Γελάστε εδώ γιατί στο ξάνθη-ταλαιπωριακός 2012 ... θα κλάψετε πιο πολύ από το "ελλάδα-κοινωνία".
που ναι τα θενκς ρε γμτ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γελάστε εδώ γιατί στο ξάνθη-ταλαιπωριακός 2012 ... θα κλάψετε πιο πολύ από το "ελλάδα-κοινωνία".
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ένας παππούς 82 χρονών, πρόσφατα χήρος λέει να πάει στη Μύκονο για να δει επιτέλους τι γίνεται σε αυτό το νησί.
Κλείνει δωμάτιο για 4 μέρες λοιπόν και πάει…
Ρωτάει στο ξενοδοχείο που γίνεται ο τρελός χαμός στο νησί και του λένε: Στο super paradise φυσικά…
Έτσι κούτσα-κούτσα πάει στην παραλία… και θολώνει!!!
Κορμιά να λιάζονται…να χορεύουν, να γίνεται της τρελής….
Κάθεται σε μια μεριά ώσπου περνά μια γκομενάρα από μπροστά του και του παππού του σηκώνεται!!!!
«Με φώναξες παππού;» ρωτάει η κοπέλα!!!
«Όχι κοπέλα μου!! Εγώ δεν…» και πριν προλάβει, η κοπελιά είναι από πάνω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Τρελαίνεται ο παππούς… Έχει πάθει την πλάκα του… είναι μες την τρελή χαρά!!!!
Μετά από καμιά ώρα του έρχεται να κλάσει!! Γυρίζει να κλάσει λοιπόν και ένας νταβραντισμένος και του λέει «Με φώναξες παππού;»
«Όχι αγόρι μου!! Εγώ δεν...» και πριν προλάβει, ο μάγκας είναι από πίσω του και τον αρχίζει στα ωραία!!!
Ο παππούς είναι να πέσει να πεθαίνει!!!
Σοκαρισμένος πάει πίσω στο ξενοδοχείο έντρομος…
Ζητάει τον λογαριασμό για να φύγει αμέσως!!!
Τον ρωτάει λοιπόν η receptionist γιατί θέλει να φύγει, και γυρνάει ο παππούς και της λέει:
«Κοίτα κορίτσι μου, εμένα μου σηκώνεται σπάνια… αλλά κλάνω πενήντα φορές την ημέρα!!!»
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
- ρε εσυ εισαι ιδιος με την πεθερα μου χωρις το μουστακι...
- μα δεν εχω μουστακι...
- εχει αυτη ομως...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Το βρήκα ως πραγματικό περιστατικό...
- Τεχνική υποστήριξη υπολογιστών, πως μπορώ να σας βοηθήσω;
- Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word.
- Τι είδους πρόβλημα;
- Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν.
- Χάθηκαν;
- Εξαφανίστηκαν!
- Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;
- Τίποτα.
- Τίποτα;
- Είναι κενή. Δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω.
- Είστε ακόμα μέσα στο Word ή έχετε βγει;
- Πως μπορώ να το καταλάβω;
- Τι βλέπετε στην οθόνη;
- Μα τι σημασία έχει η οθόνη;
- Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor);
- Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχεται οτιδήποτε και να γράψω!
- Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;
- Τι είναι μόνιτορ;
- Είναι το πράγμα που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμμένο;
- Δεν ξέρω.
- Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρείτε από που βγαίνει το καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;
- Ναι, νομίζω.
- Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν είναι συνδεδεμένο στην μπρίζα.
- ...ναι, είναι.
- Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε αν έβγαιναν δύο καλώδια και όχι μόνο ένα;
- Όχι.
- Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο καλώδιο.
- Εντάξει, το βρήκα.
- Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας.
- Δεν μπορώ να δω εκεί.
- Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;
- Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι.
- Σκοτάδι;;!
- Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται από το παράθυρο.
- Τότε ανάψτε το φως!
- Δεν μπορώ.
- Γιατί;
- Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος.
- Διακ... (!!) ...διακοπή ρεύματος;;;!!
- Μάλιστα.
- Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή σας;
- Βέβαια, τα κρατάω στη ντουλάπα.
- Ωραία.. Αποσυνδέστε το σύστημά σας και συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου το πήρατε.
- Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;
- Δυστυχώς ναι.
- Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;
- Πέστε τους ότι με την μαλακία που σας δέρνει, δεν πρέπει να έχετε υπολογιστή!![]()
Μετά από κάθε πτήση οι πιλότοι συμπληρώνουν μια φόρμα που ονομάζουν 'gripe sheet΄ στην οποία καταγράφονται τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την πτήση, έτσι ώστε οι μηχανικοί να τα διορθώσουν. Οι μηχανικοί διαβάζουν αυτή την λίστα, διορθώνουν το πρόβλημα και καταγράφουν στο κάτω μισό της φόρμας ποιες ενέργειες έγιναν σχετικά με το πρόβλημα αυτό. Πριν από την επόμενη πτήση οι πιλότοι συμβουλεύονται την φόρμα για να δουν αν το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί.
