BrazHlias (25-06-12), consigliere (01-07-12), dimace (25-06-12), Du3lisT (28-06-12), panahs7 (25-06-12), Red Sting (26-06-12), Rena (25-06-12), vasilis-thrylos7 (26-06-12)
Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση. Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει ο ασθενής.
Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει :
- Τι είναι αυτό;
- Ενα βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.
Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει :
- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...
Και ο ασθενής :
- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά ;
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
BrazHlias (25-06-12), consigliere (01-07-12), dimace (25-06-12), Du3lisT (28-06-12), panahs7 (25-06-12), Red Sting (26-06-12), Rena (25-06-12), vasilis-thrylos7 (26-06-12)
Μια πολύ ζεστή νύχτα τρεις φίλοι πίνουν τις μπύρες τους σε ένα χλιδάτο μπαρ στη θάλασσα.Η θέα εξαιρετική,η μπύρα φανταστική,η θάλασσα πανέμορφη.
- Ωραία είναι, ρε παιδιά, λέει ο ένας, αλλά πάντα προτιμώ τα μπαρ στην πατρίδα.Ξέρω ένα πολύ καλό που όταν σε ξέρει ο μπάρμαν και πάρεις 4 ποτά σε κερνάει το 5ο.
- Σιγά τα αυγά, απαντάει ο δεύτερος. Σε ένα μπαράκι που έχει ένας κολλητός στη γειτονιά μου σε κερνάνε το 3ο ποτό αν αγοράσεις 2 ποτά.
- Ααα.... αυτά δεν είναι τίποτα, λέει και ο Πόντιος της παρέας.Στη γειτονιά μου είναι ένα μπαρ όπου με το που θα μπεις μέσα σε κερνάνε ένα ποτό, μετά κι άλλο ένα και όσα θέλεις ακόμα. Μετά,όταν πιεις αρκετά,σε ανεβάζουν στα πάνω δωμάτια και φροντίζουν να κάνεις σεξ.Και όλα είναι δωρεάν.
- Aσε, ρε μaλaκa, πετιούνται οι άλλοι δύο.
Ο Πόντιος να ορκίζεται και να ξαναορκίζεται ότι όλα όσα είπε είναι αληθινά.
- Μα καλά,ρε συ, ρωτά ο ένας,και συνέβη αυτό σ'εσένα;
- Κοίτα, απαντά ο Πόντιος, όχι σ' εμένα προσωπικά, αλλά συνέβη στην αδελφή μου.
Πάει ο τρελλογιατρός να εξετάσει τρεις ασθενείς.Ρωτάει τον πρώτο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- 1000, του απαντάει αυτός.
- Μην το παιδεύεις, του λέει ο γιατρός.Δεν έχεις θεραπευτεί ακόμα. Ρωτάει τον δεύτερο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- Μπλε, του απαντάει εκείνος.
- Αστο, λέει ο γιατρός,Ούτε συ δεν έχεις κάνει καμμία πρόοδο.Ρωτάει και τον τρίτο:
- Πόσο κάνει 1+1;
- 2! του απαντάει αυτός.
- Μπράβο,του λέει ο γιατρός.Για πες μου,πως το βρήκες;
- Εύκολα,απαντάει ο τρελός.Διαίρεσα το 1000 με το μπλε!!!
celticfrost (25-06-12), consigliere (01-07-12), Du3lisT (25-06-12), panahs7 (25-06-12), Rena (25-06-12), sirkostas (25-06-12), sk12072 (25-06-12)
Μια γυναίκα συνοδεύει τον άρρωστο σύζυγο της στον γιατρό.
Ο γιατρός εξετάζει τον άντρα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή.
Στη συνέχεια φωνάζει τη γυναίκα μόνη της για να της ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης.
"Η κατάσταση του συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει πάθει βαριά κατάθλιψη η οποία πηγάζει από επαγγελματικό και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει. Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:
Το πρωί, να του ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό. Να τον αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει.
Να είστε ευγενική μαζί του, να μην του φέρνετε αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να του φτιάχνετε τη διάθεση.
Να του μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά και το βράδυ, όταν θα επιστρέφει,να του έχετε έτοιμο κάποιο εξαιρετικό βραδυνό γεύμα. Πάνω απ' όλα, μην τον ζαλίζετε με οικιακές δουλειές και εκκρεμότητες, και μην τις συζητάτε μαζί του διότι θα αυξηθεί το άγχος του.
Πρέπει να τον χαλαρώνετε.
