Πως την πάτησα ετσι εγώ πέρυσι και στήριζα αυτόν τον μαλάκα μου λέτε?
celticfrost (13-08-10), kwtsios (14-08-10)
Κλασικη κινηση Μαρεσκα που την κανει σχεδον παντα."Τρεχει" στο γηπεδο με την μπαλα και απλωνει τα χερια σε ενδειξη απογνωσης για το που θα πασαρει...
Δεν ξέρω τι λετε για τον Μαρεσκα (ενταξει προφανως το παιδι δεν θελει , δεν μπορει, δεν γενικως) αλλα ο Ντουντου να κανει ακριβως τι; Να κοψει; Δεν ξερει. Να πασαρει; Δεν μπορει και δεν ξερει και δεν θελει. Να παιξει μπαλα; Ε, χρειαζεται να εισαι λιγο αντρας γι' αυτο το πραμα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kwtsios (14-08-10)
σήμερα τα έδωσε όλα!!! και δεν κάνω πλάκα!!! όμως φάνηκε πως αυτό το "όλα" είναι πάρα πάρα πολύ λίγο....ο άνθρωπος φαίνεται σαν 55άρης....άντε στο καλό...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
VALVERDES_7 (14-08-10)
Η αλήθεια είναι ότι ξεχώρισε.... δια της αδυναμίας του να προσαρμοστεί και να προσφέρει στο συνολικά βελτιωμένο αγωνιστικό επίπεδο που παρουσίασε σήμερα η ομάδα..[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Τζιανλούκα Περότα μετά την ήττα της Ρόμα με 5-1.
«Ο Ολυμπιακός το άξιζε, εμείς δεν παίξαμε καλά, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος» ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μέσος και πρόσθεσε:
«Κάποιες φορές το μυαλό δεν ανταποκρίνεται με τα πόδια και για αυτό γίνονται σκληρές φάσεις χωρίς να το θέλεις.
Στην συνέχεια, σε ερώτηση για το ποιον παίκτη ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Τον Μαρέσκα, τον γνωρίζω καλά».
(Sportdog)![]()
Επειδή αλλού διαφωνούν θα το πω εδώ.
Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, σχεδόν.Όλες σχεδόν τις μπαλιές από την άμυνα τις πέρναγε από τα πόδια του, και από εκεί άπλωνε το παιχνίδι.Είχε τρεξίματα στον χόρο του.Επίσης ήταν ο μοναδικός που έκοψε 4 φορές την Ρόμα με φάουλ στην κόντρα.
Θεωρώ πως πήγε καλά σήμερα, και δεν είναι από τις συμπάθειές μου.
Περισσότερα θα πει και θα κάνει ο Βαλβέρδε.
nbqgr (15-08-10)
Οριστε ?????????????????????????????
Μολις βγηκε ο Μαρεσκα, η ομαδα επαιξε μπαλα.
Για μενα οχι μονο ηταν ανυπαρκτος αλλα ηταν και εκνευριστικος.
Ρε συ φιλε ολο το γηπεδο σε βριζει.
Παιξε με το 150% σου να αποδειξεις κατι. Παιδια ο Ντιογκο της εφαγε αλλα καλως η κακως αυτο το παιδι Μαρεσκα δεν ειναι.
Ο Μαρεσκα μηπως πρεπει να αρπαξει και αυτος μερικες για να καταλαβει οτι 1.800.000 το χρονο δεν ειναι για πεταμα?Εδω δεν ειναι παιξε-γελασε. Ειναι Ολυμπιακος.Δημοσιουπαλληλιλικια δεν περνανε σε μας.
Ιταλε γρηγορα βρες ομαδα, το κλιμα δεν σε σηκωνει. Πιστευα οτι εγω προσωπικα τα ειχα τοσο πολυ μαζι σου, αλλα ολο το γηπεδο χθες εβραζε με την παρτη σου.Να ξεκουμπιστεις ταχυτατα.
