sirkostas (03-01-12), VALVERDES_7 (22-12-11)
Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά.
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του
φίλου του.
Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο
του να τον δει έστω για λίγο.
Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του...
- Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω!... Κάθε μέρα
ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...
- Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν
ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα.
- Καλά ή κακά;
- Και τα δύο.
- Πες τα καλά πρώτα...
- Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά... Συναυλίες συνεχώς...
Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και
τραγουδούσαμε: "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt
Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Ασε που να
σου λέω, πολύ καλά σκηνικά...
- Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!... Και τα άσχημα; Ποια είναι
άσχημα;
- Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...
sirkostas (03-01-12), VALVERDES_7 (22-12-11)
Είναι δυο τύποι στο γραφείο και μια μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο να φορά ενα σκουλαρίκι. Ξέροντας πως είναι γενικά συντηρητικός τύπος, παραξενεύεται, και τον ρωτάει:
- Καλά ρε συ, σκουλαρικάκι;
- ...Ναι, ναι.. απαντά ο άλλος, φανερά ενοχλημένος...
Του την έχει δώσει η περιέργεια του πρώτου, οπότε μετά απο ώρα:
- Καλά, απο πότε φοράς σκουλαρίκι; Δεν το φανταζόμουν ποτε!
Οπότε ο άλλος:
- Ούτε γω το φανταζόμουν, αλλά έλα που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο...
αντε και ενα τελευταιο
Ένα πρωί πλησιάζει στο συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς ένας τύπος καβάλα σε ένα ποδήλατο. Στους ώμους του κρέμονται δύο σάκοι.
- "Επ, που πάς εσύ", τον ρωτάει με καχυποψία ο φύλακας. "Τι έχεις μέσα στους σάκους;"
- "Άμμο", απαντάει ο τύπος.
- "Τι άμμο και μαλακίες μου λες. Χθεσινός είμαι; Κατέβα αμέσως για έλεγχο."
Κατεβαίνει αυτός και αρχίζει να ψάχνει ο τελωνιακός μέσα στην άμμο. Μετά από δύο ώρες ψαξίματος δε βρίσκει τίποτα και αφήνει τον τύπο να περάσει.
Την άλλη μέρα το πρωί η ίδια δουλειά. Ο τύπος με το ποδήλατο πλησιάζει, το σταματάει ο τελωνιακός, του παίρνει τους σάκους και μετά από τέσσερεις ώρες επίμονου ψαξίματος τον αφήνει να περάσει.
Την τρίτη μέρα να σου πάλι ο τύπος, καβάλα στο ποδήλατο με τους δύο σάκους να κρέμονται στου ώμους του.
- "Ρε γαμώτο, πάλι εσύ; Τι θα γίνει με την περίπτωση σου; λέγε τι κουβαλάς μέσα στους σάκους."
- "Άμμο."
- "Καλάααα... Κατέβα για έλεγχο."
Έξι ώρες παιδευόταν ο τελωνιακός. Εξέτασε την άμμο κόκκο προς κόκκο αλλά τίποτα.
Επί έξι μήνες, κάθε πρωί ο τύπος ερχότανε, έπινε τον καφέ του όσο ο τελωνιακός ξεσκιζότανε να βρει κάτι μέσα στην άμμο και πέρναγε απέναντι καβάλα στο ποδηλατάκι του με τους δυο σάκους άμμο. Μέχρι στο χημείο του κράτους είχε στείλει την άμμο ο τελωνιακός μπας και βρει τίποτα ύποπτο αλλά τίποτα. Κόντευε να τρελαθεί.
Ένα πρωί δεν άντεξε και του λέει:
- "Άκου να δεις φίλε, δεν αντέχω να σε ψάχνω άλλο. Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά, κι εγώ σου υπόσχομαι ότι ούτε θα σε συλλάβω, ούτε θα σε πειράξω, ούτε τίποτα."
- "Εντάξει."
- "Κάνεις λαθρεμπόριο;"
- "Κάνω."
- "Και τι διάολο βγάζεις λαθραία απ` τη χώρα τόσο καιρό;"
- "Ποδήλατα."
Βράδυ , μεσάνυχτα , χιονίζει και ένας τυπάκος αναγκάζεται να περάσει μέσα από ένα νεκροταφείο για να κόβει δρόμο , αν και τρέμει από το φόβο του .
Καθώς περπατάει ακούει ένα "τικ - τακ ,τικ - τακ , τικ-τακ ".... πλησιάζει στο σημείο απ όπου προερχόταν ο ήχος κατατρομαγμένος .. Βλέπει λοιπόν έναν τύπο να σκαλίζει κάτι πάνω σε μια ταφόπλακα ...
- Τι ...τι κάνετε εκεί ; του λέει με τρεμάμενη φωνή !
- Τι να σε πω ρε φιλαράκι ! Αυτοί οι βλάκες έγραψαν το όνομά μου λάθος...
panty (27-12-11), sirkostas (03-01-12), VALVERDES_7 (30-12-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (03-01-12)
Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος άγιος στην Ελλάδα μετά τον Αϊ Βασίλη;
...- Ο Αϊ γαμίσου
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
dimace (28-12-11), Du3lisT (04-01-12), lefaman72 (28-12-11), vasilis-thrylos7 (29-12-11)
Aντρας: -γιατί βλέπεις εκπομπές μαγειρικής?ετσι κ αλλιώς χάλια μαγειρεύεις...
