Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'.
Απαντά ο μαθητής:
'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει:
'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'.
... Στην συνέχεια...
'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος:
'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.
Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.
'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'.
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας:
Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!»
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Coach (14-03-12), PrisonBreak-7- (14-03-12)
Αυτό πρέπει να το έχω ξαναβάλει, αλλά το είδα ξανά κάπου και δεν μπορώ να αντισταθώ....
Κορυφαίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
![]()
since1971 (15-03-12), vasilis-thrylos7 (15-03-12)
η ιστορια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
2 γειτόνισσες, λέει η μια στη άλλη:
-Ήσουν άρρωστη;
-Oxι ,γιατί ρωτάς;
-Ε να, είδα τoν γιατρό να μπαινοβγαίνει.
-Γιατί; Σε εσένα που μπαινόβγαινε ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ti κανει ενας ξανθος γυμνος εξω στο μπαλκονι...
....του ειπε η Ξανθια να "τελειωσει"απ' εξω...
![]()
chainsaw (16-03-12)
Μια μητέρα είχε τρείς παρθένες κόρες.Κάποτε παντρεύτηκαν και οι τρείς μαζί αλλά η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους.
Ήθελε λοιπόν να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος.
Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν από μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως ειναι η εμπειρία τους.
Η πρώτη έστειλε μια κάρτα απο την Καραϊβική, δύο μέρες μετά τον γάμο.Έγραφε μόνο την λέξη <<Nescafe>>!
Η μητέρα έτρεξε και έβγαλε απο το ντουλάπι ένα κουτάκι <<Nescafe>> πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο <<Good to the last drop>>.
Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.
Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από το Ντουμπάι, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε <<Rothmans>>.
Η μητέρα πήγε στο περίπτερο και αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα πάνω στο οποίο έλεγε <<Extra Long. King Size>>.
Πάλι κοκκίνισε λίγο,άλλα ένιωσε χαρούμενη για την κόρη της.
Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Μπαλί. Η μητέρα περίμενε μία εβδομάδα,δύο, τρείς....Τελίκα, μετά απο έναν μήνα, μια κάρτα έφτασε.
Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι <<South African Airways>>.
Η μητέρα άρπαξε ένα ταξιδιωτικό περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες και βρήκε την διαφήμιση της South African Airways.
Η διαφήμιση έγραφε...
<<Ten times a day, seven days a week, both ways.>>
Η μαμά λιποθύμησε...
Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου.
Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούργιο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι και το μάθημα αρχίζει με μερικές ερωτήσεις.
«Για να δούμε, λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορίας», λέει η δασκάλα.
«Ποιος είπε δώστε μου ελευθερία ή δώσε μου θάνατο»;
Κάποιοι μουρμουρίζουν, αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούργιο:
«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέλφεια», απαντά.
«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: «Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουρκ», απαντά πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει:
«Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή πίσω από τα θρανία:
«Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»
«Ποιος το είπε αυτό;;;», ρωτάει αυστηρά η δασκάλα;
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει:
«Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόβα, το 1982, στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς».
Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή.
«Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
«Ποιος το είπε αυτό;;;»ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι:
«Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια δείπνου στο Τόκιο, το 1991».
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά π..α, λέω εγώ!!!»
Και ο Σουζούκι ψύχραιμα:
«Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού οίκου»
Δύο-τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν:
«Αϊ γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».
Ατάραχος ο γιαπωνέζος:
«Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες. Η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής:
«Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο!!!»
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι:
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος , το 2012, στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο».
και ενα τελευταιο
Έχει έρθει ο Obama στην Ελλάδα και τον πήγε ο Παπανδρεου στην Ακρόπολη.
Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν, βλέπει ο Obama έναν να κατουράει στα αρχαία!!!
Λέει λοιπόν στον Γιωργάκη:
- Giwrgos, what on earth is that man doing? Those are ancient monuments!
O Γιωργάκης κοκκινίζει και φωνάζει:
- Τι κάνεις εκεί εσύ;
Ο άνθρωπος απαντάει:
- Άει γαμήσου ρε μαλάκα!, και φεύγει.
Ο Obama τσαντίζεται:
- This country is full of shameless, dirty idiots!, ουρλιάζει προς τον
George και σηκώνεται μπαίνει στο Air Force One και πάει σπίτι του.
Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Γιωργάκης στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη
και συναντιέται με τον Obama.
Πάνε λοιπόν να δούνε το Άγαλμα της Ελευθερίας. Εκεί που το κοιτάγανε,
βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει το άγαλμα.
Λέει ο Γιωργακης στον Obama:
- See, mr Obama? Americans do the same to their monuments! You were
wrong to accuse my countrymen!
O Obama ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο:
- Hey you! What are you doing there?
Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:
- Άντε γαμήσου ρε μαλάκα!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
—John Lennon
Kaine (20-03-12), Phaedra (22-03-12), vasilis-thrylos7 (19-03-12)
17 φράσεις που θέλει να ακούσει ο κάθε άντρας από την γυναίκα του...
1) Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη;
2) Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή; Ρίξε άλλη μία!!
3) Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
4) Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
5) Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ;
6) Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα ...οπίσθια μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά?
7) Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πας σήμερα γήπεδο με τα παιδιά ...το ρωτάς;
9) Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία π...α
10) Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
11) Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις ... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα ... δεν είναι πολύ πρόστυχη;
12) Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
13) Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
14) 'Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο..!!!!
15) Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
16) Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κάτω ...
17) Πάω να μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks