ας ειμαστε εμεις αυτοι που πρεπει
και θα φανε ενα καβλι που θα τους ξαναστειλει στην προσφυγια!
πως λέμε η "καταιγιδα της ερημου"? ε, η αεκ ειναι η "ψιχαλα της προσφυγιας"
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Coach (23-10-11)
σοβαρά τώρα αυτό είναι διαφήμιση για τα διαρκείας??? και γιατί δεν διοργανώνουν κανένα πάρτι να έρθουν άντρες και γυναίκες και να γίνουν τα παιδιά με τον φυσιολογικό τρόπο??? εντάξει δεν λέω καλή και η μαλακία, αλλά με το σεξ γνωρίζεις κόσμο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (20-10-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε εμεινα μαλακας σου λεω! Οι ανθρωποι ειναι πολύ προχώ, εχει δίκιο οποιος λεει οτι πρεπει να γινουμε Ευρωπαίοι. Η Ελληνική μαλακία καταρρέει οταν έχει να κανει με την προηγμένη Ευρώπη
Στα σοβαρα τώρα αν προεδρος του Ολυμπιακου εβγαζε τετοια διαφήμιση δε θα εβγαζε τη μέρα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αυτα να τα βλεπει ο ζουπαν, που βγαζει κανα φλος που και που και μας το παιζει και ιστοριας...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εκει στην ΩΡΑ τα πιστευουν αυτα που γραφουν...?
Απλα το λεω γιατι αμα φανε καμια σφαλιαρα σημερα θα γελασει και ο ποιο πικραμενος.
Αχ ναι μανα ΑΕΚ! Αχ ναι! Μούνημα τίτλου!
ποιος ειναι προπονητης στον οφη ειπαμε? αεκακια δεν πειραζει ρε καλυτερα να σας βιαζει καποιος που τον ξερετε χρονια γιατι ο καινουργιος μπορει να εχει περιεργα βιτσια
[YOUTUBE]pjACljIphQ4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]dUFh-2f6eY0[/YOUTUBE]
Bookmarks