-(ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ) "Αγάπη μου, τι σου αρέσει περισσότερο σε μένα;
Το πανέμορφο πρόσωπό μου ή το σέξι κορμί μου;"
-(ΚΩΣΤΑΣ) "Το χιούμορ σου!"
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
To παζάρεψες καθόλου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συνηθιζεται αυτο, και εγω το εχω κανει στο συγκεκριμενο σαιτ για να σπρωξω το αυτοκινητο. Σε υποχρεωνει να βαλεις τιμη (εστω και ενα ευρω). Το εκανα για να παρω περισσοτερα τηλεφωνα και να το παζαρεψω μιλωντας. Ειναι πολυ σημαντικο να σηκωσει ο αλλος το τηλεφωνο και να σε παρει και εστω απο περιεργεια θα σε παρει. Μαλιστα το εβαλα δυο φορες, την πρωτη κανονικα με συγκεκριμενο ποσο που ζηταγα, την δευτερη με τον παραπανω τροπο....Την πρωτη φορα κλαιν τηλεφωνα ειχα, την δευτερη κατα πολυ περισσοτερα
*****8.23*****
Πως βλέπουν το τέλειο ραντεβού οι άντρες και πως οι γυναίκες.
Δεν αμφισβητεί κανείς την λογική του σάιτ, αλλά πες και εσύ ένα ποσό ρε παιδί μου να ξέρει και ο ενδιαφερόμενος γιατί μιλάμε: Θα προτιμούσες να βάλεις 1€ (δεν βάζω και το "συζητήσιμη") τιμή για μία μηχανή (που δεν είναι και αμάξι, να κολλάει ο άλλος τόσο πολύ να το πάρει) και να σε παίρνει τηλέφωνο ο κάθε "πικραμένος";
Όταν γεννιούνται οι γυναίκες, νεογέννητα μωρά ακόμα, τους βάζουν στο μυαλό ένα τσιπάκι, που τις κάνει να έχουν αποκλειστικό σκοπό της ζωής τους το γάμο.
Κάποιες, καταφέρνουν και το βρίσκουν και στη συνέχεια το βγάζουν, με αποτέλεσμα χωρίς τσιπάκι να έχουν αποκλειστικό σκοπό της ζωής τους την απόλαυση του σεξ και του ανδρικού μορίου........αυτές είναι οι λεγόμενες "ξετσίπωτες.
voskos_7 (27-03-13)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
BrazHlias (28-03-13), captain-cook (28-03-13), Rena (28-03-13), voskos_7 (27-03-13)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Kλαίω
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (28-03-13)
Άντρακλά μου, τι λες για ένα public?![]()
consigliere (02-04-13), voskos_7 (28-03-13)
Σπορ του Βορρά είναι αυτά, μπορεί ο Μπούζας να έφυγε για άλλη εφημερίδα, αλλά το πνεύμα του θα μείνει για πάντα εκεί... Την φωτογραφία πάντως κράτα την - θα χρειαστεί...
Ναι ρε φίλε, τι κατάντια είναι και τούτη - πλύση εγκεφάλου και στα ανέκδοτα...![]()
Μέσα από την τέχνη, αδελφέ Νίκο, προσφέρουμε κοινωνικό έργο.
Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά:
80% των φίλων μας έκοψε με το μαχαίρι κάθε σχέση με την πηγή του κακού.
10%, πολύ εντυπωσιακό και θετικό, κοιμάται πλέον με την μανούλα του.
5% κλείστηκε σε αντρικό μοναστήρι, παρέα με λυσσασμένους καλόγηρους!
3% δήλωσε πως αρνείται να ζήσει σε σπίτι όπου υπάρχουν γείτονες γυναίκες.
1% έκανε αλλαγή φύλου στο Μαρόκο.
Δυστυχώς, 1% αρνείται ακόμη να δει τον δρόμο της αλήθειας, εξακολουθώντας να πηγαίνει
με άτομα του άλλου φύλου. Γι αυτό το 1% ΠΡΕΠΕΙ να αγωνιστούμε σκληρά, γιατί εκτός
από "καλλιτέχνες" είμαστε και μεγαλόψυχοι... Για αυτό το παραστρατημένο κοινό, θα γυρίσω
την νέα μου ταινία "Η μοναξιά της Ανωμαλίας" και είμαι σίγουρος πως στο τέλος όλοι μας θα
γίνουμε "σωστοί" άνθρωποι...
Το 1% είναι σημαντικό ποσοστό (και αν αναλογιστεί κανείς ότι η Χρυσή Αυγή κάποτε είχε 0,2%, τότε το λες τεράστιο), αλλά και από ανθρωπιστικής και μόνο άποψης να το δεις, πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι (ένω, παράλληλα, πίσω από το 1%, δεν "κρύβεται" κανείς γιατί έχει απαρνηθεί τον φυσικό του ρόλο) και είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο που έχασε το δρόμο του, καθώς, η στατιστική είναι η καλύτερη φίλη του φασισμού...
dimace (28-03-13)
Γράφει γράμμα στη μαμά του κάποιος νιόπαντρος.
- Μαμά επιτέλους αποκτήσαμε κι εμείς ένα παιδί. Αλλά η γυναίκα μου...δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη γυναίκα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει.
Και η μητέρα του απαντάει:
- Γιόκα μου, όταν γεννήθηκες εσύ κι εγώ δεν είχα γάλα. Αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από κατσίκι. Αλλά τα κέρατα βλέπω τώρα τα βγάζεις...
Coach (28-03-13)
Bookmarks