Coach (29-03-12)
Μαλακία, έπρεπε να πετάξει μέσα το ταμείο του Πολυμετοχικού. Αν το έβρισκε θεός ή άνθρωπος εμένα να με φτύσεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (29-03-12)
Μπορεί να ειπωθεί και αλλιώς. Γάβρος, χανούμης, βάζελος. Πετάει ο Γάβρος τα γκολ του Μιραλάς στην Ευρώπη, τα βρίσκει ο Χάρος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!!!) και τον παίρνει. Πετάει ο χανούμης τα φράγκα του Αδαμίδη , τα βρίσκει ο Χάρος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) τον παίρνει. Ο βάζελος δηλώνει : "είμαι τόσο απογοητευμένος από την κατάντια της ομάδας που θέλω να πεθάνω. Θα πετάξω μέσα κάτι που είναι αδύνατο να μην το βρεις, την εκτίμηση που έχει κερδίσει στην Ευρώπη η τρομερή Πανάθα".
Ο βάζελος ζεί ακόμα σήμερα και δεν προβλέπεται να πεθάνει στον τρέχοντα αιώνα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Phaedra (29-03-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ενταξει αφου του αρεσει να διαφημίζει τον ΟΤΕ κανενα προβλημα..![]()
τραντζικ...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μην το γελάς ... τη μάνα μου την έχει "στιγματίσει" ένας ανάλογος ηλίθιος. Βαπτισμένη "Αικατερίνη" και η άλλη ηλίθια η νονά της, πάει και τη δηλώνει με το όνομα που την πείραζε "Κατίνα". Και ο βλήμας το περνάει.Ουδέποτε κατάφερε να βγάλει άκρη & να διορθωθεί και κάθε φορά που την ζητάνε όσοι βλέπουν την ταυτότητα της ως "Κατίνα" ωρρύεται.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eνας χασικλης, ενας κοκακιας και ενας πρεζακιας περπατουν στον δρομο..Βρισκουν ενα λυχναρι...Το τριβουν, βγαινει το τζινι..
"Ειστε τρεις, τρεις ευχες σας θα πραγματοποιησω αλλα μια για τον καθενα σας" τους λεει το τζινι
"Εγω θελω να βαζω το χερι στην κωλοτσεπη, να το βγαζω και να εχω ενα τσιγαρακι στο χερι, το καλυτερο", λεει ο χασικλης..Βαζει το χερι στην τσεπη, τσουπ το τσιγαρακι. Τρελαινεται ο χασικλης, κατουριεται απο την χαρα του
"Εγω θελω να βαζω το χερι στην κωλοτσεπη, να το βγαζω και να εχω στο χερι ενα καθρεφτακι με μια γραμμη πανω, την καλυτερη ποιοτητα", λεει ο κοκακιας..Βαζει το χερι στην τσεπη, τσουπ το καθρεφτακι με την γραμμη..Πανηγυρια ο κοκακιας
Ερχεται και η σειρα του πρεζακια....
"Ρε φιλαραααααακιιιι, μηπως εχεις ενα ευρω να πουμεεεεε?"
*****8.23*****
BrazHlias (29-03-12), captain-cook (30-03-12), chainsaw (29-03-12), Du3lisT (14-06-12)
Δυο πρεζακια καθονται στο σαλονι και χτυπαει το κουδουνι...
"Ρε πηγαινε να ανοιξεις την πορτα"
"Ρε δεν παω, δεν μπορω να σηκωθω"
"Ρε πηγαινε εγω πηγα την τελευταια φορα"
"Ρε δεν μπορω σου λεω, πηγαινε εσυ"
Περνανε 10 λεπτα, ξανα το κουδουνι, 20, 30, 40, περναει μια ωρα..
"Ρε θα πας να ανοιξεις την πορτα?"
"Καλα ρε μαλακα παω, ωχουυυυ"
Περνανε αλλα 10 λεπτα μεχρι να φτασει στην πορτα, την ανοιγει τελικα και απ'εξω ειναι ενας φιλος τους, και αυτος πρεζακιας..
"Πω πω ρε φιλεεεεε, πισω απο την πορτα ησουν????"
*****8.23*****
—John Lennon
sadi (31-03-12)
Βγαίνει κάποιος από έναν οίκο ανοχής και τον βλέπει ένα πιτσιρίκι το οποίο αρχίζει να φωνάζει:
- Είδα από πού βγήκες, είδα από πού βγήκες!
