celticfrost (22-08-12)
Ολη η Μαλαγα ειναι ο Ιταλος σημερα!Δε θυμιζει τον Μαρεσκα που γνωρισαμε εμεις...!!
celticfrost (22-08-12)
η διαφορά είναι ότι υπάρχει , Μαλαγα με τους υπόλοιπους να καλύπτουν τις αδυναμίες σε ταχύτητα και δυνάμεις , στον οσφπ αυτά είναι πολυτέλειες.
Ο Μαρέσκα φαινόταν ότι ξέρει πολύ μπάλλα κι όταν ήταν στον Ολυμπιακό. Απόψε έγραψε και πολλά χιλιόμετρα κι αυτό ήταν η διαφορά με τότε που έπαιζε σε μας.
Πιθανώς να τα είχε γράψει στ' αρχίδια του τότε. Πιθανώς και να πέρναγε (λέω εγώ με το καταχθόνιο μυαλό μου) χρονιά αποτοξίνωσης από τα σιρόπια στη Σεβίλλη και ήθελε καιρό για να επανέλθει. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από συνεχείς σαιζόν στο κόκκινο κάνουν μια χρονιά με το χειρόφρενο σηκωμένο. Και μετά ξανά γκάζι.
chainsaw (23-08-12)
διαφορερικες ομαδες η μια με την αλλη....ειναι και το πως αντιμετωπιζεται ενας παιχτης και τι συμπαικτες εχει και τι στυλ παιχνιδιου εχει η καθε ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
nikos7 (23-08-12)
εμένα χθες δε μου άρεσε, ούτε αυτός ούτε ο μαυρούκος μπροστά.
αλλά που να φανταστώ ότι μετά θα έμπαιναν χειρότεροι από τον ιταλό.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
SOLID (24-08-12)
ε καλα με το βαζελο αντιπαλο και ο μπορχα θα γινοταν μαραντονα....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλα αντε κροιφακος![]()
—John Lennon
Όχι ρε - ήταν κι άλλοι, απλά δεν θα περάσει και στην ιστορία ακριβώς λόγω της γενικευμένης μετριότητας της ομάδας στη μόνη χρονιά που έπαιξε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (23-08-24)
Πιο πολύ και μην πω μόνο, αυτό στο 0-2 της Λάρισας θυμάμαι...
Paneas (23-08-24)
Κι ένα πέναλτι στα πλέι οφ. Αυτή την γκολάρα που λέει ο Δημήτρης δεν τη θυμάμαι.
Μπορεί ούτε και ο Δημήτρης...
Τη θυμάμαι αυτή τη γκολάρα που λέει, να ήταν απέναντι στον Ηρακλή;
εντιτ: καλά το θυμομουν
υγ: να μας πουν τι ναρκωτικά επαιρνε αυτός που μας είχε φτιάξει τέτοιες εμφανίσεις εκείνη τη χρονιά
Bookmarks