το θέμα είναι για να πας μπροστά και να ανέβεις η νο1 κίνηση που πρέπει να κάνεις μαζί με την ενίσχυση στις μεταγραφές είναι να διώξεις τα σαπάκια
που μικραίνουν τον θρύλο μας....ντιόγο όσκαρ και μαρέσκα είναι μακράν οι χειρώτεροι παίκτες και για να συνεχίσει αρμονικά η ομάδα πρέπει να πάρουν πόδι αυτοί οι 3....όταν τους ξεφορτώνεσαι έχεις 3 σημαντικά ωφέλη 1ον γλιτώνεις την μουρμούρα τους άμα δεν παίζουν..όχι τπτ άλλο την έχουν δει και πριμαντόνες τρομάρα τους...2ον γλιτώνεις τα συμβόλαια τους τα οποία είναι υψηλά και για τους 3 και τα λεφτά που έδινες για αυτούς τα χρησιμοποιείς στα συμβόλαια των μεταγραφών και 3ον είναι πάντα οι καλύτεροι παίκτες του αντιπάλου οπότε θα σταματίσεις να παίζεις με 10 παίκτες...
VALVERDES_7 (14-08-10)
Τσακο μια καρμποναρα να στανιαρεις..γινε σεφ μπας και σωθουμε ολοι..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αυτή είναι η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι πως μόλις βγήκε ο Τότι έπαιξε μπάλα η ομάδα.
Εκτός από το γήπεδο που τον έβριζε πριν τον αγώνα, και εκτός του συμβολαίου, αυτά που έγραψα δεν είναι αλήθεια;
Επίσης αλήθεια είναι πως στους εβραίους ο μόνος που έκανε ευκαιρία και κίνηση στην περιοχή ήταν αυτός (και ο Ντιόγο ένα σουτ).
Επίσης είναι λάθος να έχεις έναν παίκτη και να τον θέλεις όπως γουστάρεις εσύ.Αυτός είναι και ήταν ο Μαρέσκα, και αυτός είναι ο τρόπος που παίζει.
Και για να είμαστε δίκαιοι, ας πάρει πόδι ο Ντουντού που του τα συγχωρούμε όλα και μετά αυτός που έπαιξε μέχρι και κεντρικός αμυντικός για την ομάδα.
Να είμαστε δίκαιοι στην κριτική.
Για μένα ήταν καλός σαν Μαρέσκα, και το εάν κάνει ή όχι θα το δούμε από τον Βαλβέρδε.
Η ομάδα έπαιξε μπάλλα μόλις επίσης βγήκε ο Πεπίτο Γκονζάλεζ και μπήκε ο Ζαιρί και βγήκε ο Ντίογο και μπήκε ο Μήτρογλου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Επίσης η ομάδα έπαιξε μπάλα όταν βγήκε η μισή Ρόμα. Αλλά αυτό νομίζω δεν έχει καμία σημασία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
και οι αλλαγες της ρομα ηταν πολυ καλες παντως κοσμα.απο τις δικες μας καλυτερες ηταν .
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Toν Μπαπτίστα εννοείς? Που ήταν άφαντος ολόκληρο ημίχρονο? Ή τον άλλον υπερπαίχτη, τον Αντριάνο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
redpole7 (16-08-10)
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω...αφου δεν μαρκαρει δεν τρεχει δεν κανει τιποτα στο γηπεδο γιατι παιζει?η μαλλον γιατι τον βαζουν να παιξει??
Θυμαμαι οταν επαιζε ο Πουρσανιδης στην θεση του. Μιλαμε κλασεις καλυτερος απο τον Μαρεσκα. Νομιζω οτι ειναι ο χειροτερος μεσος της ιστοριας του Ολυμπιακου. Αν θυμαστε καποιον χειροτερο πειτε μου, ειλικρινα δε θυμαμαι. Δεν νομιζω να υπαρχει. Ακομα ρε παιδια και ο Κυριακος Παπαδοπουλος θα μπορουσε να παιξει στην θεση του καλυτερα. Θυμαμαι που τον εβαζε ο Κετσπαγια αμυντικο χαφ. Τελος παντων δεν βλεπω κινητικοτητα στο να φυγει.Μαλλον θα μεινει το βαριδιο.Μακαρι να παρουμε Ουρταδο να σωθουμε.
Bookmarks