κουφό...
Μίνι, το κορίτσι του Μίκι.
Ντέζι, το κορίτσι του Ντόναλντ.
Σελένε, το κορίτσι του Μάη.
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
κουφό...
Μίνι, το κορίτσι του Μίκι.
Ντέζι, το κορίτσι του Ντόναλντ.
Σελένε, το κορίτσι του Μάη.
· Στάλθηκε από αϊφόνι θρι-τζι-ες να 'ουμ ·
BrazHlias (18-04-13), captain-cook (18-04-13), Coach (17-04-13), DaRkSaGa79 (18-04-13), Du3lisT (28-04-13), nbqgr (17-04-13)
panahs7 (17-04-13)
Κελεπούρι!!!!!
Θέτω σοβαρή υποψηφιότητα...Και στο όνομα εντάξει και στην καταγωγή....Ούτς σα παν' ούτε σα κατ'....
Μια στείρωση για να μην έχω δυνατότητα αναπαραγωγής και το πήρα το παληκάρι!!!!!
![]()
Ρε μετά τα 40 ... σου έχω πει ... 30ρηδες να βουτάς ... τι τον θες τον παππού;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (18-04-13)
voskos_7 (17-04-13)
-Ο μάστορας μου έπιασε τον κώλο.
-Κι εσύ τι του είπες;
-Πιάνουν τα χέρια σου, μάστορα..
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
BrazHlias (18-04-13), captain-cook (17-04-13), consigliere (18-04-13), DaRkSaGa79 (18-04-13), Du3lisT (28-04-13), sirkostas (17-04-13), vasilis-thrylos7 (19-04-13), voskos_7 (17-04-13)
Λέει ο Γάλλος: Έκανα 4 φορές έρωτα στην γυναίκα μου χτες και το πρωί μου είπε ότι είμαι μοναδικός και μου έφτιαξε ένα τέλειο πρωινό.
Λέει ο Ιταλός: Εγώ έκανα έξι φορές και το πρωί η γυναίκα μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν εμένα και μου έφτιαξε μια τέλεια ομελέτα.....
Ο Έλληνας δεν μιλάει.
Του λένε λοιπόν: Εσύ πόσες φορές έκανες έρωτα χθες βράδυ;
ΜΙΑ, τους απαντά.
Και τι σου είπε το πρωί η γυναίκα σου;
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ, Βαγγελλλλλλλλληηηηηηη.
voskos_7 (18-04-13)
Coach (18-04-13)
Ένας διαρρήκτης μπουκάρει τις μικρές ώρες σε μια βίλα κάπου στην Εκάλη. Μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα στα σκοτεινά, ακούει μια φωνή να λέει "Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ!" και μένει κάγκελο.
Μουδιασμένος και ακουμπώντας σε ένα τοίχο, μένει ακίνητος κρατώντας ακόμα και την αναπνοή του για 2 λεπτά, αλλά δεν ακούει κανένα θόρυβο. Δειλά, δειλά κάνει ένα μικρό βηματάκι.
- Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ! ακούει πάλι τη φωνή, αυτή τη φορά πιο δυνατά και αυστηρά από πριν.
Χεσμένος από το φόβο του, ανάβει το φακό του και αρχίζει να ψάχνει από που έρχεται αυτή η φωνή. Δεν αργεί να εντοπίσει ένα μεγάλο παπαγάλο σε ένα κλουβί που κρεμόταν στο τοίχο και γυάλιζε το μάτι του στο δυνατό φως του φακού.
Διαρρήκτης : Εσύ μίλησες;
Παπαγάλος : Ναι εγώ και είπα ότι ο Θεός σε βλέπει τώρα που μπήκες να κλέψεις.
Διαρρήκτης : Α να χαθείς βλάκα και με κοψοχόλιασες! Μιλάς όμως πολύ καλά και καθαρά.
Παπαγάλος : Φυσικά και μιλάω καλά. Τι στο καλό είμαι και 50 χρονών!
Διαρρήκτης : Εντυπωσιακό. Το είχα καταλάβει ότι κάτι παράξενο συνέβαινε εδώ μέσα. Και δεν μου λες, πώς σε λένε;
Παπαγάλος : Μήτσο με λένε και μένω εδώ.
Διαρρήκτης : Χα χα, Μήτσο; Καλά παρανοϊκό όνομα για παπαγάλο!
Παπαγάλος : Μπααα, μη το λες. Πιο παρανοϊκό είναι το Θεός για πάνθηρα!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (19-04-13), Coach (18-04-13), consigliere (18-04-13), Reds (18-04-13)
Πάει η ξανθιά κερατωμένη στο γκόμενο...
-Απάντησέ μου με έναναι ή με ένα όχι..-Γιατί με κεράτωσες?
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (19-04-13), consigliere (18-04-13), Du3lisT (28-04-13), vasilis-thrylos7 (19-04-13), voskos_7 (18-04-13)
voskos_7 (18-04-13)
Τηςανοίγω την πόρτα, μου λέει: "τι ιππότης", της λέω "Τζεντάι"και γέλαγα μόνος μου. Μετά απορώ γιατί δεν πηδάω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
-Λένε οτι το μαύρο αδυνατίζει...
-Τι να σου πω ρε φίλε, εγω δύο χρόνια πίνω, έχεις δει διαφορά;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
-Γεια σας. Πυροσβεστική εκεί;
-Ναι, τί πάθατε;
-Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (18-04-13)
Ανακοινώνω ότι κάνω απεργία στο σεξ...Δεν το κάνω που δεν το κάνω, τουλάχιστον ας δώσω έναν επαναστατικό χαρακτήρα...
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μη σε πάρει λίγο ο ύπνος στο τιμόνι αμέσως να σε τρακάρουν...
Τι είναι αυτοί ρε??
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Έχω μια περίεργη αισιοδοξία σήμερα. Θα δω ειδήσεις να μου περάσει.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πήγα να πιω νερό και έφαγα καταλάθος ένα κομμάτι παστίτσιο μια σοκοφρέτα και μισή τούρτα παγωτό...
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks