BrazHlias (25-09-12), celticfrost (25-09-12), chainsaw (25-09-12), Coach (26-09-12), dimace (26-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-09-12), kouzoulo (06-10-12), nbqgr (25-09-12), panahs7 (25-09-12), PrisonBreak-7- (25-09-12), Rena (26-09-12)
Γυναικείες απιστίες στην Ευρώπη
Είναι τρεις άντρες : ένας Γερμανός , ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (όπως πάντα) και συζητούν για το πως καταλαβαίνουν , ότι οι γυναίκες τους , τους απατούν.
Γερμανός : – Εγώ τη γυναίκα μου αν με απατήσει είναι εύκολο να το καταλάβω. Μπαίνω στο το βράδυ στο σπίτι , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν . Είναι φως φανάρι. Δε λέω τίποτα την πάω στην αποθήκη , παίρνω το ρόπαλο και την πλακώνω στα μπουκέτα. Την κάνω τόπι στο ξύλο !!!! Τι θα κάνει ; Θα μου το μαρτυρήσει !!!!
Γάλλος : – Άντε ρε βάρβαρε Γερμανέ , στη Γαλλία είναι πιό απλά τα πράγματα .
Γερμανός : – Δηλαδή τι κάνετε εσείς ;
Γάλλος : – Εγώ τη γυναίκα μου αν με απατήσει είναι εύκολο να το καταλάβω. Μπαίνω το βράδυ στο σπίτι , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν. Είναι φως φανάρι. Δε λέω τίποτα , την παίρνω , πηγαίνουμε μια βόλτα στο Σηκουάνα, μετά δείπνο ρομαντικό με κεράκια ,της πιάνω το χέρι,της λέω γλυκόλογα ,τι θα κάνει η γυναίκα ; Θα μου το μαρτυρήσει !!!!
Έλληνας : – Είστε και οι 2 μαλάκες !!!!!!
Οι άλλοι δύο τον κοιτούν με απορία και εκείνος συνεχίζει :
- Εδώ στην Ελλάδα είναι πολύ απλά τα πράγματα . Μπαίνω στο σπίτί , της ρίχνω μια ματιά , την κόβω κατευθείαν . Είναι φως φανάρι . Δε λέω τίποτα …. Βγαίνω στο μπαλκόνι ατάραχος και βλέπω απέναντι τη γειτόνισσα , τη Λίτσα και της λέω : “Γεια σου Λίτσα , ΠΟΥΤ@Ν@!!!”
-Εγώ ΠΟΥΤ@Ν@ ;; , Λέει αυτή . ” Η γυναίκα σου είναι ΠΟΥΤ@Ν@ , που γ@μιέται με τον Σάκη τον γιό του μπακάλη!!!!”.
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
BrazHlias (25-09-12), celticfrost (25-09-12), chainsaw (25-09-12), Coach (26-09-12), dimace (26-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-09-12), kouzoulo (06-10-12), nbqgr (25-09-12), panahs7 (25-09-12), PrisonBreak-7- (25-09-12), Rena (26-09-12)
Παει ένας Ολυμπιακός σε έναν φίλο του που έχει περίπτερο να τον πικάρει:
-πιάσε μου ένα Μάριμπορ μαλακό
-ρε Σάλκε κ γαμήσου
dimace (26-09-12)
panahs7 (25-09-12)
Οι μπάτσοι δεν κόβουν κλήσεις στην Πάολα γιατί είναι γατάκια..
aljawn (26-09-12), Coach (26-09-12), consigliere (26-09-12), Du3lisT (26-09-12), Eleni7 (26-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-09-12), kouzoulo (06-10-12), panahs7 (26-09-12), Rena (26-09-12), vasilis-thrylos7 (26-09-12)
Όσοι περνάτε από Ιερά Οδό, οδηγείτε προσεκτικά. Η Πάολα έχει πάρει στο κυνήγι ένα ασθενοφόρο και του τραγουδάει. Μην έχουμε κάνα ατύχημα.
panahs7 (26-09-12), VALVERDES_7 (26-09-12), vasilis-thrylos7 (26-09-12)
Όποιος ξαναπειράξει την Πάολα θα έχει να κάνει μαζί μας!!!!
Υπογράφουν Ρεξ, Ραντανπλάν, Μιλού, Λάσι, Σνούπυ, Σκούμπυ Ντου, Ριντιντίν, ο Ασπροδόντης, Λαγωνικό Κ9, Γκούφυ, Πλούτο, Ιντεφίξ, Ντ'Αρτκάν και οι 3 σκυλοφύλακες, η λαίδη κι ο αλήτης και τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Coach (26-09-12), Du3lisT (26-09-12), VALVERDES_7 (26-09-12)
Ένας Κινέζος πάει σε ένα Εβραίο για να αγοράσει μαύρα σουτιέν, 38 μέγεθος. Ο Εβραίος, γνωστός για την ικανότητα του σαν έμπορας, λέει ότι τα μαύρα σουτιέν είναι σπάνια και οτι βρίσκει μεγάλη δυσκολία να τα προμηθευτεί. Γι'αυτό και τα πουλά ακριβά $50 το ένα.