Γυναίκα: -εσύ γιατί βλέπεις τσόντες?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
panahs7 (30-12-11)
Eleni7 (30-12-11)
Κάποτε πέθανε ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος. Παρουσιάστηκε λοιπόν στον Άγιο Πέτρο. Αυτός, τού είπε: «Κοίταξε, άνθρωποι σαν κι εσένα δεν μπαίνουν συνήθως στον Παράδεισο... Παρ’ όλα αυτά θα σού δώσω μιά ευκαιρία: θα περάσεις μιά μέρα στην Κόλαση και μιά στον Παράδεισο, κι έπειτα θα μού πείς που θέλεις να περάσεις την Αιωνιότητα». «Εντάξει», απάντησε εκείνος.
Πηγαίνουν λοιπόν στο ασα...νσέρ και κα...τεβαίνουν στην Κόλαση. Με το που βγαίνει απ’ την πόρτα ο πολιτικός, βρίσκεται σ’ ένα απέραντο γήπεδο γκόλφ. Στο βάθος, βλέπει τους φίλους του, πολιτικούς αρχηγούς Κομμάτων, επιχειρηματίες, όλους αυτούς με τους οποίους έκανε τις «μπίζνες» του. Όλοι ήταν χαρούμενοι, τόν αγκάλιασαν, έπαιξαν μαζί γκόλφ, διασκέδασαν. Αργότερα έφαγαν όλα τα καλά, φαγητά, γλυκά, τα πάντα. Συζήτησαν πώς ξεγελούσαν το Λαό κι έκαναν τις «δουλειές» τους, γέλασαν. Έπειτα ήπιαν, όλο διασκέδαζαν. Ο πολιτικός μας μάλιστα συνάντησε και τον ίδιο τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε πολύ συμπαθητικός τύπος. Το βράδυ ξαναέφαγαν ό,τι λαχταρούσε η καρδιά τους, ήπιαν τα πάντα, με τη συνοδεία μάλιστα όμορφων νεαρών κοριτσιών. Ούτε που κατάλαβε πώς πέρασε το 24ωρο.
Ήρθε λοιπόν ο Άγιος Πέτρος και τού είπε: «Πέρασες ένα 24ωρο στην Κόλαση. Πάμε τώρα και στον Παράδεισο». Ο πολιτικός αποχαιρέτησε τους φίλους του κι έφυγε. Το ασανσέρ τούς πήγε στον Παράδεισο. Ο πολιτικός πέρασε όλη τη μέρα πετώντας από σύννεφο σε σύννεφο και παίζοντας μιά υπέροχη άρπα. Η μέρα τελείωσε.
Έρχεται ο Άγιος Πέτρος και τού λέει: «Λοιπόν, πέρασες ένα 24ωρο στην Κόλαση κι ένα στον Παράδεισο. Τί διαλέγεις;» Ο πολιτικός τό σκέφτηκε για μιά στιγμή κι απάντησε: «Ο Παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω πως θα διαλέξω την Κόλαση». «Έγινε λοιπόν. Θα πάμε στη Κόλαση», είπε ο Άγιος Πέτρος και τόν κατέβασε με το ασανσέρ πάλι κάτω.
Ο πολιτικός βρέθηκε στη μέση μιάς απέραντης ερήμου. Δεν υπήρχε τίποτε τριγύρω. Στο βάθος, είδε τους φίλους του ρακένδυτους, να ψάχνουν στα σκουπίδια. Δεν υπήρχε ούτε φαγητό, ούτε νερό, τίποτα. Τότε, είδε τον Διάβολο. Τόν πλησίσασε και τόν ρώτησε: «Τί συμβαίνει; Χθές όλα ήταν τέλεια, υπήρχαν όλα σε αφθονία, σήμερα τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα να φάμε, ούτε καν νερό να πιούμε. Οι φίλοι μου φαίνονται κι αυτοί πολύ δυστυχισμένοι. Τί έγινε;» Ο Διάβολος πλησιάζει στο αυτί του και τού ψιθυρίζει: «Χθές, ήταν προεκλογική περίοδος. Σήμερα, ψήφισες...»
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Είναι ένας μπάρμπας στην παραλία, στο ένα χέρι κρατάει καλάμι και στο άλλο ένα τούβλο. περνάει μια γκόμενα τον βλέπει και ρωτάει:
- Καλά, με το καλάμι ψαρεύεις, το τούβλο όμως τι το θέλεις;
- Α, αν μου κάτσεις θα σου πω, απαντάει ο ψαράς.
Η γκόμενα δεν δέχεται και φεύγει. Μετά από λίγο γυρνάει και του λέει:
- Θα σκάσω αν δεν μου πεις. Εντάξει θα σου κάτσω.
