Από πού το κατεβάζουμε;
... there's no such thing as "too much"...
consigliere (31-07-09)
Γαμάτο!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Έχω πρόβλημα δεν μπορώ να μετακινήσω τα components
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (31-07-09)
το κατεβασα
Yπάρχει περίπτωση να βγει η μπάρα και για τον Opera?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Aμα θελουμε μετα να την βγαλουμε υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
θα την τσεκαρω παιδες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
- Αφαιρέθηκε το Rss Feed απο το Red-Dna αφού τα περισσότερα θέματα έβγαιναν και στο rss feed του forum
- To radio αφενός έγινε Κόκκινο όπως του αρμόζει, αφετέρου απέκτησε τους 2 πρώτους σταθμούς (ΕΡΑ και SporFm) και θα συνεχίσουμε και με άλλους (όπως είναι και στο ράδιο του forum)
- Προστέθηκε μια νέα περιοχή ανακοινώσεων όπου θα βλέπετε νέα και ανακοινώσεις του Red-Dna πολύ νωρίτερα απο όλους
- Τώρα μπορείτε με 3 απλά βήματα να προσθέσετε και τα δικά σας κουμπάκια όπως θα δείτε στον οδηγό (συνημμένη εικόνα)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Galletti97 (04-09-09)
Παίζει και σε firefox, και σε explorer.
Για opera κλπ δεν ξέρω, κάντε μια δοκιμή και θα το δουμε και εμεις
Μία πληροφορία.
Σε Avant Browser που το δοκίμασα εγώ πάντως δεν δουλεύει.
Bookmarks