panty (16-08-12)
Aπο football jokes:βρειτε τον Οζιλ.
![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panty (31-07-12)
Ναι επιτέλους!!!! Έλεγε το κορίτσι από την tv και νόμιζα ότι είναι πρωταγωνίστρια σειράς της τηλεόρασης η Samara...
Ενώ αυτός το έλεγε κυριολεκτικά γιατί βγαίνει μέσα από την τηλεόραση...Βάλε μου τέτοια να φοβάμαι να ανοίξω την τηλεόραση τώρα...
Παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν οι ταινίες τρόμου πάρα πολύ και μαζοχίζομαι να τις βλέπω, μου βάζουν ιδέες...
Είμαι και λίγο αλαφροϊσκιωτη...Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος...
Τώρα γράφω ρίχνω και κλεφτές ματιές στην οθόνη της τηλεόρασης, μην έρθει για καμιά νυχτερινή επίσκεψη η Samara
και πω τον Δεσπότη Παναγιώτη.....Και Πάνο θα τον πω μιας κι εσύ μου την έμαθες τη γλυκούλα νυχτιάτικα και ήμουν και λίγο
αφηρημένη και ξένοιαστη και μόλις έκανε πίσω τα μαλλάκια της σκιάχτηκα είναι η αλήθεια....![]()
panty (01-08-12), sirkostas (01-08-12), VALVERDES_7 (01-08-12)
Βρε συ τι σχέση έχει ότι βγαίνει απ' την τηλεόραση; Αυτό ήταν μια σκηνή απ' το έργο και το έβαλα για να δεις ποια είναι η Samara. Στη φωτογραφία πάει ένας τύπος στο πηγάδι που κάνουν ευχές και ρίχνει ένα κέρμα και λέει ότι θέλει το κορίτσι απ' την TV. Κάποιο κορίτσι, που είδε στην τηλεόραση και του άρεσε δηλαδή. Και το πηγάδι του πραγματοποιεί την ευχή αλλά του δίνει τη Samara. Αμάν όλα να στα κάνουμε λιανά!
Αχού δεν θα συνεννοηθούμε απόψε....
Βρε κατάλαβα τι ζήτησε αυτός...Το πηγάδι όμως το πήρε κυριολεκτικά...Κορίτσι από την τιβί...
Και του έστειλε ακριβώς ένα κορίτσι που βγαίνει από την τιβί...
Εσύ δεν το κατάλαβες...Και γέλαγες κιόλας....Εγώ δεν ήξερα την ταινία αλλά τα κατάλαβα όλα...
Αλλιώς βρε πως θα συνδεόταν το κορίτσι από την τιβί με ένα κορίτσι που παίζει σε ταινία;
Δεν θα κολλούσε το αστείο...
Και αυτή είναι και από πηγάδι, βγαίνει και μέσα από την τηλεόραση άμα λάχει....
Έχω μυαλό παραδέξου το....![]()
Bookmarks