Την μαμάει ο μπάρμπας, τελειώνει και τον ξαναρωτάει η γκόμενα για το τούβλο:
- Κοίτα να δεις, με το καλάμι δεν έπιασα ούτε ένα ψάρι, ενώ με το τούβλο είσαι η 4 που γά**σα![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (02-01-12)
Στάση λεωφορείου. Ένα ζευγάρι με τα δέκα παιδιά τους περιμένουν το λεωφορείο. Φτάνει στην στάση και ένας τυφλός. Έρχεται το λεωφορείο φίσκα, στριμώχνεται η σύζυγος, τρυπώνουν και τα 10 παιδιά και ο σύζυγος και ο τυφλός μένουν απέξω. Ο σύζυγος και ο τυφλός, βαριούνται να περιμένουν και αποφασίζουν να το κόψουν σιγά σιγά με τα πόδια. Στον δρόμο, ο σύζυγος αρχίζει να εκνευρίζεται με το τίκι-τίκι που κάνει το μπαστουνάκι του τυφλού στο πεζοδρόμιο και ξεσπάει: - Ρε συ μεγάλε, δεν μπορείς να βάλεις ένα λαστιχάκι στο μαρκούτσι σου να μην μου σπας τα αρχίδια; - Βρε μαλάκα, λέει ο τυφλός, αν εσύ είχες βάλει λαστιχάκι στο δικό σου, θα πηγαίναμε τώρα με το λεωφορείο
BrazHlias (03-01-12), chainsaw (03-01-12), Du3lisT (04-01-12), panty (03-01-12), vasilis-thrylos7 (05-01-12)
Ένας τύπος περνάει στο δρόμο κι ακούει από πάνω φωνές!
Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει έναν άντρα που από μπαλκόνι του 5ου ορόφου προσπαθεί να σπρώξει μια γυναίκα στο κενό!!!
- τι κάνεις εκεί χριστιανέ μου??? θα την σκοτώσεις τη γυναίκα!!!
- είναι η πεθερά μου, μην ανακατεύεσαι, φωνάζει ο άλλος
- η πεθερά σου? ρε κοίτα να δεις πως γαντζώθηκε η άτιμη!!!!![]()
chainsaw (03-01-12), Du3lisT (04-01-12), red.empire7 (03-01-12), sirkostas (03-01-12), sk12072 (03-01-12)
Καλοκαιρινές διακοπές και μια τετραμελής οικογένεια πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο.
Μετά από 15 μέρες ο πατέρας πηγαίνει να πληρώσει τον λογαριασμό για να αποχωρήσουν
- ορίστε τα 3000 ευρώ που είχαμε συμφωνήσει για το πακέτο των διακοπών, λέει στον υπάλληλο
- κύριε λυπάμαι αλλά το ποσό δεν είναι 3000 αλλά 4000!
- και γιατί παρακαλώ? ρωτάει ο πατέρας
- διότι 400 ευρώ είναι για την χρήση της πισίνας κύριε!
- μα εμείς δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου την πισίνα
- εδώ ήταν κύριε, αν θέλατε ας την χρησιμοποιούσατε!
- και τα άλλα 600 ευρώ? ρωτάει ο πελάτης εκνευρισμένος
- είναι για την χρήση των γηπέδων και των αθλοπαιδιών! απαντά ο υπάλληλος ατάραχος
- μα εμείς δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά, λέει έτοιμος να εκραγεί ο πατέρας.
- εδώ ήταν κύριε, αν θέλατε ας τα χρησιμοποιούσατε! συνεχίζει στο ίδιο βιολί ο υπάλληλος
Βγάζει λοιπόν ένα μάτσο 50άρικα ο πατέρας και τα δίνει στον υπάλληλο, κάνει μεταβαλή και αρχίζει να απομακρύνεται απο το ταμείο....
- πού πάτε κύριε? φωνάζει ο υπάλληλος? - εδώ είναι μόνο 3000 ευρώ!!!
- τα άλλα 1000 τα κράτησα κύριε, απαντά ήρεμος ο πελάτης, γιατί μου πηδήξατε την γυναίκα!!!
- τι είναι αυτά που λέτε κύριε????? κανένας εδώ μέσα δεν έκανε τέτοιο πράγμα στην γυναίκα σας! ούρλιαξε ο υπάλληλος
κι ο πελάτης με ψυχραιμία........
- εδώ ήταν κύριε, αν θέλατε ας τη χρησιμοποιούσατε!![]()
Πάει κάποιος σε ένα παθολόγο και φανερά ταραγμένος του λέει
- γιατρέ εδώ και 5 μήνες η γυναίκα μου με απατά!!!
- λυπάμαι κύριε απαντά ευγενικά ο γιατρός αλλά νομίζω ότι το πρόβλημά σας πρέπει να το κουβεντιάσετε καλύτερα με ένα δικηγόρο!
- όχι γιατρέ μου, δεν με καταλάβατε, σας λέω έχουν περάσει ήδη 5 μήνες που με απατά και δεν βλέπω να βγάζω κέρατα!!!
-ΜΗΠΩΣ ΠΆΣΧΩ ΑΠΌ ΈΛΛΕΙΨΗ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ!!!![]()
nbqgr (03-01-12)
Bookmarks