Ο άνθρωπος το παρακαλάει:
- Σε παρακαλώ αγόρι μου, πήγαινε στο σπίτι σου κι άσε με ήσυχο.
Το πιτσιρίκι τον ακολουθεί μέχρι το σπίτι του και του φωνάζει:
- Ξέρω και που μένεις, Ξέρω και που μένεις!
- Σε παρακαλώ αγόρι μου, λέει ο άνθρωπος και μπαίνει σπίτι του.
Το αγοράκι πηγαίνει σπίτι του ξαναμμένο και η μητέρα του που κατάλαβε ότι κάτι τρέχει, το ρωτά τι αταξία έκανε και είναι έτσι. Το παιδί της περιγράφει τι έγινε και η μητέρα του, του λέει:
- Αγόρι μου, αυτό που έκανες είναι αμαρτία, να πάς να εξομολογηθείς.
Το αγόρι πάει στην εκκλησία και μόλις μπαίνει μέσα, αρχίζει να φωνάζει:
- Ξέρω και που δουλεύεις, ξέρω και που δουλεύεις!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
-Μπαμπά, μπαμπά!!! Στο σχολείο με φωνάζουν μαφιόζο!
-Καλα παιδί μου θα περάσω να το κανονίσω...
-Να φανεί σαν ατύχημα ε!!!-μπαμπα μπαμπα, ενα αγορακι ο Κωστακης ολο με πειραζει!
-και τι σου λεει?
-με λεει αδερφή.
-ε ριξτου μια αμα σε ξαναπει ετσι.
-μα μπαμπα, ειναι τόσο γλυκούλης...το παιδι γυρναει κλεγοντας στο σπιτι:
- μαμα, τα παιδια στο σχολιο με φωναζουν σαμπουαν
- ελα τζονσον, οχι πια δακρυα!!!![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (14-06-12)
captain-cook (03-04-12), Du3lisT (14-06-12)
-Γιατρεεεεεεεεεεεεεεε εχω προβλημα με τον σιαμαιο αδελφο μου Ειναι gay!!!!
-Ε ωραια εχετε 2 διαφορετικες ζωες και εμπειριες!!
-Ναι αλλα εχουμε και τον ΙΔΙΟ κωλο!!!
Ένας φαντάρος λίγο "κουνιστός" κάνει σκοπιά στο στρατόπεδο! Εκεί που κάθεται αμέριμνος μες στην καλή χαρά περνάει ο λοχαγός!
- Αχ καλέ, ένα μανάρι!!! λέει ο φαντάρος.
Εκνευρίζεται ο λοχαγός, βάζει φωνή και του λέει:
- Πως λέγεσαι, ΡΕΕΕΕ; Παρουσιάσου!!!!
Αφού παρουσιάζεται ο φαντάρος, γυρίζει ο λοχαγός, δείχνοντας το ένα εκ των τριών αστέρων που έχει στο γαλόνι και του φωνάζει:
- Τι είναι αυτό, ΡΕΕΕ;;
- Ένα αστεράκι, λέει με νάζι ο φαντάρος.
- Κι αυτό τι είναι ΡΕΕΕ;; λέει δείχνοντας με νεύρα το δεύτερο αστέρι.
- Aλλο ένα αστεράκι, λέει με το ίδιο νάζι ο φαντάρος.
- Και αυτό τι είναι, ΡΕΕΕΕ;;;; δείχνοντας το τρίτο αστέρι και τρομερά εκνευρισμένος πια...
- Ένα τρίτο αστεράκι!!! (στον κόσμο του αυτός...)
- Και πως πρέπει να με φωνάζεις, ΡΕΕΕ;;;;;
- Ουρανέ μου....;;;;
Du3lisT (14-06-12), Eleni7 (15-04-12), vasilis-thrylos7 (04-04-12)
—John Lennon
chainsaw (08-04-12)
—John Lennon
Κλασσικη μανα:
-Ποσο εγαψες στο τεστ;
-13
-Τα αλλα παιδια που γραφουν 19 και 20 πιο εξυπνα ειναι απο σενα βρε;;;
-Ενταξει ρε μαμα κι ο Κωστακης εγραψε 7!
-Δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι!
—John Lennon
BrazHlias (09-04-12), Coach (09-04-12), Rena (09-04-12), sirkostas (09-04-12), VALVERDES_7 (10-04-12)
Bookmarks