δογκανος θεοοοοοοοος![]()
δογκανος θεοοοοοοοος![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακούστε εδώ να γελάσετε. Πήγα σ' ένα σπίτι χθες το πρωί και είχαν ένα ντόπερμαν. Εγώ δεν ήξερα ότι έχουν σκύλο και με το που άνοιξαν την πόρτα πήγε να μου ορμήξει αυτό, αλλά ευτυχώς το κρατούσε ο πιτσιρικάς που το έχει. Εγώ όμως ξαφνιάστηκα και όπως τρόμαξα τραβήχτηκα πίσω... και τι ατάκα μου πετάει το άτομο;;;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (30-08-11)
Και αν ΔΕΝ ειπε μαργαριταρι Πανο αλλα ήξερε τι έλεγε; Ξαναπας επισκεψη απο κει;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γιατί ο Νικολαίδης όοοοταν εβαζε γκολ στον Ολυμπιακό σκαρφάλωνε στα συρματοπλέγματα?
Για να κόψει φάτσες!
Καλύτερα Ολυμπιακός
παρά ζωντανός..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ενας παππους και μια γιαγια ειναι σε ενα χωριο και πηγαινουν προς την πλατια. ξαφνικα βλεπουν δυο τουριστες να πανε προς το μερος τους και να τους ρωτανε:
-Hello, do you spaek English?
-Αχ κοπελα μου, λεει η γιαγια, δεν καταλαβαινουμε
οι τουριστες συνεχιζουν:
-parla italiano
-αχ κοπελα μου δεν καταλαβαινουμε εγκλεζικα
-spricht Deutsch
τιποτα οι παππουδες.
στο τελος τα παρατανε οι τουριστες και εφυγαν χωρις να ρωτησουν. οποτε γυρναει η γιαγια και λεει στον παππου,
-α ρε Κωστα τοσα χρονια δεν σου ελεγα να μαθουμε μια ξενη γλωσσα να μπορουμε να συνεννοουμαστε.
- ασε μας ρε γυναικα, εδω αυτοι ηξεραν 3 ξενες γλωσσες και δεν συννενοηθηκαν...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν ήξερα που να το βάλω.....Είνα άραγε αδίκημα το σεξ με φουσκωτή βάρκα;
32χρονος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με φουσκωτή βάρκα σε ένα σοκάκι...
Έκανε «έρωτα» με βάρκα και έφυγε μαζί της
Ένας ιδιοκτήτης βάρκας στις ΗΠΑ, την είδε να… κακοποιείται σεξουαλικά από 32χρονο. Τι είπε ο δράστης στην αστυνομία....
Όλοι απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στη θάλασσα το καλοκαίρι και τη βόλτα με μια φουσκωτή βάρκα ωστόσο κάποιοι συνάνθρωποί μας τα απολαμβάνουν περισσότερο.
Ένας άνδρας από το Οχάιο, κατηγορείται ότι έκανε σεξ με φουσκωτή βάρκα σε ένα σοκάκι.
Ο 32χρονος Τσαρλς Τομπέργκτα, συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στο Χάμιλτον μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη της βάρκας, ο οποίος καλούσε τον δράστη να σταματήσει, αλλά το πάθος του ήταν ασταμάτητο.
Σύμφωνα με την αναφορά της τοπικής αστυνομίας, “ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι έκανε σεξ με τη βάρκα, καθώς την κρατούσε έχοντας κατεβάσει το παντελόνι του”.
Όταν ο Τομπέργκτα έγινε αντιληπτός, ανέβασε το παντελόνι του και έφυγε μαζί με τη βάρκα.
Λίγο μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το έκανε επειδή έχει πρόβλημα και χρειάζεται βοήθεια και τους παρακάλεσε να μην τον βάλουν φυλακή.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Cincinnati Enquirer”, ο 32χρονος έχει συλληφθεί άλλες 5 φορές για τον ίδιο λόγο, με πιο πρόσφατη το 2008.
Πηγή: news247.gr
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Eleni7 (05-09-11)
Τι κυκλοφορεί στον κόσμο...Λογικά αυτός αντί για μ@λ@κία, τράβαγε κουπί....
Απαπα ελπίζω τα ανήλικα να πήγαν για ύπνο θα με κλείσουν μέσα....![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
captain-cook (05-09-11), Eleni7 (05-09-11)
Εισαι απιστευτη.Με το ποντικι πρεπει να την αγγιξεις.Εγω στην αρχη νομιζα οτι θα συγκεντρωθεις στη προσπαθεια να αγγιξεις τη μυτη του και μετα θα πεταχτει καποιο διαβολακι.Αλλα η πλακα ειναι οτι δε μπορεις να αγγιξεις τη μυτη με το ποντικι επειδη για καποιο λογο το διωχνει.Ας μας πει καποιος χακερ γιατι.![]()
Δεν φταίμε εμείς! Είναι στο DNA μας... Ορίστε!
BrazHlias (10-09-11)
ωραιο το μωρο.![]()
BrazHlias (10-09-11), Galletti97 (12-09-11)
σαν αποτυχημενη αναμειξη του μπιν λαντεν με το μαμρα τον παντοτινο ειναι ο σκελετος.![]()
Bookmarks