Σας συμβουλεύω να φοράτε σέξυ εσώρρουχα και κάθε βράδυ να του κάνετε μασάζ με αρωματικά έλαια.
Να τον προτρέπετε να βλέπει αθλητικά στη τηλεόραση, και το πιο σημαντικό.
Να του κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως και κάθε μέρα, όπου να 'ναι και όπως να 'ναι, και να δέχεστε ότι σας ζητήσει.
Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας υπόσχομαι ότι ο άνδρας σας θα γίνει περδίκι !"
Η γυναίκα παίρνει τον άνδρα της και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν από το ιατρείο, αυτός τη ρωτάει:
- "Λοιπόν? Τι είπε ο γιατρός?"
- "Ότι θα πεθάνεις ..."
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μια καλοκαιρινή βραδιά στα ανοιχτά ενός ακριτικού νησιού , ένας τυπος ψάρευε με το βαρκάκι του.
Ξαφνικά χαλάει ο καιρος, ξεσπάει μπουρίνι και ο ψαράς μας τα μαζεύει άρον άρον για να βγει στη στεριά.
Λιγο πριν βαλει μπρος τη μηχανή διακρίνει σε μικρή απόσταση έναν άνθρωπο στη θάλασσα που ζητούσε βοήθεια.
Διχως να χασει χρόνο σπεύδει να τον βοηθήσει. Η θάλασσα φουσκώνει αγριεμένη το βαρκάκι χορεύει στα κύματα αλλα ο έμπειρος ψαρας καταφέρνει να τραβήξει τον δύστυχο ναυαγό και να τον βγάλει με ασφάλεια στην στεριά.
Αφου τον συνέφερε και κάθισαν στην φωτια για να στεγνώσουν, ο διασωθείς αισθανόμενος βαθιά υποχρέωση για τον σωτήρα του άρχισε να λέει:
- μου έσωσες τη ζωή, θα σου είμαι για πάντα υπόχρεος!
- σωπα ρε αδερφε δεν κανει τιποτα
- πως δεν κάνει? πρεπει να σε ανταμείψω, να σου κάνω ένα δώρο!
- τι να σου πω? δεν χρειάζεται αλλά αν ειναι να σε κανει να νιώσεις καλά....
- να σου πάρω ενα καλό ρολόι να με θυμάσαι?
- ......
- μπα! θα το χάσεις και θα με ξεχάσεις!
- ίσως
- να σου πάρω ένα καλό κοστούμι? μπα! όχι! θα παλιώσει, θα το πετάξεις και θα με ξεχάσεις!
-......
- ΤΟ ΒΡΉΚΑ!!! να σου τραβήξω ένα πού..ο να μην με ξεχάσεις ποτέ????
-![]()
Γεια σου Παντελή με τις ανεκδοτάρες σου!
--- --- --- --- --- --- --- --- ---
2 Πόντιοι τα πίνουν σ' ένα σαλούν. Κάποια στιγμή μπαίνει ένας μέσα κρατώντας παραμάσχαλα ένα κεφάλι Ινδιάνου. Το δίνει στο μπάρμαν, εκείνος του σκάει 1000 δολλάρια και τον κερνάει κι ένα ποτό.
- Τους μισώ τους Ινδιάνους! Προχθές λήστεψαν το σπίτι μου, σκότωσαν τη γυναίκα μου και βίασαν τις κόρες μου. Γι' αυτό από δω και πέρα όποιος μου φέρνει κεφάλι Ινδιάνου θα παίρνει 1000 δολλάρια!
Το ακούνε οι Πόντιοι, παρατάνε τα ποτά τους και βγαίνουν για κυνήγι Ινδιάνου. Κάποια στιγμή αφού είχαν προχωρήσει αρκετά βαθιά στο δάσος, βλέπουν έναν Ινδιάνο πάνω στο άλογο. Πιάνει μια πέτρα ο ένας Πόντιος, τον σημαδεύει στο κεφάλι, τον πετυχαίνει κι απ' την πτώση κατρακυλάει στην πλαγιά ο Ινδιάνος. Τρέχουν από πίσω οι Πόντιοι κι εκεί που είχε βγάλει ο ένας το μαχαίρι να πάρει το "τρόπαιο" τον σκουντάει ο άλλος...
- Γύρνα πίσω να δεις ρε!
- Κάτσε ρε περίμενε...
- Ρε γύρνα σου λέω!!
- Περίμενε λέμε ρε!
- Βρε γύρνα, πρέπει να το δεις αυτό!
...γυρίζει και βλέπει 2000 Ινδιάνους στην κορυφή της πλαγιάς με τα τσεκούρια να τους περιμένουν!! Οπότε φωνάζει ενθουσιασμένος...
- ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
BrazHlias (25-06-12), consigliere (01-07-12), panty (25-06-12), Rena (25-06-12), sk12072 (25-06-12)
2 κεκέδες βάζουν στοίχημα ποιός θα πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και θα κάνει τον καλύτερο χρόνο. Φεύγει ο πρώτος, πάει στον περιπτερά...
- Ε-ε-ε--να πα-πα-πα-κέτο τσι-τσι-τσι-τσι-γάρα Κά-κά-κά-μελ!
Τα παίρνει, πληρώνει και τρέχει πίσω.
- 1 και-και 24... σει-σει-σει-ρά μου... (λέει ο άλλος και τρέχει στο περίπτερο)
- Ε-ε-ε-ε-να πα-πα-πα-κέτο τσι-τσι-τσι-γάρα Μάρ-μάρ-μάρλμπορο!
- Σκληρό ή μαλακό;;
- Μα-μα-μα-μα- μας γάμησες!![]()
Du3lisT (28-06-12), panty (25-06-12), Rena (25-06-12), vasilis-thrylos7 (26-06-12)
Ένας ταξιθέτης κάνοντας έλεγχο βλέπει έναν με σχισμένα ρούχα, μέσα στα αίματα, σε κακό χάλι ξαπλωμένο ανάμεσα σε 2 καθίσματα! Τον πλησιάζει...
- Το εισιτήριό σας κύριε...
Του το δίνει αυτός, το κοιτάζει ο ταξιθέτης...
- Σε τσάκωσα! Αυτό είναι για τον εξώστη φίλε!
- Το ξέρω, έπεσα!![]()
- Το ξέρω, έπεσα!![]()
ΚΟΡΥΦΑΊΟ!!!!!
panahs7 (25-06-12)
panty (25-06-12)
Οι επιβάτες της τάδε πτήσης έχουν πάρει τις θέσεις τους και περιμένουν τους πιλότους. Κάποια στιγμή 2 τύποι με κοστούμια της αεροπορίας, με μαύρα γυαλιά και μπαστούνια για τυφλούς, περνάνε προσεκτικά ανάμεσα απ' τα καθίσματα, μπαίνουν στο πιλοτήριο και κλειδώνουν την πόρτα! Κάποιοι επιβάτες χαμογελούν νευρικά, άλλοι έχουν μια απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, ενώ κάποιοι ψάχνουν τα κινητά τους τηλέφωνα! Κάποια στιγμή οι μηχανές παίρνουν μπροστά και το αεροπλάνο ξεκινάει! Ενώ έχει αναπτύξει ταχύτητα, μοιάζει σαν να μην έχει σκοπό να απογειωθεί!
Έντρομοι οι επιβάτες κοιτάζουν απ' τα παράθυρα και βλέπουν ότι το αεροπλάνο κατευθείνεται σε μια λίμνη που υπάρχει 5 χιλιόμετρα μπροστά! Πλησιάζει όλο και περισσότερο και λίγο πριν φτάσουν στη λίμνη οι επιβάτες πανικόβλητοι βάζουν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, όμως το αεροπλάνο γλυκά και όμορφα απογειώνεται την τελευταία στιγμή! Ανακούφιση πλέον στους επιβάτες, με τους ψιθύρους να δίνουν και να παίρνουν για το ότι παραλίγο να πιστέψουν σε ένα κακόγουστο αστείο. Στο πιλοτήριο ο πιλότος ψαχουλεύει το ταμπλό με τα όργανα κι αφού βρίσκει τον αυτόματο πιλότο, γυρίζει στον συγκυβερνήτη και του λέει:
- Ξέρεις τι με φοβίζει έτσι; Ότι μια από αυτές τις μέρες οι επιβάτες θα αργήσουν να βάλουν τις φωνές και θα πνιγούμε όλοι!
Ένας τύπος είναι μεγάλος παραμυθάς. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να εντυπωσιάσει λέγοντας φανταστικές ιστορίες. Έχει όμως ένα μειονέκτημα που του χαλάει τον τρόπο που έχει για να πείθει. Ξεχνάει πολύ εύκολα! Μια μέρα λοιπόν έχει καλέσει σπίτι του, συγγενείς και φίλους, για την ονομαστική του εορτή. Κάθονται στο σαλόνι και βρίσκει την ευκαιρία...
- Μια μέρα που λέτε παιδιά έχω πάει για κυνήγι στην Ελβετία. Εκεί που περπατάω, βλέπω ένα ελάφι τεράστιο μιλάμε! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο ελάφι. Σηκώνω την καραμπίνα και ΜΠΑΜ παρ' το κάτω. Παω να το σηκώσω αλλά που; Πολύ βαρύ! Τι να κάνω, τι να κάνω, λέω θα κόψω το ένα του μπούτι να μην πάει χαμένος ο κόπος. Κόβω λοιπόν το ένα μπούτι, το βάζω στον ώμο και συνεχίζω. Εκεί που πηγαίνω, βλέπω ένα άλλο ελάφι ακόμη πιο μεγάλο! Τρελαίνομαι! Σηκώνω την καραμπίνα και ΜΠΑΜ παρ' το κάτω κι αυτό! Παω να το σηκώσω που λέτε ρε παιδιά... ασήκωτο! Τι να κάνω, τι να κάνω, λεω ας κόψω κι απ' αυτό ένα μπούτι να μην πάει χαμένο. Κόβω το μπούτι, το βάζω στον άλλο μου ώμο και συνεχίζω. Εκεί που περπατάω...
...τον διακόπτει η γυναίκα του...
- Γιώργο έλα λίγο στο τηλέφωνο.
- Ναι... μισό λεπτό παιδιά, επιστρέφω να σας τελειώσω. Θα πάθετε πλάκα!
...απαντάει στο τηλέφωνο λοιπόν και επιστρέφει...
- Που είχαμε μείνει;
- Εκεί που έχεις τα δύο μπούτια στους ώμους...
- Α ναι! Και της ρίχνω έναν π..τσο ρε παιδιά, άλλο πράμα!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panty (26-06-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Rena (26-06-12)
-Ρε συ Κώστα, μάντεψε ποιος έγινε αδερφή!!
-Ελα ρε, ποιος?
-Αν μου δώσεις ένα φιλάκι θα σου πω!
—John Lennon
BrazHlias (26-06-12), Du3lisT (26-06-12), panty (26-06-12), sirkostas (28-06-12), vasilis-thrylos7 (26-06-12)
ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΟΣ
Εγώ το πέος, υποβάλλω αίτημα μισθολογικής αύξησης για τους παρακάτω λόγους:
1. Εργάζομαι σωματικά.
2. Εργάζομαι σε μεγάλα βάθη.
3. Πέφτω στη δουλειά με το κεφάλι.
4. Δεν έχω ελεύθερα Σαββατοκύριακα και αργίες.
5. Εργάζομαι σε υγρό περιβάλλον.
6. Δεν πληρώνομαι υπερωρίες.
7. Εργάζομαι σε σκοτεινό εργασιακό χώρο που δεν αερίζεται σχεδόν καθόλου.
8. Εργάζομαι σε υψηλές θερμοκρασίες.
9. Η εργασία μου με εκθέτει σε κινδύνους μόλυνσης από ασθένειες.
Η απαντητική επιστολή
Αγαπητό πέος, μετά από προσεκτική επεξεργασία και έλεγχο του αιτήματός σας, η διοίκηση κατέληξε στο συμπέρασμα να το απορρίψει για τους εξής λόγους:
1. Δεν εργάζεστε σε οκτάωρη βάση.
2. Αποκοιμάστε μετά από σύντομο χρόνο εργασίας.
3. Δεν ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες της διοίκησης.
4. Δεν εργάζεσθε πάντοτε εκεί που σας έχει υποδειχθεί αλλά περιφέρεστε συχνά σε άλλους χώρους.
5. Συχνά δεν αναλαμβάνετε πρωτοβουλία αλλά πρέπει να σας πιέσουν και να σας χειριστούν φιλικά πριν αναλάβετε εργασία.
6. Αφήνετε πίσω σας το χώρο εργασίας σας πολύ βρώμικο, όταν αποχωρείτε από αυτόν.
7. Δεν τηρείτε πάντοτε τις οδηγίες ασφαλείας, πχ. να φοράτε ενδυμασία προστασίας.
8. Βγαίνετε σε σύνταξη πολύ πριν τα 65.
9. Δεν κάνετε διπλοβάρδιες.
10. Μερικές φορές εγκαταλείπετε το χώρο εργασίας σας που σας υποδείχθηκε, χωρίς η εργασία σας να έχει ολοκληρωθεί.
11. Σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, σας έχουμε δει να εγκαταλείπετε συχνά το χώρο εργασίας μεταφέροντας δύο σάκους που φαίνονται πολύ ύποπτοι!
chainsaw (10-07-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-06-12), panty (26-06-12), Rena (26-06-12)
—John Lennon
Bookmarks