panty (21-09-12)
Μη μου πείτε ότι έχω εγώ πονηρό μυαλό και πως δεν κάνατε διάφορους συνειρμούς με τη Τζαζ και το σαξόφωνο;
![]()
panty (21-09-12)
Ο φίλος μας ο Μητσος έχει κάνει κάτι οικονομίες και επιτέλους θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα ..... θα κάνει την κρουαζιέρα των ονείρων του.
Μπαίνει στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο αποτελείτε από το διεθνές τζετ σετ ......ένα σωρό ονόματα μεταξύ των οποίων και η Μονικα Μπελουτσι .......
Ξεκινάει η κρουαζιέρα και όλα πάνε καλά .....ο Μήτσος απολαμβάνει αυτό που με τόσο κόπο απέκτησε ......
Την τρίτη μέρα ξεσπάει φωτιά στο πλοίο ........ το πλοίο βουλιάζει και οι μόνοι που σωζοντε είναι ο Μήτσος και η Μόνικα ........
Στο ερημονήσι που ναυάγησαν οι πρώτες μέρες περνάνε και για τους δυο τους προσπαθώντας να επιβιώσουν ...... φτιάχνουν μια καλύβα , περισυλλεγουν τα απομηναρια του ναυαγιου κτλ. κτλ.
Περνώντας ο καιρός η μητέρα φύση χτύπησε το καμπανάκι και για τους δυο τους ..... ετσι λοιπόν άρχισαν να ερωτοτροπούν αμέριμνοι στο ερημονήσι......
Ο καιρός πέρναγε και η ρουτίνα άρχισε να μπαίνει στην ζωή τους ..... ετσι ο Μητσαρας αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό για να σπάσει την μονοτονία......
- Ρε Μόνικα να σου πω.
- Έλα, τι θες?
- Δεν βαρέθηκες εδώ?
- Ναι έχω βαρεθεί , αλλά τι μπορούμε να κάνουμε?
- Πολλά ....πάρα πολλά ώστε σπάσουμε την μονοτονία .... βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια αυτόν το φοίνικα , τον βράχο , την παραλία , να βλέπω εσένα κάθε μέρα ....θέλω να αλλάξω παραστάσεις.
- Ναι και εγώ νιώθω το ίδιο ....άλλα τι μπορούμε κάνουμε?
- Να ......βλέπεις εκείνο το δέντρο?
-Ναι
- Ε λοιπόν κόψε μια τούφα από τα μαλλιά σου , κόλα την και καν την μουστάκι και πήγαινε σε εκείνο τον φοίνικα και κανε ότι περιμένεις το λεωφορείο στην στάση.
Σκεφτετε η Μονικα ...<<τι λέει ο άνθρωπος? Μαλον θα είναι κάνα βίτσιο του ....δεν έχω τίποτα να χάσω , μπορεί και να μου αρέσει .....ας το κάνω>>
Μια και δυο η Μόνικα κάνει ότι της είπε , βάζει το μουστάκι και πάει στον φοίνικα κάνοντας ότι περιμένει το λεωφορείο.
Μέτα απο λίγο εμφανίζετε ο Μητσος να ερχετε απο το βάθος.....
Πλησιάζει, πλησιάζει , πλησιάζει και μόλις φτάνει μπροστά της σταματάει και λέει .
- Ωπ !!!!!!! Βαγγέλη? Που σε ρε φιλαράκι? Όλα καλά ρε φίλε? Τα έμαθες ? Γαμάω την Μπελουτσι ρε μαλάκα !!!!!!!![]()
BrazHlias (23-09-12), chainsaw (21-09-12), consigliere (23-09-12), dimace (21-09-12), Du3lisT (23-09-12), red.empire7 (21-09-12), VALVERDES_7 (24-09-12)
Eleni7 (21-09-12), panty (21-09-12), red.empire7 (22-09-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
BrazHlias (21-09-12)
Το πολύ σεξ καταστρέφει την μνήμη!! Αυτό το διάβασα σε ένα αυτοκόλλητο στις 6 μαιου του 2005 σε ένα peugeot 206 μπλε, με πινακίδες ΟΡΒ-2532..
BrazHlias (22-09-12), kouzoulo (06-10-12), vasilis-thrylos7 (22-09-12)
BrazHlias (23-09-12)
Το πολύ σεξ καταστρέφει την μνήμη...
...διάολε, τι έφαγα σήμερα το βράδυ??
*σε τελείωσα σεξογιατρέ!![]()
Εξω απο το κλαμπ:
-Φιλε να μπω να χρησιμοποιησω για λιγο την τουαλετα?
Πορτιερης:
-Απαγορευεται.. ειναι μονο για vip.
-Εχω προστατη..
-Μπα?.. μας απειλεις κιολας ρε @ρχιδα..?
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
BrazHlias (23-09-12), panty (02-10-12), red.empire7 (23-09-12)
[YOUTUBE]XiLUOA0CBTI[/YOUTUBE]
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Eleni7 (24-09-12), kouzoulo (26-09-12), VALVERDES_7 (23-09-12), vasilis-thrylos7 (23-09-12)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
-Το αγόρι σου είναι αυτό?
-Ναι
-Ωραία φωτογραφία!
-Σ' αρέσει?
-Ναι!
... -Σου αρέσει το αγόρι μου μωρή πουτ@ν@?
-Όχι η φωτογραφία!!!!
-Α δηλαδή το αγόρι μου δεν σ' αρέσει σαν ομορφιά?
-Μ' αρέσει ρε!
-Τώρα θα δεις μ@λακισμένη$@$#$^%#*&^-
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
"Ρωτάει κάποιος έναν σοφό:
- Γιατί το κορίτσι μου αγαπάει ένα τριαντάφυλλο το οποίο πεθαίνει μέσα σε μία μέρα, και δεν αγαπάει εμένα που πεθαίνω γι' αυτήν κάθε μέρα;
Και ο σοφός λέει...:
- Πςςς φίλε γ@μησεεε! Θα το βάλω status στο Facebook!!"
—John Lennon
BrazHlias (24-09-12), Eleni7 (24-09-12), panty (02-10-12), red.empire7 (24-09-12), Rena (24-09-12)
Χαχαχαχ!
Τι λεει ο ανθιρωπος!![]()
Πώς οι νυν σχολιάζουν τις πρώην:
2 κιλά παραπάνω=χοντρή.
2 κιλά λιγότερα=ανορεξική.
Πιο κοντή=τάπα.
Πιο ψηλή=άχαρη.
Όλα τέλεια=πουτ@να.
BrazHlias (24-09-12), Coach (26-09-12), Du3lisT (24-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-09-12), panty (25-09-12), VALVERDES_7 (24-09-12)
Παλιά χώριζες και διέγραφες μόνο το κινητό.... τώρα θες διαγραφή σε twitter...delete και block σε fb, msn, skype....ΚΑΙ το χειρότερο διαγραφή σε whats up...
δε γαμιέται.. ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ.
—John Lennon
panty (02-10-12)
[YOUTUBE]vKax7W_CWvQ&feature[/YOUTUBE]
—John Lennon
dimace (25-09-12)
Bookmarks