Ο Κινέζος αγοράζει 25
Σε μερικές μέρες επιστρέφει και παραγγέλνει 50
Ο Εβραίος του λέει οτι έχουν γίνει πολύ δυσεύρετα και τα πουλά $60 το ένα.
Ο Κινέζος επιστρέφει σε ένα μήνα και αγοράζει όλο το απόθεμα του Εβραίου, και αυτή τη φορά για $75 το ένα.
Ο Εβραίος περίεργος και παραξενεμένος ρωτά τον Κινέζο "πες μου σε παρακαλώ που τα πουλάς όλα αυτά τα μαύρα σουτιέν, 38 μέγεθος;;;"
Ο Κινέζος απαντά: " Τα κόβω στη μέση και τα πουλώ για καπελάκια σε εσάς τους Εβραίους για $ 200 το ένα."
BrazHlias (27-09-12)
Καθώς έφευγε από το σπίτι ο άντρας ακούει την φωνή της γυναίκας του...
- Αντρα μου, έλα να φτιάξεις τη λάμπα που κάηκε στην κουζίνα.
- Και τι είμαι εγώ; Ηλεκτρολόγος;
Την άλλη μέρα...
- Αντρούλη μου, ο κήπος χρειάζεται κλάδεμα.
- Και τι είμαι εγώ, ρε γυναίκα; Κηπουρός;
Την επομένη...
- Αντρούλη, έλα σε παρακαλώ να φτιάξεις το νιπτήρα που στάζει.
- Και τι είμαι εγώ, ρε γυναίκα; Υδραυλικός;
Ύστερα α
πό μια εβδομάδα, επιστρέφει στο σπίτι ο σύζυγος μετά τη δουλειά
και βλέπει ότι ο κήπος είναι κουρεμένος, η λάμπα αλλαγμένη και ο
νιπτήρας δε στάζει.
- Τι έγινε, ρε γυναίκα; Τα έφτιαξες;
- Όχι, δεν τα έφτιαξα εγώ αλλά ο γείτονάς μας. Αλλά, για να του το
ανταποδώσω, ήθελε είτε να του φτιάξω μια τούρτα με φράουλες και σαντιγί
είτε να με πηδήξει.
- Και του έφτιαξες την τούρτα;
- Και τι είμαι εγώ; Ζαχαροπλαστείo??????![]()
Χειροποίητο λουρί (οδηγός) σκύλου ''Paola'', από συνθετικό μαλακό μαύρο δέρμα με βελουτέ χνουδωτό ύφασμα animal print. Το κούμπωμα που συνδέεται με το κολάρο είναι μεταλλικό.
Προσοχή χρειάζεται ώστε να μην αφήνετε το σκύλο σας να προχωράει μπροστά με τεντωμένο το λουρί, γιατί έτσι δεν πηγαίνετε βόλτα, έτσι τον μαθαίνετε να τραβάει το λουρί και δεν μπορείτε να τον ελέγξετε γενικά.
Ελληνικής κατασκευής.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Eίναι αληθινό
![]()
Cobain_7 (27-09-12)
panahs7 (27-09-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Όταν έχει πανσέληνο κάποιοι άνθρωποι γίνονται Λυκάνθρωποι..
Εκτός από την Πάολα που γίνεται Λυκόσκυλο...
—John Lennon
aljawn (06-10-12), BrazHlias (30-09-12), Coach (30-09-12), Du3lisT (30-09-12), VALVERDES_7 (30-09-12)
Μια φορά ένας παππούς είχε πάει στο σπίτι ενός συνομήλικου φίλου...του να φάει.
Πάει η γυναίκα του παππού και ρωτάει:
- Να σας φέρω το φαγητό;
- Ναι, "καρδια" μου, λέει ο άντρας της.
Παραξενεύεται ο φίλος, τους σερβίρει η γιαγιά και πάλι αυτός...
- Ευχαριστώ πολύ, "αγάπη" μου.
Τότε πάει να φέρει η γριά το νερό και του λέει ο φίλος του:
- Ρε, λες την γυναίκα σου ακόμα έτσι;
- Ασε ρε, είμαστε παντρεμένοι 53 χρόνια, και εδώ και 20 χρόνια έχω ξεχάσει το όνομά της...
εχει γινει "αρκουδα" το θεμα παολα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
VALVERDES_7 (01-10-12)
—John Lennon
Bookmarks