Cobain_7 (11-06-11), Galletti97 (13-06-11), sadi (11-06-11)
Metal παπαγαλος
Cobain_7 (12-06-11), Galletti97 (13-06-11), IERO (12-06-11)
Εννοειται πως μου εβαλε ιδεες.Ασε που του αρεσει η μεταλ.
![]()
Rena (12-06-11)
captain-cook (13-06-11), Cobain_7 (14-06-11), sadi (14-06-11)
Μερικά από τα δεκάδες πετυχημένα τηλεφωνήματα του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη της Ελληνοφρένειας του ΣΚΑΙ. Για την ιστορία, απολύθηκε πριν λίγο καιρό με την αιτιολογία των περικοπών στον σταθμό, όμως η πραγματική αιτία είναι η άκρως επιθετική αλλά χιουμοριστική συμπεριφορά του, εκφράζοντας τον μέσο αγανακτισμένο πολίτη που πολλές φορές δεν τολμά να πει αυτά που σκέφτεται... και είναι και γαύρος! Καλή συνέχεια από το ραδιόφωνο του Real FM πλέον. Θα κάνετε καινούριο συκώτι, είναι εγγύηση...!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
captain-cook (14-06-11)
Μια φορά κι ένα καιρό, η Κοκκινοσκουφίτσα ξεκίνησε να πάει στη γιαγιά της με το καινούργιο ποδήλατό της. Περνώντας από το δάσος ο κακός λύκος, γεμάτος ζήλια, την σταμάτησε και με τρομερή μανία άρχισε να της καταστρέφει το ποδήλατο. Το χτυπούσε με μανία επάνω σ` ένα βράχο, στη συνέχεια πήρε μια κοφτερή κοτρώνα και άρχισε να διαλύει τον σκελετό του, τα λάστιχα, τις ακτίνες, τη σέλα.
Κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί ένοιωσε μια καυτή ανάσα στο σβέρκο του. Γυρνάει και βλέπει την δίμετρη αρκούδα να τον κοιτάζει:
- "Γιατί ρε γαμημένε χάλασες το ποδηλατάκι της μικρής; Αν δεν το ξαναφτιάξεις όπως ήταν, δεν πρόκειται να ζήσεις", του λέει.
Μια και δυο ο λύκος άρχισε να το επισκευάζει. Να τα κατσαβίδια, να τα σφυριά και στο τέλος κόλλημα με την ηλεκτροκόλληση και έτοιμο το ποδήλατο.
- "Τώρα, χάσου απ` τα μάτια μου", του λέει η αρκούδα.
Η κοκκινοσκουφίτσα πήρε το ποδήλατο και ξεκίνησε να πάει στη γιαγιά της.
- "Θα σε φτιάξω εγώ πουτ@ν@κι", σκέφτηκε ο κακός ο λύκος και ξεκίνησε τρέχοντας για το σπίτι της γιαγιάς και αυτός.
Έφτασε στο σπίτι πιο γρήγορα απο τη μικρή και έφαγε τη γιαγιά. Φόρεσε τα ρούχα της και έπεσε στο κρεβάτι. Φτάνοντας η μικρή άρχισε τις γνωστές ερωτήσεις του στύλ:
- "Γιατί έχεις τόσο μεγάλα αυτιά γιαγιά;"
- "Για να σε ακούω καλύτερα."
- "Γιατί έχεις τόσο μεγάλα χέρια γιαγιά;"
- "Για να σε αγκαλιάζω καλύτερα, κοπέλα μου."
- "Γιατί έχεις τόσο κόκκινα μάτια γιαγιά;
- "Από τη γ@μημένη την ηλεκτροκόλληση μωρή ρουφιάνα."
*****8.23*****
consigliere (15-06-11), sirkostas (01-12-11)
Tο πιο ωραίο δεν έβαλες!
Το είχα βάλει πιο παλιά ρε αυτό, μη βάζω συνέχεια τα ίδια...Πάντως ο άνθρωπος έχει ταλέντο,
την έχει την ατάκα έτοιμη, στροφάρει με τρομερή ταχύτητα το μυαλό του και έχει πιάσει και το νόημα...
ΥΓ. Με το ίντερνετ: "Πες μου ότι είσαι και χάκερ να πάθω τέτανο!!"![]()
απιστευτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
-ο Τσακ Νορις κουναγε, την κουνια που τον κουναγε
-ο Τσακ Νορις ξερει τα λογια απο το ζειμπεκικο της ευδοκιας
-ο Τσακ Νορις ξερει ποσο κανει "Αλμα επι κοντο" και "φτωχος πλην τιμιος".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (18-06-11)
Συγνώμη αυτό είναι αληθινό πρωτοσέλιδο;![]()
αν ο Ζαγοράκης είπε τέτοιο πράγμα, τότε προτείνω να του δώσουμε 2 παπάρια, να του τσιμεντώσουμε τα πόδια και να τον ρίξουμε στη θάλασσα του Πειραιά. δεν αστειεύομαι καθόλου και ξέρετε πως απεχθάνομαι την βία. αρκετούς ηλίθιους έχουμε σε αυτή τη χώρα ας γλιτώσουμε και από κανέναν...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (18-06-11)
Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι δυνατόν να εκστόμισε τέτοιες παπαριές...Ποτέ όμως δεν ξέρεις...Άλλωστε δεν μπορώ να πω ότι διακρίνεται για την ευφυία του ο Ζαγόρ....Αν κρίνει κανείς όμως από το επίπεδο των οπαδών της ομάδας είναι πολύ πιθανό να ειπώθηκαν ακριβώς έτσι...
Μαύρα σκοτάδια στο μυαλό όλοι τους.....Και ανάλογα επικίνδυνοι με την ηλιθιότητα που τους διακρίνει...
Ελένη γνωρίζεις πολλούς ΠΑΟΚτσήδες? Γιατί εάν γνωρίζεις 5-6 τότε καταλαβαίνεις αυτόματα γιατί εκστομίζει ο πρόεδρός τους τέτοιες παπαριές.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τους εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks