Ο παππους μου παντος και γενικα οι παλιοτεροι , οταν ποναει η μεση τους για να στρωσει κοιμουντε κατω.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (04-05-12)
Coach (04-05-12)
Eγώ πήρα πρόσφατα, από βιοτεχνία στη Λαμία. Πολύ καλό και 40% φθηνότερο από τη media strom.
Coach (04-05-12)
Πήγαινε στα μαγαζιά που έχουν στρώματα και δοκίμασέ τα όλα....
Είναι μεγάλο θέμα το στρώμα...Έτσι και πάω στο χωριό και κοιμηθώ ξυπνάω και υποφέρω..
Δεν το αντέχω το κρεβάτι εκεί.....
Μπορείς να πας και σε έναν επαγγελματία που φτιάχνει στρώματα και να τον ρωτήσεις και να δοκιμάσεις
να σου φτιάξει το καλύτερο για σένα....
Και θα ενισχύσεις και έναν επαγγελματία και όχι καμιά υπερτιμημένη φίρμα....
Coach (04-05-12)
Eleni7 (04-05-12)
Όσο για τον παππού του celticfrost ... προφανώς δε φοβόταν μην περπατήσει κανένα ζωύφιο πάνω του όσο κοιμόταν στο πάτωμα.![]()
celticfrost (04-05-12)
Coach (04-05-12)
Καλά οι κοπελιές που ' ναι ευαίσθητες, να ψάχνουν για σπέσιαλ στρώματα και ανέσεις...
Εσύ όμως, που σ' είχα για άντρα σκληραγωγημένο?
Χρειάζεσαι εκπαίδευση και ο καλός σου φίλος (άκα εγώ) θα στην προσφέρω δωρεάν όταν
με το καλό κατέβω κάτω και με φιλοξενήσεις!
Έτσι λοιπόν, εγώ θα κοιμάμαι στο κρεβάτι σου (΄πάνω στο καλό στρώμα που αγόρασες) και
συ στο πάτωμα!Στη μια βδομάδα που θα παραμείνω στην οικία σου (το ξέρω πως είναι
λίγο και θα με παρακαλάς να το κάνω μήνα) η πλατούλα σου και η μεσούλα σου θάχουν γίνει
σίδερο και δε θα χρειάζεσαι πλέον το ακριβό σου στρώμα! (το οποίο και θα μου χαρίσεις, ως ένδειξη
ευγνωμοσύνης!)
Βέβαια, για να είναι η εκπαίδευσή σου όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη, πρέπει να ξαπλώνω για
μεγάλα διαστήματα στο κρεβάτι σου, ώστε εσύ να απολαμβάνεις την άνεσητου πατώματος.
Το πρόβλημα είναι πως δε μου αρέσει να είναι μόνος στο κρεβάτι, οπότε θα δεχτώ την ευγενική
σου προσφορά να μου να μου προμηθεύσεις και την κατάλληλη, όμορφη συντροφιά!
Το ξέρω πως ήδη ονειρεύεσαι τη μέρα που θα με φιλοξενήσεις και δε κρατιέσαι απ' την επιθυμία
να με δεις στα μέρη σου. Λίγη υπομονή και σύντομα θάχεις την χαρά να γίνεις ένας πραγματικός
Γερμανός στρατιώτης, όπως του λόγου μου!![]()
sirkostas (05-05-12)
chainsaw (10-05-12)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (07-05-12)
Tι είπε ο Μητσοτάκης στην Μαρίκα την ημέρα του ΠΑΣΧΑ...????
-Γυναίκα, αν είμαστε γεροί, στις 6 Μαΐου που θα μπει η κόρη μας στη βουλή, θα σε πάω να γλεντήσουμε στο Μητροπάνο!!!
chainsaw (10-05-12)
Το θρεντ λέγεται "εδώ γελάμε" όχι "εδώ σας γλυτώνουμε διά παντός από τα έξοδα για τσατσάρες, σαμπουάν και τα συναφή"!
differance (08-05-12)
Δε νομίζω ότι ειρωνεύεται κανέναν ο Κώστας. Αντιθέτως εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι επικροτεί το αστείο σου σιγοντάροντάς το με το δικό του ιδιόρρυθμο χιούμορ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks