chainsaw (10-08-11)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ένας γέρος, φανατικός Ολυμπιακός, λίγο πρίν πεθάνει, φωνάζει το γιό του και του λέει :
- Γιέ μου, θα 'θελα να μου κάνεις μια τελευταία χάρη.
- Ό,τι θες πατέρα.
- Θα 'θελα να με γράψεις στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.
- Μα τι λες ρε πατέρα; Εμείς στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού; Τόσα χρόνια άρρωστοι Ολυμπιακοί, γήπεδα, ξύλο, ιστορίες... ;
- Σε παρακαλώ παιδί μου. Άκουσέ με. Είναι η τελευταία μου επιθυμία...
Τί να κάνει και ο γιός.Τελευταία επιθυμία του πάτερα του ήταν, πήγε.
Γυρνώντας...
- Εντάξει πατέρα. Σε έγραψα στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.
- Σ' ευχαριστώ παιδί μου. Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (10-08-11)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Αυτη ειναι μια αντικειμενικη εφημεριδα χωρις οπαδικο χρωματισμο.
Βρε τι κανει ο κοσμος για να πουλησει.Ολες οι ελληνικες ομαδες θριαμβευσαν. Η μια καλυτερη απο την αλλη
Επισης καθαρισε το ελληνικο ποδοσφαιρο και ελαμψε η ελληνικη δικαιοσυνη.Οι λαρισαοι πανηγυριζουν με τυρογαλα την ιστορικη αποφαση.
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπατε Σκερτσάκια στον ΑΝΤ1 και μετά Σφηνάκια στον ALPHA... Το έμαθα πριν από λίγο και το μεταφέρω, εδώ και λίγο καιρό η τρελή παρέα έχει ξαναμαζευτεί online αυτή τη φορά στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και προσφέρει και πάλι κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη... γέλιο! Ανανεωμένοι, με φρέσκιες ιδέες και HD ποιότητα εικόνας. Η τηλεόραση πεθαίνει σιγά-σιγά (καιρός ήταν) κι έρχεται η WebTV! Πάρ' τε μια γεύση και καλή διασκέδαση...
Αυτή: Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πάειμε οκτώ γυναίκες. Ωστόσο, όλοι αποκαλούν εμένα ΤΣΟΥΛΑ κι εσένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΡΑ. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;
Αυτός: Είναι απλό. Όταν μια κλειδαριά ανοίγεται από πολλά κλειδιά, λέγεται ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ. Αλλά όταν ένα κλειδί ανοίγει πολλές κλειδαριές, λέγεται MASTER KEY.
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panty (29-07-11)
panahs7 (01-08-11)
Γκολ με το ....... χερι (το "τριτο χερι")
Μαλλον επρεπε να ειχε σφυριξει πεναλτυ ο διαιτητης.![]()
BrazHlias (03-08-11)
Kaine (03-08-11)
Καραστημένο το βιντεάκι προφανώς...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Oι Slipknot τραγουδανε το ντιρλαντα
![]()
Χαχαχα δεν είναι στημένο, αυτοί οι 2 "πλακώνονται" στ' αλήθεια...
Nikolaos_Kokkinos (07-08-11), sadi (08-08-11)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σε ακύρωση γάμου προχώρησε ένας Άραβας διπλωμάτης, ο οποίος θεώρησε ότι εξαπατήθηκε, καθώς ανακάλυψε ότι η σύζυγός του όχι μόνο ήταν αλλήθωρη αλλά είχε και μούσι! Ο γαμπρός είχε δει μόνο λίγες φορές τη νύφη πριν το γάμο, κι εκείνη φορούσε πάντα μπούργκα. Όταν προσπάθησε, μετά το γάμο, να τη φιλήσει ένιωσε να τον τσιμπούν τα γένια της. Σηκώνοντας όλη τη μπούργκα ανακάλυψε και τα υπόλοιπα. Ο διπλωμάτης ζήτησε από το αραβικό δικαστήριο ακύρωση του γάμου, καθώς υποστήριξε ότι η μητέρα της νύφης τον εξαπάτησε δείχνοντάς του φωτογραφίες της αδερφής της. Μάλιστα, ο ίδιος ζητά και αποζημίωση 90.000 λιρών για τα ρούχα και τα κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο. Ο γάμος τελικά ακυρώθηκε, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αποζημίωσης.
![]()
chainsaw (08-08-11)
panahs7 (08-08-11)
Bookmarks