Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 141 έως 155 από 155

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βάσει της λογικής (είμαστε κράτος μπουρδέλο) και χωρίς ουδεμία γνώση του περιστατικού με τις κοπέλες,
    θα συμφωνήσω με τον Γιώργο... (σκεφτόμενος μόνο και μόνο, πόσοι Έλληνες, τα τελευταία χρόνια, κάνουν
    καριέρα με τις Γερμανικές Εθνικές ομάδες, γιατί τους έφτυσαν στην πατρίδα)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι δεν νομίζω ότι το συγχέω. Είναι πάρα πολλά παιδιά ειδικά από το πόλο τα οποία μεταναστεύουν διότι η πολιτεία δεν μεριμνά έστω για τα βασικά και όχι με αθλητικά κριτήρια. Αντιθέτως, η συμπεριφορά της πολιτείας είναι σαν να τα διώχνει με το ζόρι...
    Είναι διαφορετικό να πας στο ΜΙΤ γιατί θεωρείς ότι έχει καλύτερο επίπεδο σπουδών και διαφορετικό γιατί δεν μπορείς να ζήσεις και βάζουν όλες τους τις δυνάμεις να σε διώξουν.

Επιπλέον άλλο να αγωνίζονται σε ένα κορυφαίο ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα και άλλο σε ένα ερασιτεχνικό -χωρίς αμοιβή- πρωτάθλημα, ειδικά σε ένα άθλημα όπως το γυναικείο πόλο που και μελλοντικά χρήματα δεν έχει και η ηλικία/σωματοδομή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο (άρα και διαφορετικός ανταγωνισμός).

Τις συγκεκριμένες κοπέλες καμία Ελλάδα δεν τις έκανε πρωταθλήτριες. Κάποιες φιλότιμες προσπάθειες παραγόντων (όπως ο άνεργος προπονητής τους) και η στήριξη και η τρέλα της οικογένειας τους. Ο μπαμπάς ο πρώην πολίστας και η μαμά με καταγωγή από τις ΗΠΑ. Οπότε είναι λογικό να αισθάνονται ότι δεν χρωστάνε σε κανέναν...

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το να παραμείνουν στην Ελλάδα ήταν μακράν η σωστή επιλογή συμπεριλαμβανόμενης και της αθλητικής. Εφόσον όμως δεν υπάρχουν οι συνθήκες πρέπει να αναζητήσουν μια αξιοπρεπή επιλογή...
    Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση στο πόλο και τις τεράστιες δυσκολίες. Δεν καταλαβαίνω όμως τι είναι τα προνόμια που ζητάς για τα παιδιά από το κράτος.
    Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί εγώ μπορω να ζήσω με τα 400 ευρώ το μήνα και όχι οι πολίστες. (Μπορεί να μην φαινεται έτσι στο γραπτό λόγο, αλλά το λέω εντελώς φιλικά. Απλή διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων, άλλωστε κουβέντα κάνουμε)

Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς κι όχι η κυβέρνηση. Με βάση αυτό, επιμένω οτι η Ελλάδα τις έκανε πρωταθλήτριες.

Για την οικογένεια τους ξέρω πάρα πολύ καλά το πώς έχει η κατάσταση, για αυτο κι επιμένω οτι το θέμα Εθνική δεν έχει σχέση με κράτη κυβερνήσεις κλπ.

Επιμένω πάντως οτι συγχέεις τα δύο ζητήματα. Είναι λογικό να πας σε μια χώρα για καλύτερες συνθήκες ζωής, όμως δεν σημαίνει οτι απαρνιέσαι και τη χώρα σου.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (26-05-13)

Το avatar του χρήστη 7DeadlySins

Thanks
    1.059
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.270 φορές σε 1.087 μηνύματα
    Ignore User

Καλά κάνει και το κράτος δε δίνει δεκάρα, καλά κάνει και επιτέλους. Τόσα χρόνια ταΐζαμε άχρηστους και πρεζάκια για να σηκώνουν ψηλά τα κατάρτια, να σπάνε πέτρες στο κεφάλι τους, να κατουράνε στα βαρέλια και κάτι τέτοια άχρηστα αθλήματα που δε βγάζουν τα λεφτά τους. Το κράτος έχει μόνη υποχρέωση να βοηθάει το γενικό πληθυσμό μέσα από την παιδεία να έχει μια άσκηση με τη γυμναστική στα σχολεία και στον ερασιτεχνισμό, όποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας να κοιτάξει να βρει χορηγούς και να βγάζει τα λεφτά του, αρκετά με τους χαραμοφάιδες, όχι άλλους φόρους στα σκυλιά, νισάφι.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (26-05-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    (Μπορεί να μην φαινεται έτσι στο γραπτό λόγο, αλλά το λέω εντελώς φιλικά. Απλή διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων, άλλωστε κουβέντα κάνουμε)
    Eννοείται!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρω πολύ καλά την κατάσταση στο πόλο και τις τεράστιες δυσκολίες. Δεν καταλαβαίνω όμως τι είναι τα προνόμια που ζητάς για τα παιδιά από το κράτος.
    Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί εγώ μπορω να ζήσω με τα 400 ευρώ το μήνα και όχι οι πολίστες.
    Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς κι όχι η κυβέρνηση. Με βάση αυτό, επιμένω οτι η Ελλάδα τις έκανε πρωταθλήτριες.
    Ο αθλητισμός εκτός από υγεία είναι και πολιτισμός. Επίσης, μια σοβαρή κοινωνία πρέπει να δημιουργεί σοβαρούς ανθρώπους. Δεν θέλω να σου επιβάλλω την άποψη μου, αλλά πιστεύω ότι είναι μεγάλο αρνητικό κοινωνικό στοιχείο να στήνεις τοίχους στον αθλητισμό και να μην το προωθείς. Είναι σαν να λες θέλω το κακό μου, δεν θέλω την υγεία μου, θέλω να ζω σαν τον τζένκις χαν, να μην εξελίσσομαι, να μην ονειρεύομαι.

Σχετικά με τα προνόμια που λέω δεν αναφέρομαι στο να τους κόψουμε ένα μηνιαίο μισθό και να επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο. Αλλά πρέπει να βρεθούν τέτοιες δικλείδες ασφαλείας έτσι ώστε να προστατεύεται -κατ εμέ- αυτό το αγαθό του αθλητισμού τόσο για τους αθλητές (είτε την αφρόκρεμα είτε οι ερασιτέχνες) όσο και για την διεξαγωγή. (στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω τι παίζεται αλλά έχω γνωστούς μου που κόψανε τον αθλητισμό παρόλο που είχαν τεράστιο ταλέντο μόνο και μόνο διότι η οικογένεια τους ήθελε "να κάνουν κάτι στην ζωής τους" μέσω του σχολείου)

Εδώ γίνονται όργια για να αποκαταστήσουν τα καμάρια τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσα στην Ολυμπιακή επιτροπή με τεράστιους μισθούς (και δεν τους επηρεάζει αν εσύ παίρνεις 400 ή όχι). Ή στις πανελλήνιες τα παιδιά αυτής της ελίτ -αν καταδεχθούν το κρατικό ελληνικό πανεπιστήμιο- μπαίνουν όπου γουστάρουν. Και μπορώ να δώσω πολλά παραδείγματα ακόμη...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από 7DeadlySins Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά κάνει και το κράτος δε δίνει δεκάρα, καλά κάνει και επιτέλους. Τόσα χρόνια ταΐζαμε άχρηστους και πρεζάκια για να σηκώνουν ψηλά τα κατάρτια, να σπάνε πέτρες στο κεφάλι τους, να κατουράνε στα βαρέλια και κάτι τέτοια άχρηστα αθλήματα που δε βγάζουν τα λεφτά τους. Το κράτος έχει μόνη υποχρέωση να βοηθάει το γενικό πληθυσμό μέσα από την παιδεία να έχει μια άσκηση με τη γυμναστική στα σχολεία και στον ερασιτεχνισμό, όποιος θέλει να γίνει επαγγελματίας να κοιτάξει να βρει χορηγούς και να βγάζει τα λεφτά του, αρκετά με τους χαραμοφάιδες, όχι άλλους φόρους στα σκυλιά, νισάφι.
    συμφωνω απολυτα. στο κατω κατω ξερεις απο πριν οτι το καθε "πολο" ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ αθλημα στη χωρα που σημαινει πως δυσκολα θα σε θρεψει. θες να το ακολουθησεις? μαγκια σου αλλα μην κλαψομοουνιαζεις οτι δεν "στ'ακουμπαει" το κρατος. ας διαλεγες αλλο επαγγελμα.

και εγω μικρος ηθελα να γινω παιχτης του μπειμπολ αλλα κατεληξα λογιστης.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

7DeadlySins (26-05-13)

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Live to Ιταλία -Ελλάδα στις 22:30 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Το ματς πήγε παράταση
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

και πέναλντυ
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    4.162
    Ignore User

και νίκη

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (27-07-13)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Πάμε για τα καγκουρώ τώρα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Στον ημιτελικό του πανευρωπαικού η ομάδα των νεανίδων που νίκησε 11-10 την Ρωσία.

Όπου παίζουν γάβροι η ρώσοι τσιμπούκια
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Ignore User

Με νίκη επί της Ισπανίας η ομάδα των νεανίδων κατέκτησε το Πανευρωπαικό
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pandragon (09-09-13)

Thanks
    4.162
    Ignore User

πως πήγε προπονήτρια η Καμμένου στην εθνική? το άλλο το παιδί το αγόρι που είναι?
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

12-9 την Ιταλία στον ημιτελικό και Παρασκεύη 21:30 ο τελικός με την Ισπανία. Μπράβο κοριτσάρες!

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Χάσαμε 9-6 αλλά ξεκινήσαμε τόσο άσχημα που μόνο μπράβο αξίζουν στα κορίτσια που ισοφάρισαν 6-6.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (10-09-22)

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 45678

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές