Μια παρέα φιλενάδων στα 40 τους συζητούσε πού θα έβγαιναν για φαγητό.
Τελικά συμφώνησαν να συναντηθούν στο εστιατόριο Ocean View, μια και οι σερβιτόροι φορούσαν στενά παντελόνια και είχαν ωραία κωλαράκια.
10 χρόνια αργότερα, κλείνοντας τα 50, συζητούσαν και πάλι πού θα πήγαιναν για φαγητό. Τελικά, συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View, επειδή το φαγητό εκεί ήταν πολύ καλό και η συλλογή των κρασιών εξαιρετική.
10 χρόνια αργότερα, στα 60 τους, συζητούσαν για άλλη μία φορά πού θα πήγαιναν να φάνε. Τέλος συμφώνησαν να βρεθούν στο εστιατόριο Ocean View, επειδή εκεί θα έτρωγαν ήσυχα και το εστιατόριο είχε πανέμορφη θέα στη θάλασσα.
10 χρόνια αργότερα, 70άρες πια, συζητούσαν πού θα πήγαιναν για φαγητό. Τελικά συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View, μια και ήταν προσβάσιμο στα αναπηρικά τους καροτσάκια και υπήρχε ακόμη και ασανσέρ.
10 χρόνια αργότερα, έχοντας κλείσει πια τα 80, συζητούσαν πάλι πού θα έβγαιναν για φαγητό. Τέλος, συμφώνησαν να πάνε στο εστιατόριο Ocean View, μια και δεν είχαν ξαναπάει ποτέ εκεί.
![]()
μια και δεν είχαν ξαναπάει ποτέ εκεί.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Eleni7 (17-09-12)
Eleni7 (17-09-12)
panty (17-09-12)
Eleni7 (17-09-12)
Στο μισό μειώνεται η χoρηγία (έτσι ονομάζεται ο μισθός) του Προέδρου της Δημοκρατίας σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή
Με την τροπολογία περιορίζεται στο διπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης πλέον – από το τετραπλάσιο – η μηνιαία χορηγία του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας και θα ανέρχεται από τις 23.122 ευρώ στις 11.561 ευρώ.
Επίσης, καταργείται η χορήγηση μηνιαίων εξόδων παράστασης στον εκάστοτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ύψος των οποίων ανέρχεται στ 1/3 της μηνιαίας χορηγίας, δηλαδή στο ποσό των 6.240 ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο περιορισμός της μηνιαίας χορηγίας συμπαρασύρει και τις μηνιαίες αποζημιώσεις των πρώην Προέδρων Δημοκρατίας, το ύψος των οποίων ορίζεται στο ήμισυ της μηναιάς χορηγίας.
Η εξοικονόμηση είναι 352.350 ευρώ το χρόνο.
καλά δεν είχε παρατηθεί υποτίθεται!!
Ο μισθός του Obama είναι 23000 δολάρια είχα ακούσει
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (17-09-12)
"Του χρόνου το αφορολόγητο θα πέσει κάτω από τις 5.000 ευρώ!"
"....."
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (17-09-12), panty (18-09-12), VALVERDES_7 (18-09-12)
Με την ΧΨ τροπολογία (δε θυμάμαι νούμερο)του 1999 (νομιζω) ο Πρόεδρος των
ΗΠΑ αμοίβεται με 475.000 δολάρια τον χρόνο συν οδοιπορικά και έξοδα παράστασης.
(τα ποσά είναι ΑΚΡΙΒΗ)
*το πρόβλημά μας ΔΕΝ είναι οι αποδοχές του ΠτΔ, που κατά τη γνώμη μου ΠΡΕΠΕΙ
να αμοίβεται ικανοποιητικώς. Είναι η ρεμούλα των κυβερνήσεων και των κομματικών
τους στρατών.
Όλα τα κομμάτια της Πάολα είναι σε μορφή .wav!![]()
Coach (19-09-12), consigliere (18-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-09-12), Paneas (23-09-12), VALVERDES_7 (17-09-12), vasilis-thrylos7 (18-09-12)
το ειδωλο της παολα οταν ηταν κουτα..εεε... μικρη ηταν ο rex![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είναι δύο εργάτες στην οικοδομή, και κοντεύουν να σχολάσουν. Σε μια στιγμή, γυρνάει ο ένας στον άλλο και του λέει:
- Καλά, δεν βλέπω την ώρα να τελειώσουμε από εδώ… Θα πάω γρήγορα σπίτι και θα κατεβάσω το κιλοτάκι της γυναίκας μου…
- Όπα ρε… τόσες καύλες έχεις;
– Όχι ρε συ, νααα… ξέρεις…
…με στενεύει λίγο…
![]()
Και τα ανέκδοτα με την Πάολα δίνουν και παίρνουν...Μου το είπε το πιντίμ...Το έχετε ξαναβάλει;
Η δασκάλα στον παιδικό σταθμό ρωτάει τα παιδάκια:
-Πως κάνει η αγελάδα;
Όλα τα παιδάκια μαζί απαντούν:
-μμμμμμμμ
-πως κάνει το πουλάκι;
-τσίου τσίου
-πως κάνει η γατούλα;
-νιάου νιάου
-πως κάνει το σκυλάκι;
-να μ΄αφήσεις ήσυχη θέλωωωωωωωωωωωωωωωω....
![]()
BrazHlias (20-09-12), panahs7 (19-09-12), PrisonBreak-7- (19-09-12), Rena (19-09-12), VALVERDES_7 (19-09-12)
BrazHlias (20-09-12), chainsaw (20-09-12), Coach (19-09-12), Cobain_7 (25-09-12), Du3lisT (21-09-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-12), kouzoulo (26-09-12), nbqgr (19-09-12), panty (19-09-12), red.empire7 (21-09-12), Rena (19-09-12), VALVERDES_7 (21-09-12)
Ο Τοτός μόλις γύρισε σπίτι του είδε τον θείο του απο την Αμερική και έκαναν τον εξής διάλογο: - "Θείε, τι δουλειά κάνεις στην Αμερική;" - "Εγώ Τοτό , σπούδασα φιλοσοφία!" - "Ααα! Και τι είναι φιλοσοφία;" - "Φιλοσοφία αγόρι μου, είναι μια σειρά σκέψεων που στο τέλος οδηγούν σε μια αλήθεια!" - "Μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα;" - "Βεβαίως αγόρι μου. Λοιπόν, έχεις ενυδρείο;" - "Έχω." - "Αρα αγαπ άς την θάλασσα." - "Ναι, την αγαπάω." - "Αρα αγαπάς τα ψάρια." - "Ναι τα αγαπάω." - "Αρα αγαπάς τους ανθρώπους που κολυμπούν στην θάλασσα." - "Ναι τους αγαπάω." - "Αρα αγαπάς και τις γυναίκες που κολυμπούν στην θάλασσα." - "Ναι τις αγαπάω." - "Αρα δεν είσαι π..στης κατάλαβα!" Ο Τοτός συνάντησε σε λίγο τον Μπόμπο, και αφού του εξήγησε για τον θείο του στο τέλος του είπε: - "Μπόμπο, ξέρεις τι είναι φιλοσοφία;;" - "Όχι." - "Ου, ρε άσχετε." - "Γιατί εσύ ξέρεις Τοτό;" - "Ναι και θα σου εξηγήσω. Λοιπόν, έχεις ενυδρείο;" - "Όχι." - [B]"Ε, τότε είσαι π..στης !
Bookmarks