Το "κακό" είναι ότι οι μηχανικοί εδάφους διαθέτουν πολύ χιούμορ. Ακολουθεί μια λίστα με σφάλματα που έχουν παρατηρηθεί κατά την πτήση και έχουν καταγραφεί από τους πιλότους της Qantas καθώς και η λύση που έχει δοθεί από τους μηχανικούς εδάφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qantas είναι η μοναδική μεγάλη αεροπορική εταιρεία που δεν έχει ατυχήματα στο ενεργητικό της.
(Π: Το πρόβλημα όπως καταγράφηκε από τον πιλότο. Λ: Η λύση που δόθηκε από τον μηχανικό.)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
BrazHlias (25-01-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (23-01-12)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
για γελια ολοι οι Αρδ μιλαμε....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εγω ξερω ενα καλυτερο να στο πω?
—John Lennon
—John Lennon
panty (24-01-12)
Τα καλύτερα ανέκδοτα τα πόσταρα στο #3336 αλλά δεν τα προσέξατε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Είναι λίγο προκλητικά ανέκδοτα μάλλον, γι'αυτό...
... there's no such thing as "too much"...
differance (23-01-12)
Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
-Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Τ' ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα....
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
-Aμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη!!!
... there's no such thing as "too much"...
Αυτή: Τι σκέφτεσαι;
Αυτός: Έεε, ό,τι κι εσύ..
Αυτή: Α, να χαθείς, πρόστυχε!!!!!
—John Lennon
panty (24-01-12)
Ένα αεροπλάνο συνετρίβει στη ζούγκλα και επιζώντες είναι ένας Γερμανός, ένας Αμερικανός και ένας Πόντιος. Λέει ο Αμερικανός.
- Πρέπει να οργανωθούμε αν θέλουμε να επιζήσουμε εδώ στη ζούγκλα. Εγώ θα πάω να βρω food(φαγητό), εσύ Γερμανέ για wood(ξύλα) και εσύ Πόντιε για supplies(εφόδια). Θα συναντηθούμε σε αυτό το σημείο σε μια ώρα.
Φεύγουν λοιπόν όλοι για την αναζήτηση. Μετά από μια ώρα να σου ο Αμερικανός με καρύδες, μπανάνες και μάνγκο στα χέρια. Δεν περνάει λίγη ώρα, εμφανίζεται και ο Γερμανός με όσα ξύλα μπορούσε να κρατήσει. Ο Πόντιος πουθενά! Αρχίζουν να ανησυχούν οι άλλοι δυο μήπως έπαθε τίποτα. Λέει ο Αμερικανός,
- Αν αργήσει μια ώρα ακόμα θα πάμε να ψάξουμε να τον βρούμε.
Περνάει μισή ώρα, 45 λεπτά, μια ώρα, και ο Αμερικάνος με τον Γερμανό αποφασίζουν να πάνε να τον βρούνε.
Καθώς πάνε να φύγουνε πετάγεται πίσω από ένα δέντρο ο Πόντιος όλο χαρά και λέει:
- Supplies!
(Από το surprise!)
kouzoulo (24-01-12)
Κάπου στην Βόρεια Ισλανδία γινόταν ένας μεγάλος αγώνας τοξοβολίας. Λαμβάνουν λοιπόν μέρος ένας Άγγλος, ένας Ελβετός και ένας Έλληνας. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χτυπήσουν ένα μήλο το οποίο βρισκόταν πάνω στο κεφάλι ενός παιδιού από όση μεγαλύτερη απόσταση γινόταν. Πάει λοιπόν ο Άγγλος και βάζει το παιδάκι στα 300 μέτρα. Ο κόσμος δεν βγάζει μιλιά στις κερκίδες, καθώς ο αθλητής μας συγκεντρώνεται και...βζιιίν! Χτυπάει το μήλο!
Ζητωκραυγές, επευφημίες καθώς ο Άγγλος προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά:
- "I am Robin Hood!"
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, ο οποίος βάζει το παιδάκι στα 800 μέτρα, συγκεντρώνεται και...βζιιίν! Χτυπάει το μήλο! Ζητωκραυγές, επευφημίες καθώς ο Ελβετός προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά:
- "I am William Tell!"
Έρχεται και η σειρά του Έλληνα, ο οποίος με μια φανερή έκφραση αυτοπεποίθησης στο πρόσωπό του, βάζει το παιδί στα 1500 μέτρα. Το κοινό αναστατώνεται και διαμαρτύρεται. Ο Έλληνας συνεχίζει να διατηρεί την έκφραση του νικητή στοχεύει και... βζιιίν! Τέζα το παιδάκι! Το ακροατήριο μένει άναυδο καθώς ο Έλληνας προχωράει προς τη μέση του γηπέδου και φωνάζει:
- "I am ...sorry!"
Bookmarks