voskos_7 (01-06-13)
voskos_7 (01-06-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (01-06-13), panahs7 (01-06-13), voskos_7 (01-06-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάλι καλά που δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάμε την τροφή μας, όπως οι πρόγονοι μας...
...Ούτε που ξέρω πού ζούν τα πιτόγυρα...
BrazHlias (02-06-13), differance (02-06-13), nbqgr (02-06-13), panahs7 (02-06-13)
voskos_7 (03-06-13)
captain-cook (02-06-13)
-Που μένεις;;
-Δίπλα στο μπουρδέλο.
-Πόσο δίπλα δηλαδη;;
-Πιο δίπλα γ@μιέσαι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
vasilis-thrylos7 (03-06-13), voskos_7 (03-06-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (03-06-13)
Από το fb, φυσικά:
Να λέμε πάλι καλά που δεν είχαμε facebook στα σχολικά χρόνια και προλάβαμε και βγάλαμε κανά λύκειο...
Coach (03-06-13)
ας βαλουμε και τιποτα ρετρο....
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
-Να βάλω brazil μαγιό;
-Όχι...
-Γιατί;;;
-Τι γιατί, ρε γιαγιά;;;
BrazHlias (04-06-13), captain-cook (04-06-13), vasilis-thrylos7 (05-06-13)
—John Lennon
Όταν αισθάνεσαι πως έχεις πιάσει πάτο,σκέψου πως, εκεί έξω, υπάρχει άνθρωπος που κάνει δεύτερη φωνή στη Στικούδη...
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας!
Δυο όμορφα νεαρά κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητό σου καθώς σταματάς στο φανάρι Αχαρνών και Ηπείρου.
Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις!
Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.
Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και Κάθονται πίσω. Καθ' οδόν αρχίζουν να κάνουν σεx στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές έρχεται στο κάθισμα του συνοδηγού και σου
αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έpωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!
Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!
Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα...
-Μπαρμαν: οριστε η μπυρα σας κυριε
-Τυπας: ποσο εχει?
-Μπαρμαν:0,01 ευρω!
-Τυπας: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? τοσο φθηνα? μπραβο το καταστημα...απο φαγητα τι εχουμε?
-Μπαρμαν:Εχουμε... πληρες μενου με μπριζολα, πατατες, και σαλατα στα 0,03 ευρω!
-Τυπας: καλα ρε εσεις ειστε καταπληκτικοι! που ειναι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου? θελω να τν συγχαρω!
-Μπαρμαν: στον επανω οροφο μαζι με την γυναικα μου!
-Τυπας: και τι κανουνε εκει?
-Μπαρμαν: οτι κανω και εγω στην επιχειρηση του.....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks