BrazHlias (09-11-12), captain-cook (09-11-12), dimace (09-11-12), geovas77 (09-11-12), panahs7 (09-11-12), red.empire7 (09-11-12), sabar77 (09-11-12), vasilis-thrylos7 (09-11-12)
Μια γυναίκα πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι βιάστηκε.
Ο αστυνόμος την ρωτάει;
- Πες μας τι συνέβη ακριβώς.
- Λοιπόν ... εγώ σφουγγάριζα τον διάδρομο και ένας άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά πίσω μου, και μου επιτέθηκε από πίσω πριν προλάβω να τον δώ καλά .
- Κι εσύ δεν προσπάθησες να τρέξεις μακριά;
- Πώς να το σκάσω; δεξιά τοίχος , αριστερά τοίχος , πίσω μου ο άνδρας , και μπροστά μόλις είχα σφουγγαρίσει ...
![]()
BrazHlias (09-11-12), captain-cook (09-11-12), dimace (09-11-12), geovas77 (09-11-12), panahs7 (09-11-12), red.empire7 (09-11-12), sabar77 (09-11-12), vasilis-thrylos7 (09-11-12)
25€ να έδινες στο νοσοκομείο του Grey's anatomy που υπάρχει πιθανότητα να πηδήξεις το 97% του προσωπικού... ναι ...συμφωνώ!![]()
Πάει ένας παππουλης στον Γιατρό του.
- Θέλω να κάνω ένα τσεκ απ για να δω που βρίσκομαι γιατρε, έχω μπλέξει με μία 25χρονή και όπως καταλαβαίνεις, έχω ... έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.
-Πρόσεχε, του λέει ο γιατρός, γιατί μπορεί να είναι θανατηφόρα η έντονη δραστηριότητα ...
- Ε, αν πεθάνει, πέθανε !!!!
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
- Αγάπη μου σήμερα έχει champions league;
- Ναι μωρό μου!
- Αχ ωραία θα βγω με τις φιλές μου. Πότε τελειώνει να ξέρω πότε να γυρίσω;
- Τέλη Μαΐου, υπολόγισε...
![]()
consigliere (11-11-12), panty (13-11-12)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ουχαχαχαχα κορυφαίο!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μιλαμε για πολυ σΧισιμο οχι αστεια....Αν και οτι γραφει αυτο το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο ειναι για γελια τα παντα...
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
....ουπς,με τον κωλο.
Στην τάξη του Τοτού ρωτάει ο δάσκαλος τα παιδιά :
- Για πείτε μου παιδιά ποιο είναι το γρηγορότερο πράγμα στον κόσμο;
- Το φως κύριε! λέει η Αννούλα
- Μπράβο Αννούλα, μας εξηγείς το γιατί;
- Γιατί τρέχει με 300.000 χιλιόμετρα κύριε!
- Μπράβο Αννούλα!
Πετάγεται η Μαρία από διπλά και λέει :
- Όχι κύριε η σκέψη είναι το ποιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο!!
- Μπράβο Μαρία, λέει ο δάσκαλος, μας εξηγείς το γιατί;
- Γιατί όταν σκεφτούμε κάτι τότε έχουμε κατευθείαν την εικόνα στο μυαλό μας!
- Μπράβο παιδί μου!!
Πετάγετε και ο Τοτός από δίπλα και λέει φωνάζοντας :
- Όχι κύριε λάθος το είπανε! Το ποιο γρήγορο πράγμα στον κόσμο είναι το κόψιμο!
- Τι λές Τοτέ, λέει ο δάσκαλος, μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί πρώτη φωρά ακούω κάτι τέτοιο;
- Μάλιστα κύριε!! Εγώ μια φορά που με έπιασε κόψιμο και πήγα στην τουαλέτα ούτε να το σκεφτώ πρόλαβα, ούτε το φως να ανάψω!!!!
BrazHlias (13-11-12)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (13-11-12), consigliere (13-11-12), panty (13-11-12), Reds (13-11-12), sadi (14-11-12), sirkostas (13-11-12), vasilis-thrylos7 (15-11-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Reds (13-11-12)
Αστυνομικος πλησιαζει μεθυσμενο
οδηγο:
Αστυνομικος: Καλησπερα εχετε πιει?
Οδηγος: Οχι σε σας παραγγελνουμε?![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
BrazHlias (14-11-12), consigliere (14-11-12), dimace (14-11-12), nbqgr (14-11-12), Reds (14-11-12), sirkostas (28-11-12), vasilis-thrylos7 (14-11-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Bookmarks