Aυτα ειναι..
differance (09-11-11), Eleni7 (07-11-11), Kaine (07-11-11), panahs7 (08-11-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (09-11-11), Eleni7 (07-11-11), sabar77 (17-11-11), vasilis-thrylos7 (08-11-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παντως η βαζελοι πρεπει να πινουν νερο στο ονμα του Σωκρατη που αφησε τον λετο..
Αρε Σωκρατη super Star!![]()
Για την ώρα πινουν σπέρμα απο τον Σωκράτη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eλπιζω παντως να μην μας κερασουν απο αυτο που πινουν...σε καμια εβδομαδα.![]()
Τον Σωκρατη παντως αποκλείεται. Ο Θείος τους είχε κανονικά σκλάβες του σεξ. Οποτε κάβλωνε σφύραγε και τρεχανε. Μπορχα-χα!
Ο άρχοντας των Κλεφτών και ο άρχοντας της πινακοθήκης.
Για να μην μπερδεύεστε. Λατρεύω τον Κόκκαλη σαν τύπο ανθρώπου , τσακίζει τους υπανθρώπους, πιστεύει στην Αρια φυλή, κλέβει το σύμπαν και αυτό τον αποθεώνει κιόλας , και δε σταματάει να γαμάει τους εχθρούς του με χιούμορ, υψηλότατου επιπεδου.
Τον αντιπαθώ σαν προεδρο του Ολυμπιακου, δεν ειναι εδω μερος να γραψω το πως και γιατι.
Το Χοντρο Βοδι το αγαπώ. Με όλη μου την πατούσα.
Reds (08-11-11)
Οταν θα ιδρώνει θα ειναι εξαιρετικα σεξουαλικος.
Φυσικα θα μπορουσε να ειναι και Ιταλός, δηλαδή βέρος Ευρωπαίος. Αυτοί κι αν είναι 100% ζώα. Αυτο θα το ξέραμε αν βλεπαμε τη φάτσα του. Στους Ευρωπαίους το βλέμμα του ζώου δεν εχει εξαφανιστεί ακόμα απο την εξέλιξη του είδους. Φήμες λένε μαλιστα οτι ισως στα επομενα 40 χιλιαδες χρόνια ίσως στην κεντρική Ευρώπη να περπατήσουν νοήμονα όντα που θα μοιάζουν με τον άνθρωπο-Έλληνα.
Ψιλολεσβία μου φαίνεται
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
ΟΥΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΒΕΛΙΑΛ, ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ, ΒΕΛΙΑΡ! ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Bookmarks