Αυτή η ιστορία με το Μωάμεθ είναι το καινούργιο παραμυθάκι.
Δουλειά δεν είχε ο διάλος _______ τα παιδιά του.
Αηδία έχει καταντήσει να μας παρουσιάζουν την κοινωνική πάλη ως... "πόλεμο των θρησκειών".
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
-Ποσοι βαζελοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?
-Κανεις!Ερχονται οι γαυροι και τους αλλαζουν τα φωτα!!!!!!!!!![]()
Το σπιτι μου το αφησα,το boyfriend παρατησα
κι ηρθα εδω για να σου πω
"θρυλε μου ποσο σ'αγαπωωωωωω"
Αρχική Δημοσίευση από BlackCatgirl
![]()
- Τι θα ντυθούν οι βάζελοι τις Απόκριες;![]()
- Πρωταθλητές.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Sorry αλλα δεν εβρισκα αλλο πιο καταλληλο τοπικ για να ποσταρω τη παρακατω ειδηση/φωτο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μοίρασε ευρώ ο Μάκης
Μπορεί η ΕΕΑ να έχει θέσει τον Μάκη Ψωμιάδη εκτός Ακράτητου, ωστόσο τα γεγονότα άλλα δείχνουν... Η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο... ζέστανε τις τσέπες των «πρασίνων», καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο είχε δώσει στον αρχηγό, Μανόλη Σκούφαλη, φάκελο με το ποσό των 30.000 ευρώ, που μοιράστηκε ως πριμ νίκης σε ολόκληρη την ομάδα.
Τέλος, στην προπόνηση της Τρίτης, ο ισχυρός άνδρας των νεοφώτιστων, έδωσε το «παρών» και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας:
«Συνεχίστε έτσι. Με τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο αποδείξατε ότι μπορείτε να ανατρέψετε την εις βάρος σας κατάσταση».
Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε:
Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.
Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.
Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;
Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό. Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια. Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία. Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες. Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες. Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες. Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος. Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος. Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε. Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής. Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους. Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.
Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα. Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.
Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταστρέψεις όλα;;;
Και απάντησε ο Θεός,
Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει η κυβέρνηση...
![]()
Πάει ο Einstein στον παράδεισο και συναντάει τον Αγιο Πέτρο.
- Γεια σου παιδί μου, του λέει ο Αγιος Πέτρος. Ποιος είσαι εσύ που θέλεις να μπεις στο παράδεισο;
- Είμαι ο Einstein, λέει αυτός.
- Όλοι λένε ό,τι ψέμα τους κατέβει για να μπουν στο παράδεισο. Πρέπει να μου το αποδείξεις.
- Μπορώ να έχω μια κιμωλία και έναν πίνακα;
- Και βέβαια, του λέει ο Αγιος Πέτρος που αμέσως του εμφανίζει μια κιμωλία και έναν πίνακα.
Ο Einstein αρχίζει και γράφει στον πίνακα και αποδεικνύει την θεωρία της σχετικότητας με μαθηματικά που μόνο αυτός ξέρει.
- Πέρνα τέκνον μου. Εσύ είσαι ο αυθεντικός, του λέει ο Αγιος Πέτρος.
Μετά από λίγο, εμφανίζεται ο Picasso. Ο Αγιος Πέτρος τον αμφισβητεί και αυτόν και του ζητάει να αποδείξει ότι είναι πράγματι αυτός που δηλώνει.
- Μπορώ να δανειστώ για λίγο τον πίνακα και την κιμωλία; ρωτάει ο Picasso.
- Μα φυσικά τέκνον μου.
Και σε πέντε λεπτά του σχεδιάζει ένα αριστούργημα που μόνο ο Picasso μπορεί.
- Πέρνα γιε μου και εσύ, του λέει ο Αγιος Πέτρος. Το έργο σου μίλησε από μόνο του. Είσαι πράγματι ο Picasso.
Μετά από λίγο...ΤΣΑ! εμφανίζεται και ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος στις πύλες.
- Hi, κύριε Πέτρο, what's up? Κάνεις λίγο στην άκρη για να μπω;
- Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ παιδί μου; απαντάει ξαφνιασμένος ο Αγιος Πέτρος.
- Μα πως... όλοι με ξέρουν! Είμαι ο πλανητάρχης, ο Τζόρτζ Μπους junior.
- Θα πρέπει και εσύ να αποδείξεις την ταυτότητα σου, όπως έκαναν ο Einstein και ο Picasso.
- Και ποιοι είναι αυτοί; του απαντάει ο Μπους.
- Καλά καλά... Εσύ είσαι, πέρνα!
Προβλέπω βομβαρδισμό του Red-Dna από τον Γιώργη....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ντροπη σου Πανο!
Υπαρχουν και ανθρωποι που πιστευουνε!
ΟΥΟΥΟΥ..Αντιχρηστε!
666!
Θέλει τελικό στο Καραϊσκάκη" η Original
Εν τω μεταξύ, και με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εν όψει, όπου είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι ΑΕΚ και Ολυμπιακός (με βάση τα αποτελέσματα που πήραν στους πρώτους ημιτελικούς κόντρα σε Αγροτικό Αστέρα και Λάρισα αντίστοχια), ο αρχηγός του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών της Ένωσης, Δημήτρης Χατζηχρήστος πρότεινε την διεξαγωγή του στην έδρα του Ολυμπιακού, το γήπεδο "Καραϊσκάκης", σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας αν το ματς γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Η πρόταση αυτή έγινε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής οπαδών της ΑΕΚ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "Scorelive", η πρόταση αυτή έχει γίνει γνωστή και στον πρόεδρο των "κιτρινόμαυρων", Ντέμη Νικολαΐδη.
Χανουμόκωλοι στο Ναό ΜΑΣ;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
..Ένας κύκνος μπαίνει σ' ένα κοτέτσι κι αρχίζει να πηδάει στη σειρά
όποια κότα βρίσκει μπροστά του..
Τον παίρνει χαμπάρι ο κόκορας και διαμαρτύρεται : "Ρε συ, πας καλά
?? !! Τι συμπεριφορά είναι αυτή ??"
Ο κύκνος : "Φίλε, άκου δω, κάνε μόκο γιατί δεν το 'χω σε τίποτα να πέσω
κάτω, να κάνω τον ψόφιο...και να σας σφάξουν όλους στο πιτς-φυτίλι....!!!"
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Καλοοοοοο....
Το τελευταιο αφιερωμενο στο πιπινι...
Bookmarks