Mpainei se ena magazi mia polu asximi gunaika me tous 2 gious tis. O upallilos ti rwtaei "didumoi einai?". Auti aporimeni tou apanta "Oxi vevaia! O enas einai 3 etwn ki o allos 10 etwn! Mas pws sas irthe?". Ki autos leei "Apla, den mporousa na pistepsw oti kapoios sas gamise 2 fores..!"
Θεϊκό!!!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Mia endiaferousa anakoinwsh tou Panepisthmioy toy Durham yparxei sto attachment!!![]()
![]()
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Wankers of the world unite! Apaixtoi oi Egglezoi!
Τσιρίλο: Μπορούμε το νταμπλ»
Σύνθημα για νταμπλ δίνει ο Μπρούνο Τσιρίλο μέσω συνέντευξής του στο Active που κυκλοφορεί την Τετάρτη. O Ιταλός αμυντικός αναφέρεται στους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα, τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους φιλάθλους της ΑΕΚ, τη… μεσογειακή ιδιοσυγκρασία του, αλλά και τα πέντε συνολικά τατουάζ του.
«Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν σκέφτομαι ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το νταμπλ......»
===========
Ψευτακο Βρουνο!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπρούνο, ετοιμάσου και για έκτο τατουάζ!
Συζητούν 2 ξανθιες:
- "Ρε συ Μαρία που πάει το φως όταν το σβήνεις;".
- "Ξερω 'γω μωρέ Σούλα, κρύβεται".
- "Ναι, αλλα που πάει και κρύβεται;"
- "Δεν ξερω. Ασε, θα πάω σπίτι να το σκεφτώ και θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω".
Μετά από μισή ώρα χτυπάει το τηλέφωνο.
- "Έλα εγώ είμαι, βρήκα που πάει το φως όταν το σβήνουμε. Ερχομαι από εκεί να σου πω".
Πάει η Μαρία ξανα στο σπίτι της Σούλας:
- "Λοιπόν Σούλα, σβήσε ολα τα φωτα!"
Παει η Σούλα και σβήνει όλα τα φώτα.
- "ΟΚ, τα έσβησα όλα".
- "ΩΡΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ..."
Koρυφαίο Wappy! Ρε τον γιο του, δεν βοηθάει τον άμοιρο τον πατέρα!
χαχαχαχαχαχαχ
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Αρχική Δημοσίευση από Wappy
![]()
Bookmarks